Guest servisman Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Byl jsem a viděl jinak nechci komentovat.Než porazit strom udělali toto zde je celý strom Citovat
Stifler Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Zajímavý... A stojí to aspoň někde uprostřed ZOO??? Jinak mi to příjde celkem zbytečná práce. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Bohužel je to v parku dělala to umělecká škola .Je to lepší než pokácet strom Citovat
Stifler Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: honza406 Bohužel je to v parku dělala to umělecká škola .Je to lepší než pokácet strom Tak to jo, lepší než kdyby si město za takovouhle práci někoho platilo. Hlavně, když to okrášlí park. Citovat
Stifler Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: Fusion Nebo taky toto jj, tenhle airbrush jsem už párkrát viděl. Jednou i naživo. Ten člověk to fakt umí a neni to jediný auto, co takhle pěkně vyzdobil, jezdí třeba jedno, který je celý ve stylu doby ledové s typickou veverkou a žaludem. Citovat
faget1 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 dobra prace jedna aj druha :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
jozefsv Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 a ja ze preco je drevo cim dalej drahsie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.