mr.SM Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Ahoj lidičky, nasel jsem docela sikovny cumak u 207. Podle meho nazoru vypada dost dobre. A jake jsou vase ohlasy? http://images.forum-auto.com/mesimages/301840/feline207net207ruefferperformanceom7.jpg Citovat
peugeotkovic Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 nějaké moc pokrčené mě to v prvé vteřině připadlo.. K vidění v bílé by nebylo..?:aut Citovat
Berkoff Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 me to pripada pokrcene, ale proti gustu zadny disputat, kazdopadne berkoff by si to na auti nedal, moc divoky a sem na to uz starej Citovat
mr.SM Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 No ja mam pazoutka v barve salamanque - oranzova metaliza, a myslim ze v jake koliv jine nez v cerne by to vypadalo lepe. A zkombinovat nejaky pekny cerny airbrush do toho... jenze to bych musel krast... Citovat
Lukas24 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Zdravím! Na mě je to už trošku extrém ,ale vidět to naživo ,možná by se mi to i líbilo! Každopádně téma tlama mě zaujalo ,jelikož bych rád tlamu mé 207čky malinko upravil. Viděl bych to na vyndání přední umělohmotné mřížky (mam model trendy takže v ní nemám zabudované mlhovky) a rád bych tam dal tahokov. Jen by mě zajímalo jestli někdo má zkušenost s takovou úpravou nebo jestli někdo tu přední část vyndal. Díkes:super Citovat
pastorek Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Velebnosti, jdu blejt... ...počkaj , a ja idem Citovat
MatrixChose Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Fakir Velebnosti, jdu blejt... ...počkaj , a ja idem Šak aj já, no toto... Citovat
mr.SM Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 No taky mam trendy a mlhovky mam dole v narazniku, ale nevsim sem si nikde ze by to nekdo vytahoval a nebo tam mel neco jineho. Myslim ale ze by to nevypadalo good... Citovat
Araya Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Když jsem zvažoval koupi 207 ve výbavě Trendy tak mě napadlo objednat k novému autu rovnou nárazník Sporty a nechat ho nalakovat a rovnou vyměnit.To auto pak vypadá úplně jinak.Myslím,že jsme s prodejcem hovořili o nějakých 14000,-.Tu stvůru nahoře opravdu ne...No a nakonec jsem koupil 407 tak z toho zatím sešlo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 nemůžu si pomoct al emě se to líbí , sice jsem zastancem toho zachovat znak ale zrovna tady mi nechybí Citovat
permonik7 Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 to nahore opravdu neni dle meho gusta:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.