Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam P407SW. Je tam orig. autoradio s navigaciou RT3 a zakladny set reproduktorov (2 x tweeter, 2 x predne dvere, 2 x zadne dvere). Nehra to zle, ale chybaju mi tam basy. Chcel by som tam domontovat aktivny subwoofer. Napajanie nie je problem, to potiahnem z 12V zasuvky v kufri. Potreboval by som vediet ci je v kufri nejaka predpriprava na subwoofer (jedna sa mi o budiace napätie REM a privod vstupneho audio signalu). Viem ze by som mohol tahat kable od radia pod listami, ale jedna sa mi o to ze do 407-ciek sa dodava aj audiosystem JBL (aj zo SUB), a ci to nie je v kufri nejako pripravene, ze by som to len odtial potiahol. Dik za pomoc.

Sorry za ten zlozity opis, ale inac to neviem vysvetlit.:nevim

[upravil dne 28/4/08 petertn1]

Odesláno
Původně zaslal: mora

no ja si myslim ze basu tam je dost kdyz mam zapnuty loud.z cd to hraje jak z praku.

Ked je zapojeny kvalitny subwoofer, je to podla mna trochu o niecom inom, samozrejme zalezi na vkuse. Tie seriove REP pri vysokych hlasitostiach narazaju na maximum svojich schopnosti. Naopak pri malej hlasitosti si basov neuzijes vobec. :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: petertn1

Mam P407SW. Je tam orig. autoradio s navigaciou RT3 a zakladny set reproduktorov (2 x tweeter, 2 x predne dvere, 2 x zadne dvere). Nehra to zle, ale chybaju mi tam basy. Chcel by som tam domontovat aktivny subwoofer. Napajanie nie je problem, to potiahnem z 12V zasuvky v kufri. Potreboval by som vediet ci je v kufri nejaka predpriprava na subwoofer (jedna sa mi o budiace napätie REM a privod vstupneho audio signalu). Viem ze by som mohol tahat kable od radia pod listami, ale jedna sa mi o to ze do 407-ciek sa dodava aj audiosystem JBL (aj zo SUB), a ci to nie je v kufri nejako pripravene, ze by som to len odtial potiahol. Dik za pomoc.

nevim, 407 zatim nemam, ale logicky bych rekl ze minimalne rem si budes muset pritahnout od radia , audio signal muzes vzit pres vysokourovnovej vstup na zesiku (zesik to musi pordporovat) ze zadniho repra, ale rem a napajeni asi budes muset pritahnout zepredu .... ja mam v me 406 taky pripravu na v kufru CD Changer, ale po kabelech ani pamatky, ovsem kdyz jsem rozebral prahy (resp. plasty na prazich) abych si do kufru ten signal privedl, tak v nich jsou pripraveny paradni drzaky na tu kabelaz :cool:

[upravil dne 6.5.2008 bure_406]

Odesláno
Původně zaslal: bure_406

nevim, 407 zatim nemam, ale logicky bych rekl ze minimalne rem si budes muset pritahnout od radia , audio signal muzes vzit pres vysokourovnovej vstup na zesiku (zesik to musi pordporovat) ze zadniho repra, ale rem a napajeni asi budes muset pritahnout zepredu .... ja mam v me 406 taky pripravu na v kufru CD Changer, ale po kabelech ani pamatky, ovsem kdyz jsem rozebral prahy (resp. plasty na prazich) abych si do kufru ten signal privedl, tak v nich jsou pripraveny paradni drzaky na tu kabelaz :cool:

Spravil som to nasledovne: napajanie zosiku som potiahol z 12V zasuvky v kufri (nic zlozite len zlozit zadny lavy tapacir, cez cokoladky potiahnut vodice, jedna poistka a hotovo), audio som potiahol vysokourovnove od zadnych repro, a REM od ISO konektoru rádia z palubky. A div sa hraje to velmi pekne. Vsetky plastove kryty co som musel dat dole, som naspät nasadil bez problemov a akehokolvek poskodenia. Nic nie je navonok vidiet. Som velmi spokojny a hudobny zazitok je citelne lepsi. :D

Odesláno
Původně zaslal: bure_406

Spravil som to nasledovne: napajanie zosiku som potiahol z 12V zasuvky v kufri (nic zlozite len zlozit zadny lavy tapacir, cez cokoladky potiahnut vodice, jedna poistka a hotovo), audio som potiahol vysokourovnove od zadnych repro, a REM od ISO konektoru rádia z palubky. A div sa hraje to velmi pekne. Vsetky plastove kryty co som musel dat dole, som naspät nasadil bez problemov a akehokolvek poskodenia. Nic nie je navonok vidiet. Som velmi spokojny a hudobny zazitok je citelne lepsi. :D

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj,

chcem spravit nieco podobne ako ty mas. Nemozes sem hodit zopar fotiek ako to teraz vyzera, popripadne nejake tie detailne zabery na kabelaz? A ako si sa dostal k zadnym reproduktorom? Ako si ten plast z dveri dal dole. Skusal som to minule, no nejako mi to neslo.

diky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Natahovat + kabel zo zapalovaca je blbost. Sak tam je taky tenucky kabel ze az. V lepsom pripade ti casom odide poistka v hosrom vyhori kabelaz... Treba tahat kabel od baterky aspon 10qmm hrubky a ukostrit - v kufri....

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: duricek

A netreba zabudnut na poriadne poistkove puzdro s poistkou

Ja mám obdobný, hrubý kábel priamo od baterky, len poistku aj s púzdrom mám schovanú v skrinke s poistkami.

Ostatné káble mám vedené priamo od rádia.

V kufri na boku do tapacíru primontovaný zosilňovač.

Repráky zabudované do bočných priehradok vzadu v kufri (SW) (pri zbežnom pohľade ich ani nie je vidieť).

Napojenie na zapaľovač by som ROZHODNE NERISKOVAL!

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...