macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: snow Ten Zila je jako pes Který štěká ale nekouše .Ty jeho kecy kontktním sportu, vedou jenom ty co si ho prohlíží na internetu.Je to chudák který kolem sebe jenom kope. Tak pry byl pohreb moc peknej, co jsem slysel, vid? Citovat
Emiš Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Na pohreb jsem bohuzel kvuli praci a vzdalenosti do Prahy nemohl, ale jedu se rozhodne o vikendu rozloucit na Dzban Citovat
oni Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Emiš Na pohreb jsem bohuzel kvuli praci a vzdalenosti do Prahy nemohl, ale jedu se rozhodne o vikendu rozloucit na Dzban koukam ze nas tam bude vice..... Citovat
Medvěd Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: snow Na Zilovi kecy už nebudu reagovat.Podle toho co píše to nemá smysl a to co tu předved je jasný obrázek jeho myšlení.Velký rozloučení s Frantou Sahulou udělají Tři Sestry 17.5.2008 na Džbáně v Praze.Já tam budu určitě.Jezdím každý rok a je to na Zilu sa V...r a bude ti lepšie :super:super:super:super a bud chlap činou :D:D:D:D:D [upravil dne 11/5/08 Zila] Ahoj ZILO musím tu smutně konstatovat, že byly časy, kdy s Tebou bylo podstatně veselejc - no co, co bylo bylo, život jde dál ALE S TÍM, JAKS TU KOPAL DO ČLOVĚKA, KTERÉHO NEZNÁŠ A O KTERÉM VÍŠ PRD, S TÍM PROSTĚ SOUHLASIT NEUMÍM. [upravil dne 14/5/2008 Medvěd] Citovat
ajven Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 no dostal som sa na forum po dlhsej dobe, ale kukam len same zle spravy. Najprv prvy sok Franta to ma za sebou. Dalsi chybajuci dobry hudobnik v mojej oblubenej kapele 3sestry. Smutne :( este horsie dopadla diskusia medzi Zilou a vami. Ak ma Zila svoje predsudky voci zivotu Farntu tak ma. Co uz, ale diskusia to bola tvrda. Dufam, ze sa to opravi medzi vami a zabudne sa na to. Nech si Franto spytuje svedomie sam, mi mu uz nepomozeme tym ze sa tu budeme hadat. Smrt si nevybral ani on ani my. Citovat
Kurt Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 ajven: Ale tohle téma už dávno není o Frantovi, už několik desítek příspěvků zpátky se změnilo na diskuzi o tom, jak ubohý může být žijící člověk diskutující o jiném, již nežijícím. Navíc v situaci, kdy jeden druhého nikdy ani neviděl. A i kdyby - u nás v Čechách známe úsloví \"De mortuis nil nisi bene\" škoda, že se jím ne všichni v tomhle tématu řídí. Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Kurt ajven: Ale tohle téma už dávno není o Frantovi, už několik desítek příspěvků zpátky se změnilo na diskuzi o tom, jak ubohý může být žijící člověk diskutující o jiném, již nežijícím. Navíc v situaci, kdy jeden druhého nikdy ani neviděl. A i kdyby - u nás v Čechách známe úsloví \"De mortuis nil nisi bene\" škoda, že se jím ne všichni v tomhle tématu řídí. Kurte, pro me ne latinare, znamena to ,, o mrtvem jen v dobrem¨? Citovat
Zila Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Ahoj ZILO musím tu smutně konstatovat, že byly časy, kdy s Tebou bylo podstatně veselejc - no co, co bylo bylo, život jde dál ALE S TÍM, JAKS TU KOPAL DO ČLOVĚKA, KTERÉHO NEZNÁŠ A O KTERÉM VÍŠ PRD, S TÍM PROSTĚ SOUHLASIT NEUMÍM. [upravil dne 14/5/2008 Medvěd] :D:D:D Zila je stale Zila :D:D:D A bude stale stejnej :aut:aut:aut:aut :super:super:super:super:super:super Maš pravdu iba v tom že somnou bolo veselšie to hej to bolo ale čo ja viem je ešte veselšie ps : a stale bude Citovat
Zila Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 nemec.cb :papa:papa:papa:papa dakujem ži si si na mna spomenul :papa:papa:papa Citovat
Kurt Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: macik.83 Kurte, pro me ne latinare, znamena to ,, o mrtvem jen v dobrem¨? Jistě. Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: macik.83 Kurte, pro me ne latinare, znamena to ,, o mrtvem jen v dobrem¨? Jistě. Ty voe, jsem dobrej:D Citovat
oni Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 tak jak se vam libil letosni dzban?? tak ani fananek nenahradi sahuluv hlas,ale kdo by to mel zpivat nez on! koupili jsme si hned cedo sahulovu bestovku, ktera ani oficialne nevysla! Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Příznivcům F. Sahuly doporučuju zakoupit aktuální číslo časopisu INSTINKT, kde je o něm několikastránkový článek z pera Fanánka. Citovat
Emiš Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Dzban super, ale v sobotu tam bylo ukrutne moc lidi oproti patku. A to bahno v kotli uz pekne smrdelo Peklo ty fronty v sobotu, celej koncert Alkeholu a kus Uhlire jsem prostal ve fronte na pivko. CD jsem objednal radsi pres net. Vzdycky kdyz na takovejhle akci neco koupim, tak to pak propiju nekde cestou domu Citovat
oni Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 to mas pravdu,ty fronty na pivo byli fakt ukrutny,jeste ze sme si privezli svoje a chodili na nej na parking! a E!E byli super... Citovat
Emiš Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 E!E byli vyborny, hlavne super ze Alkehol prijel nejak dyl takze ecka meli brutalne dlouhej pridavek, uz jsem malem chtel opustit kotel neb pogo bylo neskutecne dlouhe Citovat
oni Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 no nejvic me rozekalo,kdyz zacali SEDELI DVA HOSI....... VIS NE??? jinak taky sem rad ze alkehol prijel driv,pac E!E je super!! Citovat
ajven Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 ak sa nemýlim tak E!E robili predkapelu aj 3sestram, keď som bol na koncerte v Rožnove pod/R. tam bol nejaky silnejší malý chlapík, čo veľmi poskakoval po pódiu. Bol fakt dobrý.:D:D:D:D veľmo sa mi ľúbil. Citovat
snow Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Džbán jsem si skvěle užil jako každej rok.Pokecal jsem se spoustou lidiček a objevil nový kamarády.Fakt super. Ještě chci jet na Vostrov u Mnichova Hradiště v červenci,a do Slanýho v srpnu.Tam budou Tři Sestry a Brutus. Citovat
oni Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 no ja letos jedu kazdopado na kelstkou noc a trutnov!jeste bych rad na sazavu,ale to podle financi! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.