Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: snow

Ten Zila je jako pes Který štěká ale nekouše .Ty jeho kecy kontktním sportu, vedou jenom ty co si ho prohlíží na internetu.Je to chudák který kolem sebe jenom kope.

Tak pry byl pohreb moc peknej, co jsem slysel, vid?

Odesláno
Původně zaslal: Emiš

Na pohreb jsem bohuzel kvuli praci a vzdalenosti do Prahy nemohl, ale jedu se rozhodne o vikendu rozloucit na Dzban :(

koukam ze nas tam bude vice.....

Odesláno
Původně zaslal: Zila

Původně zaslal: snow

Na Zilovi kecy už nebudu reagovat.Podle toho co píše to nemá smysl a to co tu předved je jasný obrázek jeho myšlení.Velký rozloučení s Frantou Sahulou udělají Tři Sestry 17.5.2008 na Džbáně v Praze.Já tam budu určitě.Jezdím každý rok a je to :super

na Zilu sa V...r a bude ti lepšie :super:super:super:super:super a bud chlap činou :D:D:D:D:D:D

[upravil dne 11/5/08 Zila]

Ahoj ZILO

musím tu smutně konstatovat, že byly časy, kdy s Tebou bylo podstatně veselejc - no co, co bylo bylo, život jde dál

ALE S TÍM, JAKS TU KOPAL DO ČLOVĚKA, KTERÉHO NEZNÁŠ A O KTERÉM VÍŠ PRD, S TÍM PROSTĚ SOUHLASIT NEUMÍM.

[upravil dne 14/5/2008 Medvěd]

Odesláno

no dostal som sa na forum po dlhsej dobe, ale kukam len same zle spravy.

Najprv prvy sok Franta to ma za sebou.

Dalsi chybajuci dobry hudobnik v mojej oblubenej kapele 3sestry. Smutne :(:(

este horsie dopadla diskusia medzi Zilou a vami.

Ak ma Zila svoje predsudky voci zivotu Farntu tak ma. Co uz, ale diskusia to bola tvrda.

Dufam, ze sa to opravi medzi vami a zabudne sa na to. Nech si Franto spytuje svedomie sam, mi mu uz nepomozeme tym ze sa tu budeme hadat. Smrt si nevybral ani on ani my. :nevim

Odesláno

ajven: Ale tohle téma už dávno není o Frantovi, už několik desítek příspěvků zpátky se změnilo na diskuzi o tom, jak ubohý může být žijící člověk diskutující o jiném, již nežijícím. Navíc v situaci, kdy jeden druhého nikdy ani neviděl.

A i kdyby - u nás v Čechách známe úsloví \"De mortuis nil nisi bene\" škoda, že se jím ne všichni v tomhle tématu řídí.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

ajven: Ale tohle téma už dávno není o Frantovi, už několik desítek příspěvků zpátky se změnilo na diskuzi o tom, jak ubohý může být žijící člověk diskutující o jiném, již nežijícím. Navíc v situaci, kdy jeden druhého nikdy ani neviděl.

A i kdyby - u nás v Čechách známe úsloví \"De mortuis nil nisi bene\" škoda, že se jím ne všichni v tomhle tématu řídí.

Kurte, pro me ne latinare, znamena to ,, o mrtvem jen v dobrem¨?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ahoj ZILO

musím tu smutně konstatovat, že byly časy, kdy s Tebou bylo podstatně veselejc - no co, co bylo bylo, život jde dál

ALE S TÍM, JAKS TU KOPAL DO ČLOVĚKA, KTERÉHO NEZNÁŠ A O KTERÉM VÍŠ PRD, S TÍM PROSTĚ SOUHLASIT NEUMÍM.

[upravil dne 14/5/2008 Medvěd]

:D:D:D:D Zila je stale Zila :D:D:D:D

A bude stale stejnej :aut:aut:aut:aut:aut

:super:super:super:super:super:super:super

Maš pravdu iba v tom že somnou bolo veselšie to hej to bolo ale čo ja viem je ešte veselšie :super

ps : a stale bude

Odesláno

tak jak se vam libil letosni dzban?? tak ani fananek nenahradi sahuluv hlas,ale kdo by to mel zpivat nez on! koupili jsme si hned cedo sahulovu bestovku, ktera ani oficialne nevysla!

Odesláno

Příznivcům F. Sahuly doporučuju zakoupit aktuální číslo časopisu INSTINKT, kde je o něm několikastránkový článek z pera Fanánka.

Odesláno

Dzban super, ale v sobotu tam bylo ukrutne moc lidi oproti patku. A to bahno v kotli uz pekne smrdelo :) Peklo ty fronty v sobotu, celej koncert Alkeholu a kus Uhlire jsem prostal ve fronte na pivko.

CD jsem objednal radsi pres net. Vzdycky kdyz na takovejhle akci neco koupim, tak to pak propiju nekde cestou domu :D

Odesláno

E!E byli vyborny, hlavne super ze Alkehol prijel nejak dyl takze ecka meli brutalne dlouhej pridavek, uz jsem malem chtel opustit kotel neb pogo bylo neskutecne dlouhe :D

Odesláno

ak sa nemýlim tak E!E robili predkapelu aj 3sestram, keď som bol na koncerte v Rožnove pod/R. tam bol nejaky silnejší malý chlapík, čo veľmi poskakoval po pódiu.

Bol fakt dobrý.:D:D:D:D:D

veľmo sa mi ľúbil. ;)

Odesláno

Džbán jsem si skvěle užil jako každej rok.Pokecal jsem se spoustou lidiček a objevil nový kamarády.Fakt super.:super Ještě chci jet na Vostrov u Mnichova Hradiště v červenci,a do Slanýho v srpnu.Tam budou Tři Sestry a Brutus.:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...