golias Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Začalo mi nějak blbnout řidičovo el. okno. Když ho chci spustit tak nefunguje automatika a musim ho podržet (to by ani nevadilo), ale když ho chci vytáhnout na horu tak automatika taky nefunguje a neleze ani když ho podržím, vždycky jenom o kousek povyleze takže abych ho zavřel tak musím několikrát záčknout tlačítko. Poraďte prosím kdo s tím má zkušenost čím to může být Dík Citovat
Vlastyk Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Zkusil bych prvně rozdělat vypínač,vypadá to podle toho co píšeš,že by to tím mohlo být,nebo si někde půjčit jiný a vyzkoušet. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Neviem ako u Pežotov, ale v mojom starom aute sa doraz okna pri otváraní a zatváraní rozpoznával veľkosťou odoberaného prúdu. Keď mechanizmus išiel ťažko, okno predčasne zastalo lebo centrálna jednotka to rozpoznala ako koniec dráhy. Chcem tým povedať, že možno stačí namazať mechanizmus. [upravil dne 29.4.2008 AnotherOne] Citovat
pastorek Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Tiež sa mi to zdá iba ako normálna reakcia na zhoršený pohyb mechanizmu okna. Citovat
golias Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 NO JO, ALE PROČ TA AUTOMATIKA NEFUNGUJE AJI DOLU, A KDYŽ TO DRŽÍM TAK TO JEDE NORMÁLNĚ Citovat
pastorek Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: golias NO JO, ALE PROČ TA AUTOMATIKA NEFUNGUJE AJI DOLU, A KDYŽ TO DRŽÍM TAK TO JEDE NORMÁLNĚ To už skorej vyzerá na poruchu riadiaceho modulu. Máš v poriadku nabíjanie? Mohlo by to spôsobovať nízke napätie. Citovat
MJSytic Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: čakom třeba ti to pomůže No ten návod není zrovna ideální. Pro blbce, jako jsem např. já tam toho spousta bohužel chybí Já jsem třeba ztroskotal na tom, že jsem zaboha nemohl vyndat okno (sklo) z takovýho toho plastovýho držáku. A to jsem se držel pokynů v knížce \"Jak na to? A je to 406\" Takže bych byl moc vděčný někomu, kdo se do toho pustí a krok od kroku udělá foto a sebemenší činnost do detailů popíše :super Citovat
golias Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 Napětí je v pohodě, tak sem se nasral a vytáhl jsem vypínač trošku mu domluvil a už to jde, ale nevím jak dlouho. Jinak díky všem za odpovědi a kdy se to zase doje.... tak bych se ozval:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Mne na čas pomohlo aj nastriekanie Kontoxu do vypínača. Citovat
čakom Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: čakom třeba ti to pomůže No ten návod není zrovna ideální. Pro blbce, jako jsem např. já tam toho spousta bohužel chybí Já jsem třeba ztroskotal na tom, že jsem zaboha nemohl vyndat okno (sklo) z takovýho toho plastovýho držáku. A to jsem se držel pokynů v knížce \"Jak na to? A je to 406\" Takže bych byl moc vděčný někomu, kdo se do toho pustí a krok od kroku udělá foto a sebemenší činnost do detailů popíše :super No já to ještě nedělal. Jen jsem tak sondoval co by mohlo být příčinou proč mi jede okno pomalu. Citovat
Berkoff Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 az tam budem mlady zadelavat spatky zadni , protoze ji odesla stahovacka, udelam popisky ... a fota. Jinak problem co popisujes mame taky, chyba je v \"nenamazanymů cestovani okna, zadrhava, a elektronika si mysli ze tam je prekazka .. proto to nechce nahoru. nebo je vadna ridici jednotka, ta je tusim pod panelem s tlacitky, jestli se pletu tak me nekdo pls opravte ... Citovat
Vlastyk Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: golias Napětí je v pohodě, tak sem se nasral a vytáhl jsem vypínač trošku mu domluvil a už to jde, ale nevím jak dlouho. Jinak díky všem za odpovědi a kdy se to zase doje.... tak bych se ozval:papa No vidíš myslel jsem si,že bude jen špatnej vypínač Citovat
stalmik Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 No moje rada je.. odpoj a připoj baterku, protože mě se to stává vždy stává při odpojení baterie.. jinými slovy při přerušení napíjení z baterie.. stačí vyjet nahoru do koncového bodu a pak dolů a je to OK.. Mohlo by to být ono.. popřípadě pomáhá odpojení a připojení ŘJ stahování oken ve dveřích řidiče.. Citovat
Kekros Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 No já to ještě nedělal. Jen jsem tak sondoval co by mohlo být příčinou proč mi jede okno pomalu. Někde jsem slyšel, že to taky můžou brzdit gumy ve kterých okno jezdí. Prej se to taky něčim maže MJSytic : ta knížka Jak na to se mi zdá , že je tam spíš novej model Citovat
Martin.nz Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Taky mi to dělá když na déle odpojím baterku, takže odpojit znovu baterii a jde mi to zase normálně. Neodpojoval jsi jí náhodou před tím než to začlo zlobit? Citovat
ladoun Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 jo je to tak s tou baterkou mě se to stalo taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.