Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co mám myslet o lidech kteří umlátěj druhého k smrti jenom proto aby si vyzkoušely kolik toho ten druhej vydrží.Jako fanoušek Tří sester a ten kdo Fandu Sahulu znal osobně tomu nemůžu uvěřit.Jak už jsem tady jednou psal :Na každou svini se vaří voda!!! :bacha Tím myslim ty dva pí..sy co to udělali. To máme z toho že se děti nemůžou vychovávat po staru.Když jsem něco proved tak mě táta seřezal a bylo.Dneska máme děti trestat tím žě snima nebudeme třeba dva dny mluvit.Co vy nato?

Odesláno
Původně zaslal: snow

Co mám myslet o lidech kteří umlátěj druhého k smrti jenom proto aby si vyzkoušely kolik toho ten druhej vydrží.Jako fanoušek Tří sester a ten kdo Fandu Sahulu znal osobně tomu nemůžu uvěřit.Jak už jsem tady jednou psal :Na každou svini se vaří voda!!! :bacha Tím myslim ty dva pí..sy co to udělali. To máme z toho že se děti nemůžou vychovávat po staru.Když jsem něco proved tak mě táta seřezal a bylo.Dneska máme děti trestat tím žě snima nebudeme třeba dva dny mluvit.Co vy nato?

co na to, pro nektery deti je spíš odměna a potěšení to že na ně nikdo nepromluví, v tomhle světě přestávám mít zájem mít děti... stačí mi co je venku teď huliči, všichni hrajou mobilama ty jejich vy**aný hihoperský a podobný sr**ky v mhd, proste vsade, krade to, dela to ze sebe kdoví co za skejtak ikdyz prkno v zivote poradne v ruce nemělí a podobně, prostě humus... co bylo před deseti lety, zlatý časy vůči tomuhle.. mordování se kuli tomu ze nevyznavas spartu ale to druhy nebo jenom nefandíš a podobně prostě :grr:grr:grr:grr:grr priserna doba

Odesláno

Někde asi soudruzi z NDR udělali chybu.Co si myslet o tomto

Pátek večer. K jedné bytovce v Moravské Chrastové na Svitavsku přichází Monika (14). Zazvoní a otevírá jí Zdena Peterková (44). Dívka vytáhne nůž a ženu bodne. Hrot nože pronikl k srdci...

To už snad není normální.I já se přikláním k tělesným trestům

Odesláno
Původně zaslal: zdemik

Někde asi soudruzi z NDR udělali chybu.Co si myslet o tomto

Pátek večer. K jedné bytovce v Moravské Chrastové na Svitavsku přichází Monika (14). Zazvoní a otevírá jí Zdena Peterková (44). Dívka vytáhne nůž a ženu bodne. Hrot nože pronikl k srdci...

To už snad není normální.I já se přikláním k tělesným trestům

za soudruhu to s detma slo ale tohle to je fakt :bacha

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

Tohle snad nemůžeš myslet vážně. :nevim

Odesláno

V dnešní době pro mladé cizí život má minimální cenu,vraždí pro pár korun nebo jen tak pro zábavu.Kam ta doba spěje,včera sem to viděl ve zprávách a dost mě dorazil výrok o možném motivu-To je hnus velebnosti

Odesláno

Je pravda, ze patrim do te mladsi skatulky(25), ale i me nekdy udivuje, jak se ty mladsi chovaj. A myslim si, ze u me vychovy nekdy nejaka domluvna facka chybet asi nebude. Byl jsem svedkem, jak si asi 14ti letej fracek, poslal svoji maminku do zenskeho ustroji a ona delala, jako by se vubec nechumelilo. Tam prave by mela nasoupit ceska facka... Myslim si, ze domluva uz tady nepomuze.

