Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Babo rať :-( problém DVD Achitect 4.0

Recommended Posts

Odesláno

Narazil jsem na dosti velký problém v jinak skvělém programu DVD Achitect 4.0.Mám ho v češtině a je celkem jednoduché manipulování v něm.Tento program slouží k předělání normálních videí(u mně potřebuju předělat videa z oslavy) na formát DVD.Udělám si v tomhle programu hlavní menu(svůj obrázek) a hudbu která hraje v pozadí,vložím tam příslušná videa,ketrá se tam ukážou v hlavním menu na ploše,poté vypálím na DVD.Jenže problém spočívá v tom že mi dohraje jedno video a nepokračuje dalším,nýbrž vyjede zpátky do hlavního menu,kde musím posunout na další video a dát play,takhle pokračovat až do posledního videa :(:bojim

Neznáte někdo tenhle program, co tam udělat,aby video fungovalo hezky jedno za druhým,a mohl si na ovladači přepínát další a další video?

Dík moc za pomoc:(

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Narazil jsem na dosti velký problém v jinak skvělém programu DVD Achitect 4.0.Mám ho v češtině a je celkem jednoduché manipulování v něm.Tento program slouží k předělání normálních videí(u mně potřebuju předělat videa z oslavy) na formát DVD.Udělám si v tomhle programu hlavní menu(svůj obrázek) a hudbu která hraje v pozadí,vložím tam příslušná videa,ketrá se tam ukážou v hlavním menu na ploše,poté vypálím na DVD.Jenže problém spočívá v tom že mi dohraje jedno video a nepokračuje dalším,nýbrž vyjede zpátky do hlavního menu,kde musím posunout na další video a dát play,takhle pokračovat až do posledního videa :(:bojim

Neznáte někdo tenhle program, co tam udělat,aby video fungovalo hezky jedno za druhým,a mohl si na ovladači přepínát další a další video?

Dík moc za pomoc:(

A nestačilo by místo několika videí udělat jedno a rozdělit ho jen na kapitoly??? Kapitoly se přehrávají plynule za sebou a i na každou kapitolu lze v menu udělat extra \"tlačítko\"...

Odesláno

Jenže jak to udělat,jak ty videa spojit?Co se týče toho tlačítka tak normální co je na ovladačí další kapitola,samozřejmně aby fungovalo i tlačítko předchozí kapitola:myslim

Odesláno

spojit videa nic nejdnodussiho programy avisplit a podobně, pripadne je li to wmv soubor atak to udelat ve windows media encoderu, nebo to udelaj v divx to dvd... super programek taky v čj :) a s nim sem plne spokojenej

Odesláno

Potřebuju to udělat,aby to bylo klasické DVD se složkami Audio TS ,a Video TS,všechny stolní přehrávače divx neumí a budu to množit pro učastníky akce,proto to chci v tomhle formátu.

Odesláno

Potřebuju to udělat,aby to bylo klasické DVD se složkami Audio TS ,a Video TS,všechny stolní přehrávače divx neumí a budu to množit pro učastníky akce,proto to chci v tomhle formátu.

to prave umí divx to dvd... z divxů nebo jinejch videíí vytvoří dvd video adresáře... pro tenhle ucel nebo rovnou \"fikne\"

Odesláno

Já dělám všechno v Neru a bohatě to stačí. Dokáže to spojit více videí do jednoho a samozřejmě i udělat kapitoly, aby měla každá svou položku v menu a vypálení DVD??? Žádnej problém :super

Odesláno

a jde tam udělat i pozadí menu+něajký nadpis+hudba v pozadí.Která část nera to je mám jich tu trošku víc kolem 12

tušim že menu stopro delat de je tam k tomu par funkcni moc sem to nekoumal, menu nedelam jen nahazim videa nastavim dam titulky a hodim prevedst zkus... stahni :)

takze hledej convertX to dvd takhle presne se to menuje .. hmm umi to vsecko az na hudbu v pozadi :( takze to neprojde :(

[upravil dne 30.4.2008 aaischa]

Odesláno

1) spojit a nadělat kapitoly a za 2) to DVD Architect samozřejmě umí. :) Každé video si rozklikneš, klikneš na End Action (1), jako akce je tam Link a k němu akorát vybereš z menu další video (2). Toť vše. :)

[upravil dne 30/4/08 Fakir]

post-0-14109600352454_thumb.png

Odesláno

Šmarja, všichni tu po mně chtějí ICQ i přes to, že jsem tu vtákovinu už před časem opustil... :D chjo... Tak mi pak písni na 151 745 781, já si mezitím seženu nějakýho použitelnýho klienta. :roll:)

Odesláno

pokud ti nedela problem nejaky jiny SW tak pouzij video studio, muzes tam sloucit jednotlive klipy v jedno video, nastavit prechody a dalsi kravinky. A muzes to pak vypalit rovnou na DVD... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...