petertn1 Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Mam P407SW. Je tam orig. autoradio s navigaciou RT3 a zakladny set reproduktorov (2 x tweeter, 2 x predne dvere, 2 x zadne dvere). Nehra to zle, ale chybaju mi tam basy. Chcel by som tam domontovat aktivny subwoofer. Napajanie nie je problem, to potiahnem z 12V zasuvky v kufri. Potreboval by som vediet ci je v kufri nejaka predpriprava na subwoofer (jedna sa mi o budiace napätie REM a privod vstupneho audio signalu). Viem ze by som mohol tahat kable od radia pod listami, ale jedna sa mi o to ze do 407-ciek sa dodava aj audiosystem JBL (aj zo SUB), a ci to nie je v kufri nejako pripravene, ze by som to len odtial potiahol. Dik za pomoc. Sorry za ten zlozity opis, ale inac to neviem vysvetlit. [upravil dne 28/4/08 petertn1] Citovat
KoNG Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 no pochybuji o otm že by to měli fránici připravený zřejmě si to budeš muset dotahnout Citovat
mora Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 no ja si myslim ze basu tam je dost kdyz mam zapnuty loud.z cd to hraje jak z praku. Citovat
petertn1 Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: mora no ja si myslim ze basu tam je dost kdyz mam zapnuty loud.z cd to hraje jak z praku. Ked je zapojeny kvalitny subwoofer, je to podla mna trochu o niecom inom, samozrejme zalezi na vkuse. Tie seriove REP pri vysokych hlasitostiach narazaju na maximum svojich schopnosti. Naopak pri malej hlasitosti si basov neuzijes vobec. [upravil dne 28/4/08 petertn1] [upravil dne 28/4/08 petertn1] Citovat
bure Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: petertn1 Mam P407SW. Je tam orig. autoradio s navigaciou RT3 a zakladny set reproduktorov (2 x tweeter, 2 x predne dvere, 2 x zadne dvere). Nehra to zle, ale chybaju mi tam basy. Chcel by som tam domontovat aktivny subwoofer. Napajanie nie je problem, to potiahnem z 12V zasuvky v kufri. Potreboval by som vediet ci je v kufri nejaka predpriprava na subwoofer (jedna sa mi o budiace napätie REM a privod vstupneho audio signalu). Viem ze by som mohol tahat kable od radia pod listami, ale jedna sa mi o to ze do 407-ciek sa dodava aj audiosystem JBL (aj zo SUB), a ci to nie je v kufri nejako pripravene, ze by som to len odtial potiahol. Dik za pomoc. Sorry za ten zlozity opis, ale inac to neviem vysvetlit. [upravil dne 28/4/08 petertn1] nevim, 407 zatim nemam, ale logicky bych rekl ze minimalne rem si budes muset pritahnout od radia , audio signal muzes vzit pres vysokourovnovej vstup na zesiku (zesik to musi pordporovat) ze zadniho repra, ale rem a napajeni asi budes muset pritahnout zepredu .... ja mam v me 406 taky pripravu na v kufru CD Changer, ale po kabelech ani pamatky, ovsem kdyz jsem rozebral prahy (resp. plasty na prazich) abych si do kufru ten signal privedl, tak v nich jsou pripraveny paradni drzaky na tu kabelaz [upravil dne 6.5.2008 bure_406] Citovat
petertn1 Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: petertn1 Mam P407SW. Je tam orig. autoradio s navigaciou RT3 a zakladny set reproduktorov (2 x tweeter, 2 x predne dvere, 2 x zadne dvere). Nehra to zle, ale chybaju mi tam basy. Chcel by som tam domontovat aktivny subwoofer. Napajanie nie je problem, to potiahnem z 12V zasuvky v kufri. Potreboval by som vediet ci je v kufri nejaka predpriprava na subwoofer (jedna sa mi o budiace napätie REM a privod vstupneho audio signalu). Viem ze by som mohol tahat kable od radia pod listami, ale jedna sa mi o to ze do 407-ciek sa dodava aj audiosystem JBL (aj zo SUB), a ci to nie je v kufri nejako pripravene, ze by som to len odtial potiahol. Dik za pomoc. Sorry za ten zlozity opis, ale inac to neviem vysvetlit. [upravil dne 28/4/08 petertn1] nevim, 407 zatim nemam, ale logicky bych rekl ze minimalne rem si budes muset pritahnout od radia , audio signal muzes vzit pres vysokourovnovej vstup na zesiku (zesik to musi pordporovat) ze zadniho repra, ale rem a napajeni asi budes muset pritahnout zepredu .... ja mam v me 406 taky pripravu na v kufru CD Changer, ale po kabelech ani pamatky, ovsem kdyz jsem rozebral prahy (resp. plasty na prazich) abych si do kufru ten signal privedl, tak v nich jsou pripraveny paradni drzaky na tu kabelaz [upravil dne 6.5.2008 bure_406] Spravil som to nasledovne: napajanie zosiku som potiahol z 12V zasuvky v kufri (nic zlozite len zlozit zadny lavy tapacir, cez cokoladky potiahnut vodice, jedna poistka a hotovo), audio som potiahol vysokourovnove od zadnych repro, a REM od ISO konektoru rádia z palubky. A div sa hraje to velmi pekne. Vsetky plastove kryty co som musel dat dole, som naspät nasadil bez problemov a akehokolvek poskodenia. Nic nie je navonok vidiet. Som velmi spokojny a hudobny zazitok je citelne lepsi. Citovat
