Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

František bol chlap bez hrdosti !!:bacha:bacha:bacha František Sahula, ktorý sa údajne v pondelok chystal nastúpiť do novej práce, mal v minulosti problémy s platením alimentov. Keď napríklad v roku 1992 nahral album V továrně je dobrě s úspešným klipom Lambáda, nemohol sa zúčastniť žiadnych propagačných akcií, pretože sa skrýval pred políciou.

Na svojom webe www.sahula.cz sa priznal, že tento rok strávil dva mesiace vo väzení, kde zložil množstvo pesničiek na nový album, ktorý chcel nazvať Núdzový východ. Na webe sú aj slová titulnej skladby, v ktorej hovorí: \"Vlastnú jamu som si vykopal, trestom mi je samota. Víno moju dušu ticho hojí. Tak ti spievam pesničku, venuj mi chvíľočku. Od chlapa, čo málokedy sa bojí...\"

Smrť hudobníka, ktorý podľa výsledkov policajného vyšetrovania jednoznačne zahynul cudzím pričinením, potvrdili aj členovia skupiny Tri sestry. \"S hlbokým zármutkom oznamujeme, že náš kamarát za tragických okolností zahynul. Prajeme mu žiadne tiene na duši,\" napísala kapela na svojej oficiálnej internetovej stránke. František Sahula pôsobil od roku 1991 v skupine František Sahula & Synové výčepu, ale často hral i so skupinou Tři sestry, ktorej členom bol opakovane niekoľkokrát. Okrem iného ho preslávil aj legendárny videoklip Průša kapely Hagen Baden Lou Fanánka Hagena. Sahula v ňom zahral úchyla. Populární postavičku později využily i Tři Sestry na albu Průša se vrací.

Sahulova smrť nie je jedinou tragédiou v histórii kapely Tři sestry. Pred niekoľkými rokmi sa pri automobilovej nehode zabil bubeník prezývaný Hadr..:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

a toho chlapa vam je luto :D:D:D:D použite SITA, ČTK

[upravil dne 4/5/08 Zila]

Odesláno

a čo teraz taky bol a hotovo

ešte že sem ho neznal asi by som zvracal

:super

kdo si nadela decka a nevie sa one postarat je šmejd a hotovo niektory ludia by daly bohvie čo za diecko a ono toho chlapa my ma byt luto to ani nahodou dobre mu tak :super

:super:super:super

kolko skutočne super ludi zomru cudzou vynou a o tych tu nikto nepiše a o nejakom parastovy ano

Odesláno

bez problemou ano :bacha kludne daj datum a čas niekde na hraniciach a som tam možeme to skusit kdo skoho :bacha:bacha:aut:aut nezabudni si na teplaky chceš aby som ti vzal rukavice alebo iba tak klasika po vychodnarsku :D

[upravil dne 4/5/08 Zila]:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Zila

bez problemou ano :bacha kludne daj datum a čas niekde na hraniciach a som tam možeme to skusit kdo skoho :bacha:bacha:aut:aut nezabudni si na teplaky chceš aby som ti vzal rukavice alebo iba tak klasika po vychodnarsku :D

[upravil dne 4/5/08 Zila]:bacha

Tak tohle je maximální ubohost... :roll

Odesláno

kriminalnik mozna,ale kolik lidi dneska neplati alimenty a sedej hodne vysoko,ale tech se to netyka! je to svinstvo, nemam slov, jako velkej fanda tri sester, takze i sahuli me to velice mrzi! nevite nahodou jak to bude s poslednim rozloucenim, sme s partou ochotni jet pokud to bude v rozumnou dobu a na rozumnem miste!

a to co psal zila nema cenu se ani bavit!

Odesláno

mna dneska pubosi doslova vytacaju jak su tupi. je to zlbnute od nevidim do nevidim. Pezota som kupil prave koli tomu, ze priatelku obtazovala banda sfetovanych sopliakov na zastavke MHD vo vec. hodinach. bol som ju odprevadit, ale zo zastavky som musel odsit na nocnu (autobus mal ist za 5 min) a to stacilo na to, aby sa dostala do takejto komplikacie.Starsiu pani ktora sa ju pokusala branit zhodili na zem. Nastiastie im prisiel autobus a bolo z toho len par strkanic. (v bande bola nejaka zenska, ktorej priatelka vadila) Priatelka isla potompeso a ked mi volala tak som skoro rozbil budovu v ktorej pracujem od zlosti. Mne toto staci aby som sa poucil a nech to stalo co to stalo netrvalo dlho a spolocnost nam robi male levica, ktore je sice male, ale priatelku si domov odvezem. samu uz nenechavam nikdy cakat. skoda len, ze sa mi taky fagan nikdy nedostane pod ruku. Boh asi vie co robi, lebo asi vie, ze by som toho debila zabil

Odesláno

oni: Sleduj sahula.cz nebo diskuzi z toho webu: http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=rv557k4t6o2kaxnm8sfxbtxnpuiddx

Určitě se tam dozvíš podrobnosti, pokud vím, začátkem týdne má být nejdřív pitva (kvůli určení mechanizmu usmrcení) takže o rozloučení se zatím nic neví. Nicméně tam přispívá i J.S. Což je Frantova manželka Jarmila, určitě to bude vědět jako první. ;)

S ostatním souhlas....

Odesláno

Aaaa koukam, ze peugeot-club je celkem plnej moralistu :(

add deti: Je zvlastni, ze deti jsou cim dal horsi, ale kazdou generaci z techto horsich deti vyrustaji cim dal lepsi rodice, nebo si to o sobe aspon mysli... Zakazovat fyz. tresty neni reseni, ale ono je to jedno neb tim, ze dite mlatis ho stejne nevychovas. A spolecnost se bude menit dal. Ten problem je vice v rodicich nez v detech.

add Sahula:

Franta nebyl modelem idealniho cloveka zil jak zil a vzdycky to nemel jednoduchy ani on a rozhodne ani lidi kolem nej.

Ale je to clovek co neco dokazal a pisne jako Stiny na dusi, Setri se chlapce a kupa dalsich ty tu budou furt. Rozhodne si nezaslouzil skoncit takhle ani on a ani nikdo jinej.

Franto doufam, ze to tam nahore s Hadrou poradne roztocite

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...