Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to Zila & raydowe

Původně zaslal: raydowe

...Boh asi vie co robi, lebo asi vie, ze by som toho debila zabil

to raydowe:

buh vubec netusi co dela zkus otevrit oci a podivej se kolem sebe!

to Zila:

nestacim se divit kolik lidi dokaze odsuzovat nekoho koho vubec nezna a jen o nem neco slysel. chtel bych vydet vase xichty az zacne nekdo pomlouvat a nadavat vasim znamym nebo pribuznym. az v zivote udelate nejakou blbost tak vam preju to samy co prejete vy ostatnim

[upravil dne 5/5/08 susta]

Odesláno

susta, az ti niekto z tych privilegovanych \"hrdinov\" pokusi zmlatit zenu alebo priatelku, pripadne nieco horsie v case, ked ti tam nie si, budes pisat inac. A neviem kde som niekoho v mojo prispevku odzudzil. precitaj si ho plz este raz oki???

Odesláno

susta, az ti niekto z tych privilegovanych \"hrdinov\" pokusi zmlatit zenu alebo priatelku, pripadne nieco horsie v case, ked ti tam nie si, budes pisat inac. A neviem kde som niekoho v mojo prispevku odzudzil. precitaj si ho plz este raz oki???

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

nerekl sem nic o nejakym hrdinovi rozhodne sem nazoru \"oko za oko\" jen sem se chytl toho konce mozna sme si nerozumely a druha cas byla pro Zilu a podobny

Odesláno
Původně zaslal: Emiš

Aaaa koukam, ze peugeot-club je celkem plnej moralistu :(

add deti: Je zvlastni, ze deti jsou cim dal horsi, ale kazdou generaci z techto horsich deti vyrustaji cim dal lepsi rodice, nebo si to o sobe aspon mysli... Zakazovat fyz. tresty neni reseni, ale ono je to jedno neb tim, ze dite mlatis ho stejne nevychovas. A spolecnost se bude menit dal. Ten problem je vice v rodicich nez v detech.

add Sahula:

Franta nebyl modelem idealniho cloveka zil jak zil a vzdycky to nemel jednoduchy ani on a rozhodne ani lidi kolem nej.

Ale je to clovek co neco dokazal a pisne jako Stiny na dusi, Setri se chlapce a kupa dalsich ty tu budou furt. Rozhodne si nezaslouzil skoncit takhle ani on a ani nikdo jinej.

Franto doufam, ze to tam nahore s Hadrou poradne roztocite

děti - je to i o rodičích ale dál i o dětech, když děti nezajímá co rodiče chtěj a sou schopny jim říct to co řeknou, ikdyž vědi že dostanou facku nebo nejakej zakaz tak stejně, drzost atd.. ale to bysme probírali fakt pořád, ve správnou chvili facka pomuze... chyba je na obou stranach...

Odesláno

susta :

som kurva a co si o mne niekto mysli je my jedno hold mam daleko do sveho svedomia ale ked chcipnem viem že odchadzam z čistim štitom a urobyl som pre svole potomstvo dost preto aby sa maly dobre a nie že budu pomne moje deti riešit moje problemy čo zostaly takže to čo som pisal je moj nazor na 100% si zanim pojdem

MichalTalbot :

kontaktni šport my osobne nedela problem tak prečo sa zato mam stydet taško v teločvični lachko na ulici :aut

Algol :

dost hlboko som pracoval tak asi proto je tak niska :aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: Zila

susta :

som kurva a co si o mne niekto mysli je my jedno hold mam daleko do sveho svedomia ale ked chcipnem viem že odchadzam z čistim štitom a urobyl som pre svole potomstvo dost preto aby sa maly dobre a nie že budu pomne moje deti riešit moje problemy čo zostaly takže to čo som pisal je moj nazor na 100% si zanim pojdem

MichalTalbot :

kontaktni šport my osobne nedela problem tak prečo sa zato mam stydet taško v teločvični lachko na ulici :aut

Algol :

to ti nikdo nebere ale odsuzovat lidi ktery neznas :nevim stacilo napsat jen ze te to nezajima nebo sem radsi nepsat vubec :super