petertn1 Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: bure_406 Původně zaslal: petertn1 Mam P407SW. Je tam orig. autoradio s navigaciou RT3 a zakladny set reproduktorov (2 x tweeter, 2 x predne dvere, 2 x zadne dvere). Nehra to zle, ale chybaju mi tam basy. Chcel by som tam domontovat aktivny subwoofer. Napajanie nie je problem, to potiahnem z 12V zasuvky v kufri. Potreboval by som vediet ci je v kufri nejaka predpriprava na subwoofer (jedna sa mi o budiace napätie REM a privod vstupneho audio signalu). Viem ze by som mohol tahat kable od radia pod listami, ale jedna sa mi o to ze do 407-ciek sa dodava aj audiosystem JBL (aj zo SUB), a ci to nie je v kufri nejako pripravene, ze by som to len odtial potiahol. Dik za pomoc. Sorry za ten zlozity opis, ale inac to neviem vysvetlit. [upravil dne 28/4/08 petertn1] nevim, 407 zatim nemam, ale logicky bych rekl ze minimalne rem si budes muset pritahnout od radia , audio signal muzes vzit pres vysokourovnovej vstup na zesiku (zesik to musi pordporovat) ze zadniho repra, ale rem a napajeni asi budes muset pritahnout zepredu .... ja mam v me 406 taky pripravu na v kufru CD Changer, ale po kabelech ani pamatky, ovsem kdyz jsem rozebral prahy (resp. plasty na prazich) abych si do kufru ten signal privedl, tak v nich jsou pripraveny paradni drzaky na tu kabelaz [upravil dne 6.5.2008 bure_406] Spravil som to nasledovne: napajanie zosiku som potiahol z 12V zasuvky v kufri (nic zlozite len zlozit zadny lavy tapacir, cez cokoladky potiahnut vodice, jedna poistka a hotovo), audio som potiahol vysokourovnove od zadnych repro, a REM od ISO konektoru rádia z palubky. A div sa hraje to velmi pekne. Vsetky plastove kryty co som musel dat dole, som naspät nasadil bez problemov a akehokolvek poskodenia. Nic nie je navonok vidiet. Som velmi spokojny a hudobny zazitok je citelne lepsi. Citovat
djbrano Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Ahoj, chcem spravit nieco podobne ako ty mas. Nemozes sem hodit zopar fotiek ako to teraz vyzera, popripadne nejake tie detailne zabery na kabelaz? A ako si sa dostal k zadnym reproduktorom? Ako si ten plast z dveri dal dole. Skusal som to minule, no nejako mi to neslo. diky Citovat
duricek Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Natahovat + kabel zo zapalovaca je blbost. Sak tam je taky tenucky kabel ze az. V lepsom pripade ti casom odide poistka v hosrom vyhori kabelaz... Treba tahat kabel od baterky aspon 10qmm hrubky a ukostrit - v kufri.... Citovat
duricek Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 http://www.go4sound.sk/skripty/img.php?pict=59&idgall=434 Takyto hruby kabel som tahal ja k zosilovacu. Sice ide o 900w rms zosilovac ale stale radsej hrubsi kabel ako vyhoret.... Citovat
Jurko Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: duricek http://www.go4sound.sk/skripty/img.php?pict=59&idgall=434 Takyto hruby kabel som tahal ja k zosilovacu. Sice ide o 900w rms zosilovac ale stale radsej hrubsi kabel ako vyhoret.... přesně takovej kabel přímo od baterie,chlapi bacha na požár,už jsem to viděl,totální škvarek Citovat
duricek Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 A netreba zabudnut na poriadne poistkove puzdro s poistkou Citovat
djbrano Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Nazdarek. Ako si riesil vstup do zosilovaca? Zobral si ho zo zadnych reproduktorov v dverach? A ukostrenie si riesil o kostru auta v kufri? Diky Citovat
Jurko Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-subwoofery-pioneer-ts-wx11a-257.html Citovat
denoo Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 ja mam original JBL so subwoferom, hra to velmi slusne :super dnes som sa pytal na domontovanie alarmu original v peugeote, 15 000sk Citovat
4maa Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: duricek A netreba zabudnut na poriadne poistkove puzdro s poistkou Ja mám obdobný, hrubý kábel priamo od baterky, len poistku aj s púzdrom mám schovanú v skrinke s poistkami. Ostatné káble mám vedené priamo od rádia. V kufri na boku do tapacíru primontovaný zosilňovač. Repráky zabudované do bočných priehradok vzadu v kufri (SW) (pri zbežnom pohľade ich ani nie je vidieť). Napojenie na zapaľovač by som ROZHODNE NERISKOVAL! Citovat
Sokol Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Chtěl bych se zeptat, kudyma je nejlepší vést kabel od baterky do kufru? Už má vše potřebné, teď jen to tam namontovat.. Citovat
Sokol Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Původně zaslal: Přema Od zapalovače......... Mluvím o napájecím kabelu 1cm tlustém napojený na baterii! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.