Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam problem s klimou manualni. Tlaku je tam dost , ale na kompresor nejde elektrika. k tomu vsemu blazni sahary toci se porad a obcas zasviti stop.V cem by mohl byt problem? Dik za odpovedi. do hledani jsem se koukal ,ale tenhle problem nenasel.

Odesláno

Já měl špatné relátko v řídící jednotce klimy (je to karta u pojistek pod volantem). Sahary můžou mít spojitost s tou klimou, něbo můžeš mít vadný teplotní snímač.

Odesláno

bud spatne hnede cidlo na domecku termostatu, nebo spatna jednotka rizeni vetraku (tzv. Bitron ) ta je schovana pod plastovym nadkolim v levem prednim podbehu

Odesláno
Původně zaslal: ladoun

teplotní čidlo je dobrý zkoušel jsem jiný. pod ten podběh se podívám. ale tu kartu nemužu najít nemáš nějaký foto jak to vypadá. dik

myslim ze dotycny to resil u noveho modelu, ktery ma palubni sit a jednotku BSI, ve ktere jsou relatka, u stareho modelu, na ktery se ptas ty, tohle neni a vetraky ridi ta jednotka v levem podbehu

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: ladoun

teplotní čidlo je dobrý zkoušel jsem jiný. pod ten podběh se podívám. ale tu kartu nemužu najít nemáš nějaký foto jak to vypadá. dik

myslim ze dotycny to resil u noveho modelu, ktery ma palubni sit a jednotku BSI, ve ktere jsou relatka, u stareho modelu, na ktery se ptas ty, tohle neni a vetraky ridi ta jednotka v levem podbehu

jj, přesně tak to je

Odesláno

Cau Kluci

Mel bych na Vas jednu prosbu ohledne klimatizace.Je normalni jev kdyz neslysim sepnout kompresor kdyz nemam v klimatizaci zadnou napln ?

Diky za info

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdravim tak jsme vyndali tu jednotku bitron byli tam upadaný konektory tak jsem to opravil, ale stále to nefunguje. Nemate nekdo schema zapojení . abych mohl projít vsechny dráty. myslím to mezi bitron a kompresorem. V jak na to toho moc není.Dik.

Odesláno

zdravím, mě asi klima taky nejde jak by měla... když jedu ve služebním Passatu tak klima fouká studený že tam skoro neudrřím ruku..a v mé 406 to jen tak trochu fouká mírně ochlazený vzduch... nevím kdy by měli spínat sahary atd.. koukal jsem i na ti jednotku jak tu píšete ale tam jsem nic nenašel... tak nevím co dál... můžu si nějak sám zkontrolovat náplň?? díky

Odesláno

tak jsem koupil novou jednotku bitron a stále nic nefunguje ani sahary se netočí ,nevite nekdo jestli nebo kde je nejaký relátko. Na tý zasuvce jsem nic nenaměřil. Nebo snad tlakovej spínač?

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...