Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poznávačka členů aneb kdo je kdo

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

To Kirra: Slusi ;) odkud jsi prave priletela :) ?

[upravil dne 23/9/09 Ferry]

To Ferry: díky díky, právě jsem přistála na Sardínii, s malým výletem na Korsiku...letošní dovolená... :-)

• O 1 rok později...
Odesláno

Ježíši no sorry, že po 2 rokoch otváram toto vlákno ale niektoré fotky fakt super :-) Len dočkajte, ja nájdem tiež niečo nech podporím mladšiu generáciu :-)

No tak tu som so starým peugeotom...

pezot_1.jpg

A tu zase s novým peugeotom :-)

pezot_2.jpg

[upravil dne 15/3/11 13:10 573v0]

• O 9 měsíců později...
Odesláno

tak na popud Eltona vyhrabavam tohle oldschool vlakno, abych nezakladal neco noveho ;) takze moje aktualni (skoro) foto ;)

post-28514-14109621294779_thumb.jpg

Odesláno

Charlie:je je to od tuzera zprzněný... proto jsem se ho ujal abych ho přes zimu dal do cajku...

punkac: za co banána? :) Já tady jen umístil fotku,abyste viděli jak vypadám,od toho tu je tohle vlákno..bože,doufám,že se z toho tady něco nerozjede zase :D abych se radši stáhnul na chvilku zase.. :D

Odesláno

20 jahre neni 103 kw ale 81kw v nafte amám pocit že 2.0 16v 110 kw v benzínu, dále vyrobeno bylo asi cca 2000 kusů, každej kus má před řadičkou kovovej štítek se svim číslem, lišily se plnou výbavou, koskovanejma sedačkama s červenejma pásama, červeně prošitej volant a řadička ve tvaru golfovýho míčku s nápisem gti :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...