ladoun Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 zdravim mam problem s klimou manualni. Tlaku je tam dost , ale na kompresor nejde elektrika. k tomu vsemu blazni sahary toci se porad a obcas zasviti stop.V cem by mohl byt problem? Dik za odpovedi. do hledani jsem se koukal ,ale tenhle problem nenasel. Citovat
Dave405 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Já měl špatné relátko v řídící jednotce klimy (je to karta u pojistek pod volantem). Sahary můžou mít spojitost s tou klimou, něbo můžeš mít vadný teplotní snímač. Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 bud spatne hnede cidlo na domecku termostatu, nebo spatna jednotka rizeni vetraku (tzv. Bitron ) ta je schovana pod plastovym nadkolim v levem prednim podbehu Citovat
ladoun Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 teplotní čidlo je dobrý zkoušel jsem jiný. pod ten podběh se podívám. ale tu kartu nemužu najít nemáš nějaký foto jak to vypadá. dik Citovat
čakom Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Já měl špatný relé na sahaře. a už mi to konečně funguje. Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: ladoun teplotní čidlo je dobrý zkoušel jsem jiný. pod ten podběh se podívám. ale tu kartu nemužu najít nemáš nějaký foto jak to vypadá. dik myslim ze dotycny to resil u noveho modelu, ktery ma palubni sit a jednotku BSI, ve ktere jsou relatka, u stareho modelu, na ktery se ptas ty, tohle neni a vetraky ridi ta jednotka v levem podbehu Citovat
Dave405 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: ladoun teplotní čidlo je dobrý zkoušel jsem jiný. pod ten podběh se podívám. ale tu kartu nemužu najít nemáš nějaký foto jak to vypadá. dik myslim ze dotycny to resil u noveho modelu, ktery ma palubni sit a jednotku BSI, ve ktere jsou relatka, u stareho modelu, na ktery se ptas ty, tohle neni a vetraky ridi ta jednotka v levem podbehu jj, přesně tak to je Citovat
dire Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Cau Kluci Mel bych na Vas jednu prosbu ohledne klimatizace.Je normalni jev kdyz neslysim sepnout kompresor kdyz nemam v klimatizaci zadnou napln ? Diky za info Citovat
ladoun Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 naprosto normální. nech si jí naplnit pak uvidíš. Citovat
ladoun Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 zdravim tak jsme vyndali tu jednotku bitron byli tam upadaný konektory tak jsem to opravil, ale stále to nefunguje. Nemate nekdo schema zapojení . abych mohl projít vsechny dráty. myslím to mezi bitron a kompresorem. V jak na to toho moc není.Dik. Citovat
Senad Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 zdravím, mě asi klima taky nejde jak by měla... když jedu ve služebním Passatu tak klima fouká studený že tam skoro neudrřím ruku..a v mé 406 to jen tak trochu fouká mírně ochlazený vzduch... nevím kdy by měli spínat sahary atd.. koukal jsem i na ti jednotku jak tu píšete ale tam jsem nic nenašel... tak nevím co dál... můžu si nějak sám zkontrolovat náplň?? díky Citovat
OK406 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Pokud fouká teplý vzduch, tak to chce nejspíše nechat zkontrolovat náplň klimatizace a popřípadě doplnit. Je jí málo!! Citovat
Senad Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 a mužu si jí zkontrolovat sám nebo musim do servisu? [upravil dne 12.5.2008 Senad] Citovat
ladoun Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 tak jsem koupil novou jednotku bitron a stále nic nefunguje ani sahary se netočí ,nevite nekdo jestli nebo kde je nejaký relátko. Na tý zasuvce jsem nic nenaměřil. Nebo snad tlakovej spínač? Citovat
ladoun Odesláno 23. květen 2008 Autor Odesláno 23. květen 2008 Tak už mi klima běží. Byla to vypalená spínací jednotka za palubkou. Opravili jí a běží to. hurá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.