P307 Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Ahoj všem,potřeboval bych od vás poradit.Uvažuji nad koupí 307 1.6 16V.Popř. i jiném motoru v benzínovém provedení.Zajímalo by mě na co si dát pozor při koupi.Co nejvíce odchází atd. ,na co si dát pozor.Díky za případné názory. [upravil dne 3.5.2008 P307] Citovat
Dave405 Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Dej si pozor na to, ať to není kradené Jinak problémy ohledně P307 se tady probíraly a probírají neustále, stačí hledat. Citovat
P307 Odesláno 3. květen 2008 Autor Odesláno 3. květen 2008 Našel jsem problémy se zadní nápravou celkem hodně,pak že do auta prší atd.Ale konkrétně s tímto motorem nic moc. Citovat
Dave405 Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Problémy s nápravou, páčkami pod volantem a elektrikou všeobecně jsou u 307 celkem známé. Vše je otázka kusu jednotlivého auta a tuším že i rokem výroby, kdy se měnila elektrika. Více by o tom mohli napsat majitelé 307. Co se týče motoru, 1.6 16V je myslím rozumný kompromis mezi výkonem a spotřebou. Když jsem uvažoval o koupi 307, tenhle motor byl pro mě tou spávnou volbou, kdy jsem si projel všechny motorové verze tohoto modelu. Vše je ale otázkou stylu jízdy, ročním nájezdem, náročnosti řidiče, použitím auta a podobně. Jako každý šesnáctiventil i tenhle je třeba více točit, což se projeví na spotřebě. Pokud uvažuješ o verzi SW nebo break a chceš to mít v lepší výbavě, počítej také s vyšší váhou auta a tím pádem s vyšší spotřebou. Já se nakonec rozhodl pro 406 s motorizací 2.0 16V, protože mě odradila poruchovost 307 a koupí auta nelituju Citovat
robozv Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 kazdy model auta ma svoje muchy niektore väcsie niektore mensie no nakoniec zalezi na kazdom zvlast a hlavne ako s nim predchadzajuci majitel zaobchadzal a ako sa k nemu choval niekto si ho sanuje a niekto sa k nemu chova ako k kope hnoja a s tymi moznimi problemami co spominal Dave 405 \"je to mozne\" no moj nazor nekupoval by som model starsi ako rok 2005 - 2004 - prajem ti stastnu lolbu Citovat
hloze-ja Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 1.6 je naprosto vyborny motor. Jde s tim jet i za 6l (delsi trasa, rychlostni limity). Pruznost naprosto dostacujici. (Dle situace 50km/h na 4-ku a jde pekne za plynem). Samo, ze vykon je v otackach a pak to jede dost slusne. Je vyborne odhlucnena. Najedu tak 15 tis./rok a premyslel jsem taky o nafte (ale spis koncernacky starsi TDi), ale ted bych nemenil. Z problemu jsem jen slysel o zasekavajicich se ventilech (mrazem?). V motoru bych zadny seriovy zavady nehledal. Dat si teda pozor na klasiku, jako jinde. Podvozek je trochu nahlejsi na cesky silnice. Taky bych rekl, ze zalezi na r.v. Do prvnich modelu bych se bal jit. A bral bych radsi novy model. Jinak, jestli se vejdes do rozpoctu cca 250.000,-, tak se zkus podivat u sousedu. Maji tam rocniky 2006, najeto 20-30tis., serviska, dvouzonova klima, ABS 6x airbag atd. (pro me dostacujici vybava) za cca 10.000-10.500 EUR. (odrene modely apod. i za 9.000). Hodně štěstí s výběrem. Citovat
omegaalfa Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 1,6 i mě žere 8l/100 km jinak je to dobrý motor - tichý, živý, zatím jsem žádné závady (na motoru neměl), páčky pod volantem, uložení zadních tlumiču bylo řešeno již před faceliftem u T5 konec 2004/začátek 2005, teče do aut kde bylo měneno přední sklo.... Citovat
hloze-ja Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Spotřeba záleží na podmínkách provozu. Nejezdím hodně po městě, v zácpách a po dálnicích. Citovat
permonik7 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 jezdim za 8l/100 km ..a to jezdim hlavne po meste, v zacpach i po obchvatech, denne nekolikrat startuju a v pohode...da se jezdit i za min, ale na to nemam nervy...s motorem naprosta spokojenost Citovat
Freeman Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Ja si koupil predvadecku s 1.6 HDi (benzin v tu chvili nejak nebyl) .. a uz bych NEMENIL .. Citovat
hloze-ja Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Pokukoval jsem po nafte, ale vzhledem k tomu, ze bych za svoje finance nedostal tak peknou v nafte jako mam ted v benzine, tak to rozhodlo. A koupit naftu se 130 tis. km a pak trnout, co se muze stat, tak to jsem vzdal. Citovat
