Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak docílyt nějakého zvuku z výfuku u HDI??

Recommended Posts

Odesláno

Mám vzádu laďák od ulteru, zvuk neni žádnej rachot, ale pěkně si brblá, rozhodně to slyšel je. Co sem slyšel tak po vyhození katu je už pak zvuk dost zajímavej, ale do toho už bych já nešel, neni to benzín a ten zvuk pak prostě neni to pravý, myslim že nemá smysl jít cestou rachotu za každou cenu :roll

[upravil dne 28/4/08 Schreek]

Odesláno

A co takhle přivázat pod výfuk 2 - 3 prázdné plechovky??? Zvuk by se pak určitě krásně měnil v závislosti nejen na rychlosti, ale i na kvalitě povrchu silnice, po které bys s vozem uháněl

Odesláno

Zvuk takový decentní venku to trochu slyšet je, ale v autě moc ne. Rozhodně zázraky nečekej :bojim Pro mě je výhodou, že je z nerezu, od toho si slibuju, že vydží podstatně déle než originál a taky to lépe vypadá :super Co se spotřeby týče, nezaznamenal jsem, že by to mělo nějaký vliv...

Odesláno

Ja myslim, ze kdyz vyhodis stredni tlumic a koncovy das sportovni, tak to bude mit jiny zvuk, akorat jeste nevim jaky, az to nekdo zjisti, tak dejte vedet.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A co takhle přivázat pod výfuk 2 - 3 prázdné plechovky??? Zvuk by se pak určitě krásně měnil v závislosti nejen na rychlosti, ale i na kvalitě povrchu silnice, po které bys s vozem uháněl

:potlesk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...