Odesláno

To zila: kontaktní sport ti problém možná nedělá, ale mě zase dělá problém to po tobě přeluštit, protože to je naprosto nesrozumitelný....mimochodem, navrhnu tě jako čestného předsedu sdružení STH (zkus přemýšlet, co to je), tvůj názor je samozřejmě do jisté míry oprávněný, ale:

1. neumíš to podat, ani kdyby tě někdo zabil (při-zabil vidím by možná nebylo špatný řešení)

2. někdo tady otevřel pro něj celkem citlivý téma, bez ohledu na to, zda daný člověk žil dobře nebo hůř a ty do toho vlítneš jak slon do porcelánu se svou tezí STH

3. zkus přemýšlet, než někoho vyzýváš na férovku po \"vychodniarsku\", zkus radši myslet, někdy to nezaškodí, neboť on se vždycky najde někdo, kdo bude silnější, rychlejší anebo prostě jenom zákeřnější (věř mi, že s mou figurou se bát nemusím, ale přesto vyhledávám raději jiná řešení, ublížení na zdraví taky není moc dobré, lepší je někdy odejít)

4. smajlíkama svoji zhovadilost nezachráníš

P.S.: tohle mě docela nadzvihlo ze židle, to věru ano...

STH...strážce tradičních hodnot....

Buď si provokatér, nebo neumíš domyslet důsledky svého chování, neb při elemetární dávce inteligence ti muselo být jasné, že Snowa to značně nadzvedne, a neříkej že ne....howgh!

Odesláno
Původně zaslal: Algol

To zila: kontaktní sport ti problém možná nedělá, ale mě zase dělá problém to po tobě přeluštit, protože to je naprosto nesrozumitelný....mimochodem, navrhnu tě jako čestného předsedu sdružení STH (zkus přemýšlet, co to je), tvůj názor je samozřejmě do jisté míry oprávněný, ale:

1. neumíš to podat, ani kdyby tě někdo zabil (při-zabil vidím by možná nebylo špatný řešení)

2. někdo tady otevřel pro něj celkem citlivý téma, bez ohledu na to, zda daný člověk žil dobře nebo hůř a ty do toho vlítneš jak slon do porcelánu se svou tezí STH

3. zkus přemýšlet, než někoho vyzýváš na férovku po \"vychodniarsku\", zkus radši myslet, někdy to nezaškodí, neboť on se vždycky najde někdo, kdo bude silnější, rychlejší anebo prostě jenom zákeřnější (věř mi, že s mou figurou se bát nemusím, ale přesto vyhledávám raději jiná řešení, ublížení na zdraví taky není moc dobré, lepší je někdy odejít)

4. smajlíkama svoji zhovadilost nezachráníš

P.S.: tohle mě docela nadzvihlo ze židle, to věru ano...

STH...strážce tradičních hodnot....

Buď si provokatér, nebo neumíš domyslet důsledky svého chování, neb při elemetární dávce inteligence ti muselo být jasné, že Snowa to značně nadzvedne, a neříkej že ne....howgh!

maš pravdu a je uplne jedno jak ten franta chcipnul chcipnul jako žil a tot vše

Odesláno

susta :

MichalTalbot :

Algol :

Milý chlapče, tady kontaktním sportem nikoho neoslníš. Já byl před X lety pátý v ČR v boxu v kategorii 67kg (welter) a taky se tím nikde neprsím a už vůbec by mě nenapadlo tady někoho vyzývat na souboj. Jediný, kdy jsem box použil v praxi bylo, když mojí mámě chtěli cikáni ukrást kabelku a před dvěma roky, když mě a přítelkyni napadli 3 Ukrajinci, naštěstí žádný z nich neměl nůž, ale i tak to bylo čtvrthodinový maso (pro mě zaplaťpánbu bez úhony), ale že bych s tím tady na někoho frajeřil, to promiň, to je pod úroveň. Ale chápu, že každý má tu úroveň někde jinde...

Odesláno

maš pravdu a je uplne jedno jak ten franta chcipnul chcipnul jako žil a tot vše

a jak zil, jsem docela zvedavej co napises....

Odesláno
Původně zaslal: oni

ma anglictina je slaba,tak preklad prosim!!

Volně přeloženo: Dohadování se na internetu je stejné jako běhání na paralympiádě - I když vyhraješ, stále jsi retardovaný :D

[upravil dne 6/5/08 MichalTalbot]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...