chuck11 Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Narazil jsem na dosti velký problém v jinak skvělém programu DVD Achitect 4.0.Mám ho v češtině a je celkem jednoduché manipulování v něm.Tento program slouží k předělání normálních videí(u mně potřebuju předělat videa z oslavy) na formát DVD.Udělám si v tomhle programu hlavní menu(svůj obrázek) a hudbu která hraje v pozadí,vložím tam příslušná videa,ketrá se tam ukážou v hlavním menu na ploše,poté vypálím na DVD.Jenže problém spočívá v tom že mi dohraje jedno video a nepokračuje dalším,nýbrž vyjede zpátky do hlavního menu,kde musím posunout na další video a dát play,takhle pokračovat až do posledního videa Neznáte někdo tenhle program, co tam udělat,aby video fungovalo hezky jedno za druhým,a mohl si na ovladači přepínát další a další video? Dík moc za pomoc:( Citovat
chuck11 Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Tady příklad menu se dvěma videkama:( Citovat
Stifler Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: chuck11 Narazil jsem na dosti velký problém v jinak skvělém programu DVD Achitect 4.0.Mám ho v češtině a je celkem jednoduché manipulování v něm.Tento program slouží k předělání normálních videí(u mně potřebuju předělat videa z oslavy) na formát DVD.Udělám si v tomhle programu hlavní menu(svůj obrázek) a hudbu která hraje v pozadí,vložím tam příslušná videa,ketrá se tam ukážou v hlavním menu na ploše,poté vypálím na DVD.Jenže problém spočívá v tom že mi dohraje jedno video a nepokračuje dalším,nýbrž vyjede zpátky do hlavního menu,kde musím posunout na další video a dát play,takhle pokračovat až do posledního videa Neznáte někdo tenhle program, co tam udělat,aby video fungovalo hezky jedno za druhým,a mohl si na ovladači přepínát další a další video? Dík moc za pomoc:( A nestačilo by místo několika videí udělat jedno a rozdělit ho jen na kapitoly??? Kapitoly se přehrávají plynule za sebou a i na každou kapitolu lze v menu udělat extra \"tlačítko\"... Citovat
chuck11 Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Jenže jak to udělat,jak ty videa spojit?Co se týče toho tlačítka tak normální co je na ovladačí další kapitola,samozřejmně aby fungovalo i tlačítko předchozí kapitola:myslim Citovat
aaischa Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 spojit videa nic nejdnodussiho programy avisplit a podobně, pripadne je li to wmv soubor atak to udelat ve windows media encoderu, nebo to udelaj v divx to dvd... super programek taky v čj a s nim sem plne spokojenej Citovat
chuck11 Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Potřebuju to udělat,aby to bylo klasické DVD se složkami Audio TS ,a Video TS,všechny stolní přehrávače divx neumí a budu to množit pro učastníky akce,proto to chci v tomhle formátu. Citovat
aaischa Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: chuck11 Potřebuju to udělat,aby to bylo klasické DVD se složkami Audio TS ,a Video TS,všechny stolní přehrávače divx neumí a budu to množit pro učastníky akce,proto to chci v tomhle formátu. to prave umí divx to dvd... z divxů nebo jinejch videíí vytvoří dvd video adresáře... pro tenhle ucel nebo rovnou \"fikne\" Citovat
Stifler Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Já dělám všechno v Neru a bohatě to stačí. Dokáže to spojit více videí do jednoho a samozřejmě i udělat kapitoly, aby měla každá svou položku v menu a vypálení DVD??? Žádnej problém Citovat
chuck11 Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 a jde tam udělat i pozadí menu+něajký nadpis+hudba v pozadí.Která část nera to je mám jich tu trošku víc kolem 12 Citovat
aaischa Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: chuck11 a jde tam udělat i pozadí menu+něajký nadpis+hudba v pozadí.Která část nera to je mám jich tu trošku víc kolem 12 tušim že menu stopro delat de je tam k tomu par funkcni moc sem to nekoumal, menu nedelam jen nahazim videa nastavim dam titulky a hodim prevedst zkus... stahni takze hledej convertX to dvd takhle presne se to menuje .. hmm umi to vsecko az na hudbu v pozadi takze to neprojde [upravil dne 30.4.2008 aaischa] Citovat
chuck11 Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Hmm tak v neru asi nepochodím:roll,mohl by mi někdo poradit v problému co jsem se tázal? Citovat
chuck11 Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Ale jinak díkiaaischo za ochotu:super Citovat
Fakir Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 1) spojit a nadělat kapitoly a za 2) to DVD Architect samozřejmě umí. Každé video si rozklikneš, klikneš na End Action (1), jako akce je tam Link a k němu akorát vybereš z menu další video (2). Toť vše. [upravil dne 30/4/08 Fakir] Citovat
chuck11 Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 To Fakir --máš icq,napiš mi prosimtě na 426-105-132,musím letět na noční,pak se ti ozvu o pomoc díki moc:papa:papa Citovat
Fakir Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Šmarja, všichni tu po mně chtějí ICQ i přes to, že jsem tu vtákovinu už před časem opustil... chjo... Tak mi pak písni na 151 745 781, já si mezitím seženu nějakýho použitelnýho klienta. Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 pokud ti nedela problem nejaky jiny SW tak pouzij video studio, muzes tam sloucit jednotlive klipy v jedno video, nastavit prechody a dalsi kravinky. A muzes to pak vypalit rovnou na DVD... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.