Pe.Tr Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Mám možnost zařídit na pátek človíčka s diagnostikou Peugeot , (Diag 2000) , sonduju jestli by byl zájem ,pač pro 5 lidi by sem nejel . Jinak cena za diagnostiku byla domluvena na 200,- pro neřádné členy a 150,- pro řádné \"okartičkované\" členy. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 copak nikdo? dycinky se tady řeši jak je to drahy a ted nic? Citovat
Ferry Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 za kolik je aktivace palubniho PC a funkce comming home ? Citovat
jaudax Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 umí zjistit co je za chybu v motoru? Antipolution fault? Ale má to co dočinění s LPG... Případně kod pro nahrání do dalkového centralu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: Ferry za kolik je aktivace palubniho PC a funkce comming home ? je to peu diagnostika takže jo ale předpokladam že ti nejde o tve auto,cena viz vyše [upravil dne 28/4/08 Pe.Tr] Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: jaudax umí zjistit co je za chybu v motoru? Antipolution fault? Ale má to co dočinění s LPG... Případně kod pro nahrání do dalkového centralu? určitě to zjisti ale kvuli lpg si myslůim že tam skače chyba na lambda sonde , což stim nic neudelas pokud budes jezdit s lpg, co myslis tim kodem? jako zjistit kod? to neumi zadna diagnostika to musis do autorizaku si ho nechat zjistit poslat a zaplatit Citovat
KoNG Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 já bych zájem měl bych se aspoň kouknul co soudruzi předemnou deaktivovali a promáznout rejstřík starších chyb [upravil dne 28.4.2008 KoNG] Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: KoNG já bych zájem měl bych se aspoň kouknul co soudruzi předemnou deaktivovali a promáznout rejstřík starších chyb [upravil dne 28.4.2008 KoNG] ok Citovat
Neon Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: Pe.Tr copak nikdo? dycinky se tady řeši jak je to drahy a ted nic? Jako nápad myslím dobrej, pakliže se najdou zájemci, tak přímo geniální, ale myslím, že hlavní problém je především v tom, že posledně se DIAGNOSTIKA dělal na sraze v kostelci, kde se na ni stejně přihlásilo cca. 10 aut (myslím, že méně, než bylo v očekávání), takže bych ji třeba pořešil zase na dalším podzimním sraze, páč srazové jádro je z 60% stejný a kdo o diagnostiku zájem měl, tak si ji nechal udělat na Kostelci ... PS.: Ale třeba se 5-10 zájemců najde ... [upravil dne 28/4/2008 Neon] Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Pe.Tr copak nikdo? dycinky se tady řeši jak je to drahy a ted nic? Jako nápad myslím dobrej, pakliže se najdou zájemci, tak přímo geniální, ale myslím, že hlavní problém je především v tom, že posledně se DIAGNOSTIKA dělal na sraze v kostelci, kde se na ni stejně přihlásilo cca. 10 aut, takže bych ji třeba pořešil zase na dalším podzimním sraze, páč srazové jádro je z 60% stejný a kdo o diagnostiku zájem měl, tak si ji nechal udělat na Kostelci ... Tak to pozor , diagnostik na Kostelci byl vybaven pouze universalni diagnostikou ktera umela max. čist a mazat chyby. tahle umi vičist historii , aktivovat funkce v bsi , a čist chyby do hloubky . to je docela podstatny rozdíl . Citovat
Blizzard Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 tak já bych o ní zájem měl... a rád bych jestli by se podařilo nějak zprovoznit můj dálkáč plně funkční až do svolávačky provedené v Klatovech na mém voze Citovat
Béďa Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 ze bych nechal proklepnout Luciferku umi to doufam 99ku ne?? Citovat
Neon Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Pe.Tr: Jo, OK beru. Jenom píšu důvod, proč si myslim, že je ZATÍM malý zájem ... Kdyžtak můžeš do toho prvního příspěvku napsat, co vše to umí, aby event. zájemci (tupci, jako já) věděli, že to umí i jinčí věci, než jenom načíst chyby ... Citovat
Berkoff Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 jesi tam bude v patek od cca 12ti hlasim se taky ... ale pak musim odjet, takze tak max do 14 h pockam ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 umi to i 99 , v patek zrejme od obeda , jeste se to upresni Citovat
asaad Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 ja bych chtel taky..ale v patek jeste nebudu mit auto:( Citovat
Vvitty Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 na patek to je smerovano zcela zamerne, protoze jako sobotni hlavni program je orientak, a lidi budou rozjety po okoli. patek jsou naplanovany Dodovy souteze, nicmene ty jsou volne a casove nenarocne. skoda ze cerna kraska tou dobou bude na Morave Citovat
Berkoff Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 OKi, supr, jestli tam bude v patek, ma u me dvoukilo tak to bude prd*el puj palubni PC bude dezorientovan, a sem zvedav jestli ta diagnostika umi to co VAgcko ... btw, VAgem sem dost sklaman Citovat
1Maza Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 ahoj zájem mám taky...doufám, že to půjde... Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 jen připomenu že se jedná o Originál Peugeotáckou diagnostiku , takže se není čeho bát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.