snow Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Medvěde máš pravdu,nám se líbí Pažouti ,jiným Seaty ,dalším Fiaty atd.Ale jsme lidi. Citovat
Kurt Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 No jasně. Taky nemám rád to paušalizování - Škůdkaři, Pežoťáci, Renckaři,.... navíc k tomu přispívají i media - není to tak dávno, co jsem kdesi četl zprávu s titulkem \"Nejhorší řidiči jsou pánové v klobouku\". Rozhodl jsem se proti tomuto mýtu osobně bojovat - pořídil jsem si klobouk. Citovat
aka Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: Kurt No jasně. Taky nemám rád to paušalizování - Škůdkaři, Pežoťáci, Renckaři,.... navíc k tomu přispívají i media - není to tak dávno, co jsem kdesi četl zprávu s titulkem \"Nejhorší řidiči jsou pánové v klobouku\". Rozhodl jsem se proti tomuto mýtu osobně bojovat - pořídil jsem si klobouk. a ma to na tebe nejaky vliv? Citovat
Kurt Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Na mne nikoliv, ovšem na ty za mnou přímo magický! Citovat
Berkoff Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Permoníku, musím přiznat, že tohle je jedna z věcí, která mi na P-clubu opravdu vadí - taková zbytečná válka vůči autům z koncernu VW. Na mě to kolikrát působí spíš tak, že někteří pažouťáci spíš majitelům Oktávek a Passatů závidí a o kvalitě svého auta nejsou zdaleka tak přesvědčeni, proto tedy budu aspoň kopat kolem sebe a vyřvávat, že jedině piškot je ta správná volba (protože ho mám) a jiné auto neexistuje (snad s vyjímkou BMW). Ne, tohle mě fakt štve, už jsem to tu v mnoha diskuzích psal - prostě se za některé výlevy musím stydět. P.S. Ta Oktávka se lvem je fakt úlet, taky se mi to nelíbí - ale je to volba majitele a kdyby tam měl lejno s pampeliškama, tak mě to bude jedno. Jenže tady ta diskuze zase není o téhle konkrétní Oktávce, ale zase se začíná paušalizovat na všechny Oktávkáře a to je to, co se mi prostě nelíbí. Predsedo nechci rejpat, ale dyby mel na aute Lejno s pampeliskou, taxi ho nikdo nevsimne, ale dyz si da na oktavii peugeotackyho lva, je to proste k smichu.. a kor, dyz nekdo tuzinguje tdicko Jediny co na tyhle oktavky jde, je RS predek aby trosku vypadali, a chip, a tim bych asi skoncil... a jak sem uz psal, spatny auta to nejsou... ale jen nekery, stejne jako jen nekery pegyny, jako jen nekery seati, atd atd atd Citovat
Berkoff Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: Kurt No jasně. Taky nemám rád to paušalizování - Škůdkaři, Pežoťáci, Renckaři,.... navíc k tomu přispívají i media - není to tak dávno, co jsem kdesi četl zprávu s titulkem \"Nejhorší řidiči jsou pánové v klobouku\". Rozhodl jsem se proti tomuto mýtu osobně bojovat - pořídil jsem si klobouk. Kolega ve formanu ho vozi taky, takovej ten kovbojskej, a nekdy je to OOOpravdu legrace sledovat ty kolem Citovat
Lentilka Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 tak já si teda do auta pořídím zmijovku nebo rádiovku:bacha Citovat
Lentilka Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: Berkoff Původně zaslal: Medvěd Permoníku, musím přiznat, že tohle je jedna z věcí, která mi na P-clubu opravdu vadí - taková zbytečná válka vůči autům z koncernu VW. Na mě to kolikrát působí spíš tak, že někteří pažouťáci spíš majitelům Oktávek a Passatů závidí a o kvalitě svého auta nejsou zdaleka tak přesvědčeni, proto tedy budu aspoň kopat kolem sebe a vyřvávat, že jedině piškot je ta správná volba (protože ho mám) a jiné auto neexistuje (snad s vyjímkou BMW). Ne, tohle mě fakt štve, už jsem to tu v mnoha diskuzích psal - prostě se za některé výlevy musím stydět. P.S. Ta Oktávka se lvem je fakt úlet, taky se mi to nelíbí - ale je to volba majitele a kdyby tam měl lejno s pampeliškama, tak mě to bude jedno. Jenže tady ta diskuze zase není o téhle konkrétní Oktávce, ale zase se začíná paušalizovat na všechny Oktávkáře a to je to, co se mi prostě nelíbí. Predsedo nechci rejpat, ale dyby mel na aute Lejno s pampeliskou, taxi ho nikdo nevsimne, ale dyz si da na oktavii peugeotackyho lva, je to proste k smichu.. a kor, dyz nekdo tuzinguje tdicko Jediny co na tyhle oktavky jde, je RS predek aby trosku vypadali, a chip, a tim bych asi skoncil... a jak sem uz psal, spatny auta to nejsou... ale jen nekery, stejne jako jen nekery pegyny, jako jen nekery seati, atd atd atd no mě ani neevokuje ten lev jak celej lak toho auta a ten lev to korunuje, a jak už jsem psal tak oktávka by mi nevadila, tak jako třeba Leon, Lupo a cokoliv jiného jen bych se prostě držel značky... Citovat