faget1 Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 ja mam sice 1,4i 16V ale som tiež spokojny je to trošku menej živšie nakolko som mal pred ním 405 1,8 turbo tak je ten rozdiel citit ale pri kupe som mal možnost kupit aj 1,6 16V len tie maly povečšine cez 100.000km najazdene vľetko rok 2004 a tato 1,4 mala 50.000km tak som zvolil slabši mototr auto ako nove super stav a tými km na tachači som si isty lebo som kupoval firemne auto po 3rokoch tak som vedel že čo kupujem inak z bazaru by som volil asi inu volbu po pripade bazarf vobec nemusim ale tak nie každy mame inu možnost ako bazar to sa chape.. inak som spokojny aj s týmto motorom bez poruchy čohokolvek akurat už budem muset menit tesnenie pod hlavu ale inak spokojnosť a spotreba podla štýlu jazdy Citovat
tanagy Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Máme od listopadu 307 break 1.6 16V benzin (najeto 60.000 km). Zatím najeto cca 8tisíc bez jedinýho problému. Motor je v běžným provozu krásně tichučký. Pokud předjíždím, tak podřadím, šlápnu na plyn a auto JEDE - dokonce i na pětku je cítit zátah. Spotřeba kolem 7-8mi ltirů na sto. Pohodlný, krásný vozítko. Co mě s... sou páčky pod volantem. Teď jedu na výměnu tyčky stabilizátoru na přední nápravě - což je daň za český silnice a za každodenní používání (cca 70km denně) na rozbitých okreskách. Nafta, nebo benzin - každý má svoje. Nafťáky maj krouťák, nízkou spotřebu - dražší servis, větší pravděpodobnost poruchy (složitější motor). Benzín je tichučkej, ve vyšších točkách fakt JEDE. Vyšší spotřeba oproti naftě. Ve finále záleží na osobních preferencích (moje žena radši naftu - nemusí se tolik řadit a není potřeba \"cit pro motor a řazení\"), na ročním nájezdu. No a hlavně na náhodě - na tom, na jakej kus člověk narazí a na tom, kdo ho měl předtím Citovat
domav Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 POradím Ti 307 nekupuj....... měl jsem ji a šla po roce pryč... Teď se strhne vlna kritiků, že nemám pravdu Citovat
bigosak Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: domav [upravil dne 13-5-08 domav] Pravdu že šla pryč:D:D to si neověříme ale věříme ti. Takových to názorů bude více asi u všech aut. Já mám 2001 307 HDi 66KW a zatím OK. Jen pravidelný prohlídky no ale řeším jen zadní nápravu, která je od počátku na figu. Najeto 99050km. Zase jeden názor a teď aby se z toho tazatel picnul:D:D:aut Citovat
domav Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: domav [upravil dne 13-5-08 domav] Pravdu že šla pryč:D:D to si neověříme ale věříme ti. Takových to názorů bude více asi u všech aut. Já mám 2001 307 HDi 66KW a zatím OK. Jen pravidelný prohlídky no ale řeším jen zadní nápravu, která je od počátku na figu. Najeto 99050km. Zase jeden názor a teď aby se z toho tazatel picnul:D:D:aut Měnil jsem FAP 17,000 Kč, začal pístat setrvák dalších x tisíc se mi nechtělo dácvat do opravy...tak šel....a jsem rád, že jsem to udělal. Citovat
Neophyte Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Můj mazlík jede bezvadně,dnes jsem se naháněl s nějakým pepíkem z prahy a pak to raději strhl na odpočívadlo,asi jsem ho uhnal motor fajně táhne a spotřeba když jezdím jako člověk pod 5 l.A při tom dnešním zdražování asi jízdu uklidním,po Šumperku plno bengošů s radarama,takže není kam spěchat .Snad mě holka nezkame a bude nám spolu heej Citovat
hloze-ja Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 A i proto jsem se rozhodl pro benzin (nemá FAP, turbo, tak drahé vztřikovače a setrvák vyrží) Citovat
sauromalus Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Mám 307 break, 1,4/16V 65 kw od února 2011, v době koupě najeto 48800km. Předtím škoda forman. Takže mi připadá výkon dostatečný, velmi tichý, problémy zatím nejsou, kromě displeje ( černá za tepla ). Spotřeba po městě, jízdy většinou kolem 20 km, dle počítače 6,9, mimo ( po okreskách, dál. známku nemám), někde pod 6l/100km ( měřeno od plný do plný nádrže, na cca 600 km, přesně 5,8 +/- statisticky malá vzdálenost ). Do blízké budoucnosti - výměna brzd. kotoučů, časem asi tyčky stabilizátoru, příp. kouknout na stav čepů. JV Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.