Marsl1 Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Zdravim 207-kare.Mam takovy dotaz, jak vysoko vam zabira spojka.Mne zacne zabirat tak v pulce ale ma dlouhou drahu takze uplne sepne az nahore.V servisu mi rekli ze u peugeota je to normalne.Mne se to moc nezda.Tak bych byl rad za vas nazor. Citovat
raydowe Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 je to podla mna normal, tiez zabera az niekde v polke. Citovat
matador Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: raydowe je to podla mna normal, tiez zabera az niekde v polke. Tak tak. Je to jak má být. Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Zaberanie v polke je normálne ale píšeš že úplne zopne až hore. To by mohla byť predzvesť vadného prítlačného kotúča. Nesadá na lamelu rovno. Nieje to nič kritické ale sleduj to. Ak sa tá dráha pedálu, pri ktorej spojka preklzuje, bude zväčšovať je to na výmenu spojky. Citovat
Marsl1 Odesláno 2. květen 2008 Autor Odesláno 2. květen 2008 To ze zabira v pulce povazuju taky za normal, ale ze ma tak dlouhou drahu se mi neliby.Naplno sepne asi tak centak od zhora nez uplne uvolnim pedal. Da se na to zvyknout ale je to dost neprijemny a obcas to skubne.No musim to nejak poresit nez mi za pul roku skonci zaruka Citovat
pastorek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: Marsl1 To ze zabira v pulce povazuju taky za normal, ale ze ma tak dlouhou drahu se mi neliby.Naplno sepne asi tak centak od zhora nez uplne uvolnim pedal. Da se na to zvyknout ale je to dost neprijemny a obcas to skubne.No musim to nejak poresit nez mi za pul roku skonci zaruka Ak je to v záruke tak choď do servisu a ak ti budú tvrdiť že je to v poriadku , nechaj si spracovať reklamačný protokol. Ak to rupne budeš krytý že si to reklamoval. Citovat
mr.SM Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Musím se priklonit k vetsine, taky jsem na tom tak nejak v pulce s tahem spojky. Ale myslim ze je to bezne, a kolega ma 206 a taky tak. Pazouti to tak holt maj, je to o zvyku... Citovat
ROpa Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Marsl1 To ze zabira v pulce povazuju taky za normal, ale ze ma tak dlouhou drahu se mi neliby.Naplno sepne asi tak centak od zhora nez uplne uvolnim pedal. Da se na to zvyknout ale je to dost neprijemny a obcas to skubne.No musim to nejak poresit nez mi za pul roku skonci zaruka mne to zabera tak isto mam 206 r2003 a na r1998 to robi to iste a tam uz tusim bola ta spojka aj menena. Takze normalka. Zaber tej spojky sa neda porovnavat ani s najobycajnejsou starou fabiou a o radeni sa radsej ani nebavme. Holt Peugeot Citovat
Ticcino Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Mam 307, čerstvě po výměně spojky a vypozoroval jsem něco trošku jiného. Ano, zdá se, že spojka zabírá až od půlky, má dlouhou dráhu a kousíček před vrchem je nárůst přítlaku největší, to souhlasím s ostatními. Ale zkoušel jsem na rovině nebo z mírňoučkého kopečku (aby se ale auta samo nerozjíždělo), nastartovat a pomalinku pouštět spojku. První záběr není v polovině, ale už někde ve čtvrtině, ale je hodně hodně slabej. Citovat
dursky Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Zdravim, chcem Vas poprosit, ja mam problem, ze spojka mi zabera uplne hore.Venoval som tomu pozornost, az ked som na 5 stupni pridal a otackomer vybeho min o 500 otacok a auto nezrychlovalo. Nechapem, auto na 50.000km.Neviem si to vysvetlit, zeby bola opotrebovana spojka, resp.mastna.Udajne moze byt chyba este v lanku spojky, udajne je tam samonapinaci mechanizmus. Neviete poradit, chystam sa do servisu, ale trnto problem sa raz vyskytuje, raz nie, tak pocitam, ze ma poslu prec s tym, ze je vsetko oka. Vdaka za kazdy postreh. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 podle popisu spojka už prokluzuje,jel bych do servisu hned,při tak nízkých kilometrech to normální není Citovat
dursky Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 Myslite, ze preklzuje??? To snad nie je mozne, jazdium len dialnicu, skoro ziadne mesto, to znamena, ze ma min pocet zopnuti.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.