Kurt Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Prý zabírá i plato vajec za zadním oknem. Citovat
pastorek Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Nepochopil som o čom sú niektoré príspevky v tejto debate. Na tej octávii nieje nič extra zvláštne. Chalan si tam dal nálepku leva. Možno robí v poistovne Generali alebo bol na safari a nevie zabudnúť. Podobá sa na znak tohoto klubu, a čo? Logo Peugeotu je aj tak úplne iné. Niektorý tu majú názory akoby existovali iba Peugeoty, potom dlho nič, kopa hnoja a za ňou všetky ostatné značky. Občas niektoré auto zoberú na milosť. Neexistujú dobré alebo zlé autá. Každé má nejaké prednosti, nejaké nedostatky a nikdy to nieje o značke ale o konkrétnom aute. Lentilka tu hádže na jednu kopu Oktáviu, Leona, Lupo a sú to šmejdy lebo on uznáva len 106-ku. Určite sa ešte neviezol v Leone FR alebo Cupra. To by potom tú 106-ku zahrabal ako mača hov..o. Lupo je nákupná kabela pre ženy do mesta a poznám ľudí čo sú s nimi spokojný. Citovat
Lentilka Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Nepochopil som o čom sú niektoré príspevky v tejto debate. Na tej octávii nieje nič extra zvláštne. Chalan si tam dal nálepku leva. Možno robí v poistovne Generali alebo bol na safari a nevie zabudnúť. Podobá sa na znak tohoto klubu, a čo? Logo Peugeotu je aj tak úplne iné. Niektorý tu majú názory akoby existovali iba Peugeoty, potom dlho nič, kopa hnoja a za ňou všetky ostatné značky. Občas niektoré auto zoberú na milosť. Neexistujú dobré alebo zlé autá. Každé má nejaké prednosti, nejaké nedostatky a nikdy to nieje o značke ale o konkrétnom aute. Lentilka tu hádže na jednu kopu Oktáviu, Leona, Lupo a sú to šmejdy lebo on uznáva len 106-ku. Určite sa ešte neviezol v Leone FR alebo Cupra. To by potom tú 106-ku zahrabal ako mača hov..o. Lupo je nákupná kabela pre ženy do mesta a poznám ľudí čo sú s nimi spokojný. ¨ ty jardo kde si četl že jsem o Oktávce Leonu nebo Lupu řekl že je šmejd??? to by mě fakt zajímalo:myslim jen jsem psal, že bych se držel značky tzn. že bych si na Peugeota nedal lak, jak má Fabia WRC to je vše, já uznávám všechny značky, doma máme Ibizu a taky s ní rád jezdím, a na zimu se těším až vytáhnu z garáže 120:roker tak si to prosím přečti ještě jednou a pak tu piš že o těch třech autech píšu že jsou to šmejdi:bacha [upravil dne 1.5.2008 Lentilka] Citovat
pastorek Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: pastorek Nepochopil som o čom sú niektoré príspevky v tejto debate. Na tej octávii nieje nič extra zvláštne. Chalan si tam dal nálepku leva. Možno robí v poistovne Generali alebo bol na safari a nevie zabudnúť. Podobá sa na znak tohoto klubu, a čo? Logo Peugeotu je aj tak úplne iné. Niektorý tu majú názory akoby existovali iba Peugeoty, potom dlho nič, kopa hnoja a za ňou všetky ostatné značky. Občas niektoré auto zoberú na milosť. Neexistujú dobré alebo zlé autá. Každé má nejaké prednosti, nejaké nedostatky a nikdy to nieje o značke ale o konkrétnom aute. Lentilka tu hádže na jednu kopu Oktáviu, Leona, Lupo a sú to šmejdy lebo on uznáva len 106-ku. Určite sa ešte neviezol v Leone FR alebo Cupra. To by potom tú 106-ku zahrabal ako mača hov..o. Lupo je nákupná kabela pre ženy do mesta a poznám ľudí čo sú s nimi spokojný. ¨ ty jardo kde si četl že jsem o Oktávce Leonu nebo Lupu řekl že je šmejd??? to by mě fakt zajímalo:myslim jen jsem psal, že bych se držel značky tzn. že bych si na Peugeota nedal lak, jak má Fabia WRC to je vše, já uznávám všechny značky, doma máme Ibizu a taky s ní rád jezdím, a na zimu se těším až vytáhnu z garáže 120:roker tak si to prosím přečti ještě jednou a pak tu piš že o těch třech autech píšu že jsou to šmejdi:bacha [upravil dne 1.5.2008 Lentilka] Sorry, tak som to inak pochopil. Citovat
