Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim 207-kare.Mam takovy dotaz, jak vysoko vam zabira spojka.Mne zacne zabirat tak v pulce ale ma dlouhou drahu takze uplne sepne az nahore.V servisu mi rekli ze u peugeota je to normalne.Mne se to moc nezda.Tak bych byl rad za vas nazor.

Odesláno

Zaberanie v polke je normálne ale píšeš že úplne zopne až hore. To by mohla byť predzvesť vadného prítlačného kotúča. Nesadá na lamelu rovno. Nieje to nič kritické ale sleduj to. Ak sa tá dráha pedálu, pri ktorej spojka preklzuje, bude zväčšovať je to na výmenu spojky.

Odesláno

To ze zabira v pulce povazuju taky za normal, ale ze ma tak dlouhou drahu se mi neliby.Naplno sepne asi tak centak od zhora nez uplne uvolnim pedal.

Da se na to zvyknout ale je to dost neprijemny a obcas to skubne.No musim to nejak poresit nez mi za pul roku skonci zaruka

Odesláno
Původně zaslal: Marsl1

To ze zabira v pulce povazuju taky za normal, ale ze ma tak dlouhou drahu se mi neliby.Naplno sepne asi tak centak od zhora nez uplne uvolnim pedal.

Da se na to zvyknout ale je to dost neprijemny a obcas to skubne.No musim to nejak poresit nez mi za pul roku skonci zaruka

Ak je to v záruke tak choď do servisu a ak ti budú tvrdiť že je to v poriadku , nechaj si spracovať reklamačný protokol. Ak to rupne budeš krytý že si to reklamoval.

Odesláno

Musím se priklonit k vetsine, taky jsem na tom tak nejak v pulce s tahem spojky. Ale myslim ze je to bezne, a kolega ma 206 a taky tak. Pazouti to tak holt maj, je to o zvyku...:cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Marsl1

mne to zabera tak isto mam 206 r2003 a na r1998 to robi to iste a tam uz tusim bola ta spojka aj menena. Takze normalka. Zaber tej spojky sa neda porovnavat ani s najobycajnejsou starou fabiou a o radeni sa radsej ani nebavme. Holt Peugeot :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mam 307, čerstvě po výměně spojky a vypozoroval jsem něco trošku jiného. Ano, zdá se, že spojka zabírá až od půlky, má dlouhou dráhu a kousíček před vrchem je nárůst přítlaku největší, to souhlasím s ostatními. Ale zkoušel jsem na rovině nebo z mírňoučkého kopečku (aby se ale auta samo nerozjíždělo), nastartovat a pomalinku pouštět spojku. První záběr není v polovině, ale už někde ve čtvrtině, ale je hodně hodně slabej.

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim,

chcem Vas poprosit, ja mam problem, ze spojka mi zabera uplne hore.Venoval som tomu pozornost, az ked som na 5 stupni pridal a otackomer vybeho min o 500 otacok a auto nezrychlovalo.

Nechapem, auto na 50.000km.Neviem si to vysvetlit, zeby bola opotrebovana spojka, resp.mastna.Udajne moze byt chyba este v lanku spojky, udajne je tam samonapinaci mechanizmus.

Neviete poradit, chystam sa do servisu, ale trnto problem sa raz vyskytuje, raz nie, tak pocitam, ze ma poslu prec s tym, ze je vsetko oka.

Vdaka za kazdy postreh.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...