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Je pravda, ze patrim do te mladsi skatulky(25), ale i me nekdy udivuje, jak se ty mladsi chovaj. A myslim si, ze u me vychovy nekdy nejaka domluvna facka chybet asi nebude. Byl jsem svedkem, jak si asi 14ti letej fracek, poslal svoji maminku do zenskeho ustroji a ona delala, jako by se vubec nechumelilo. Tam prave by mela nasoupit ceska facka... Myslim si, ze domluva uz tady nepomuze.

ne nepomuze, u moji byvaly pritelkyne jeji bracha ( 11 ) rika svoji mamě takovejma slovama ze by me to v zivote nenapadlo a ona mu akorat vynada nebo mu da facku ale jenom tak proste trosku ze se ji akorat vysměje zadnej respekt a dela si dal co chce...

dyt sama ministrine kdyz se ji zeptali jeslti nekdy uhodila svoje dite tak rekla ze jo...

dostava me mluva holek týhle doby, aby si řikala holčičí parta krá*o, pí*o a podobně, fajn to že se řikalo někdy vole se dalo přežit ale aby to bylo na sídlištích často standardem... ty rozumnější se tam u nás moc nevyskytujou a využivaj cas jinak...

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

To je tezky no, pak zacit asi od zacatku, pak to asi nebude chyba ditete, ale vychovy rodicu, ze mu to nekdy proste vubec dovolili pouzit

oni sou zastupci rodiny typu, mamka doma ma se starat varit vychovavat, tatka v praci od nevidim do nevidim vecer do hospody a domu.. penize sou, ale chlapska vychova neni, akorat kdyz se dozvi neco spatnyho, poznamky nebo podobne tak ho seřve a zmlátí a tim to končí , ona od nej odejit nechce protoze ji je vlastne pohodlny nemuset do prace takze trpi to ze i na ni nekdy krici atd... rikaj ji to vsichni, je to straceny... ale je to casto nebo u nas na skole pac je soukroma tak to je prevazne jenom tatka nebo jenom mamka a dite a ty sou vecinu casu v praci na dite a vychovu neni cas a deti misto toho litaj venku, hospody a podobne :( deti za to muzou i nemuzou, je to o vuli jestli kdyz ho pozvou na pivo atd tak jeslti de nejde.. a co je moderni atd.. ale to je na strasne dlouhy diskuze a nic to neřeší :( chjo

Odesláno

Naštěstí maj moje děti předemnou respekt holce je 20 let a klukovi 16 let a nedovolí si mluvit sprostě.

to se u nás taky nevede, a od svejch deti cekam to samy...a hodlam pro to udelat co bude mozny... ale vzhledem ke koním děti moc nepřicházej v úvahu... :P

Odesláno

Znám spoutu rodin kde rodiče vždycky říkaj moje děti do 18 let nepijou pivo ale od 15 let jezdí na technopárty a tam to není jen o pivě.A 19ti ho chytěj policajti v autě s 2,28 promile v krvi.

Odesláno

Znám spoutu rodin kde rodiče vždycky říkaj moje děti do 18 let nepijou pivo ale od 15 let jezdí na technopárty a tam to není jen o pivě.A 19ti ho chytěj policajti v autě s 2,28 promile v krvi.

s tim clovek nic neudela, par lidi co znam si vychvalujou jak je uzasny ridit po vykoureni trawky nebo si daj normalne v hospode uz neco i do naladicky a s tim ze sou za prahou na vesnici ze tam je jenom 1policajt na celej okres co ma sluzbu a jedou, a kdyz jim na to clovek neco rekne tak...maj akorat kecy...

zadny party to neni pro me, je to o vychove, sem zvyklej ze je lepsi zabava jak tyhle veci..

Odesláno

no tak to mam vyrazeny dzch som nepočul a Frantovi S. a tri sestry som tiež mal rad tak to ma sakra mrzi.. a čo sa týka tých modernych deti v uvodzovkach tak nemam vobec slov vieme ako to dnes je a aj ked mam 30 tak poznam aj staru dobru dobu a teda aj ked je to už čas na deti tak stale nad nimi neako vobec neuvažujem a čudujme sa prečo .....:(

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: aaischa

Tohle snad nemůžeš myslet vážně. :nevim

myslel sem chovani deti...kdyz uz se melo vykuřovat tak ne verejne klidne i na zastavkach kde je to zakazany, pred zakladnima skolama prvniho stupně do 5tý třídy atd, což je ted temer běžný :(

Odesláno
Původně zaslal: mr.SM

...no comment...

Dnesni doba je zla.... :bacha:bacha:bacha

To se říká v každé \"době\". Pochybuju, že nějaká byla \"dobrá\".

Ideální svět nikdy nebude, lidi budou pořád fetovat, zabíjet, krást atd., je potřeba se s tím nějak smířit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...