Lentilka Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Lentilka Původně zaslal: pastorek Nepochopil som o čom sú niektoré príspevky v tejto debate. Na tej octávii nieje nič extra zvláštne. Chalan si tam dal nálepku leva. Možno robí v poistovne Generali alebo bol na safari a nevie zabudnúť. Podobá sa na znak tohoto klubu, a čo? Logo Peugeotu je aj tak úplne iné. Niektorý tu majú názory akoby existovali iba Peugeoty, potom dlho nič, kopa hnoja a za ňou všetky ostatné značky. Občas niektoré auto zoberú na milosť. Neexistujú dobré alebo zlé autá. Každé má nejaké prednosti, nejaké nedostatky a nikdy to nieje o značke ale o konkrétnom aute. Lentilka tu hádže na jednu kopu Oktáviu, Leona, Lupo a sú to šmejdy lebo on uznáva len 106-ku. Určite sa ešte neviezol v Leone FR alebo Cupra. To by potom tú 106-ku zahrabal ako mača hov..o. Lupo je nákupná kabela pre ženy do mesta a poznám ľudí čo sú s nimi spokojný. ¨ ty jardo kde si četl že jsem o Oktávce Leonu nebo Lupu řekl že je šmejd??? to by mě fakt zajímalo:myslim jen jsem psal, že bych se držel značky tzn. že bych si na Peugeota nedal lak, jak má Fabia WRC to je vše, já uznávám všechny značky, doma máme Ibizu a taky s ní rád jezdím, a na zimu se těším až vytáhnu z garáže 120:roker tak si to prosím přečti ještě jednou a pak tu piš že o těch třech autech píšu že jsou to šmejdi:bacha [upravil dne 1.5.2008 Lentilka] Sorry, tak som to inak pochopil. bych si v 19 nedovolil kritizovat auta v kerých jsem neseděl, navíc auta jako seaty fr cupra, vw gti g60 vr6, škoda RS apod tak v tom bych se rád svezl;) jo v poho taky občas něco špatně poberu;) no a abych nezapoměl na peugeot S16 GTI-6:aut [upravil dne 1.5.2008 Lentilka] Citovat
Vopičí Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Loool, vždyť on ani netuší, co to na tu svou Šáde nalepil:D:D:D:D To je jako kdybych si Peugeota polepil samejma škodováckejma znakama:D:D:D:D:D:D Blázen jeden:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: Vopičí Loool, vždyť on ani netuší, co to na tu svou Šáde nalepil:D:D:D:D To je jako kdybych si Peugeota polepil samejma škodováckejma znakama:D:D:D:D:D:D Blázen jeden:D:D:D:D:D:D:D:D:D hehe, ted jsem v Brne videl galanta a mel na prdeli nalepene M ze BMW M3 Jinak k te ocktavce, nekdo si hold na fiata lepi nalepky ferrari nekdo si na shade lepi znak peugeot -ne kazdej si hold muze dovolit sve vysnene auto... Citovat
Trundik Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: Berkoff podle spz nekdo z brna? Podle RZ někdo z jihomoravského kraje - to je dost širokej pojem. Citovat
faget1 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 no ked si niekto može nalepit na VW Polo 1,2i nalepku s napisom cez pol kufra že \"Touareg\" tak to už je potom mazec :D:D videl som ho pred MAX Trnava len som nemal fotak pri sebe ale rehot teda riadny Citovat
Fakir Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: faget1 no ked si niekto može nalepit na VW Polo 1,2i nalepku s napisom cez pol kufra že \"Touareg\" tak to už je potom mazec :D:D videl som ho pred MAX Trnava len som nemal fotak pri sebe ale rehot teda riadny Ty nerozumíš řeči tuzíků (tuzík = tuzingový buzík ). Tebou popsaná kombinace nápisu a auta v překladu z tuzerštiny znamená \"mám malý penis a když předstírám, že mám Touarega, tak na to tolik nemyslím\". Citovat
faget1 Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: faget1 no ked si niekto može nalepit na VW Polo 1,2i nalepku s napisom cez pol kufra že \"Touareg\" tak to už je potom mazec :D:D videl som ho pred MAX Trnava len som nemal fotak pri sebe ale rehot teda riadny Ty nerozumíš řeči tuzíků (tuzík = tuzingový buzík ). Tebou popsaná kombinace nápisu a auta v překladu z tuzerštiny znamená \"mám malý penis a když předstírám, že mám Touarega, tak na to tolik nemyslím\". :D:D:D yo tak mi je to teda hned jasne wdaka za super podane vysvetlenie a objasnenie danej situacie ako to je v skutočnosti :D:super:super:super:potlesk:potlesk som zas o niečo mudrejši Citovat
LaHab Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Scratch ale mozna by chtel :-) ¨ Se posral v kině, ne...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.