Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja mam pazoutka v barve salamanque - oranzova metaliza, a myslim ze v jake koliv jine nez v cerne by to vypadalo lepe. A zkombinovat nejaky pekny cerny airbrush do toho... jenze to bych musel krast...:mad:

Odesláno

Zdravím! Na mě je to už trošku extrém ,ale vidět to naživo ,možná by se mi to i líbilo! ;) Každopádně téma tlama mě zaujalo ,jelikož bych rád tlamu mé 207čky malinko upravil. Viděl bych to na vyndání přední umělohmotné mřížky (mam model trendy takže v ní nemám zabudované mlhovky) a rád bych tam dal tahokov. Jen by mě zajímalo jestli někdo má zkušenost s takovou úpravou nebo jestli někdo tu přední část vyndal. Díkes:super

Odesláno

No taky mam trendy a mlhovky mam dole v narazniku, ale nevsim sem si nikde ze by to nekdo vytahoval a nebo tam mel neco jineho. Myslim ale ze by to nevypadalo good...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Když jsem zvažoval koupi 207 ve výbavě Trendy tak mě napadlo objednat k novému autu rovnou nárazník Sporty a nechat ho nalakovat a rovnou vyměnit.To auto pak vypadá úplně jinak.Myslím,že jsme s prodejcem hovořili o nějakých 14000,-.Tu stvůru nahoře opravdu ne...No a nakonec jsem koupil 407 tak z toho zatím sešlo.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...