Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se stal novým majitelem tohohle auta Peugeot 307 1.6 HDi 66kw

Byl bych moc rád kdyby zde byl někdo z Ostravy a ozval se potřebuji toho moc vysvětlit ohledně palubního počítače mam RT3 s monochromním displejem a nejde mi se systemovym cd předělat francouštinu díky moc

[upravil dne 27.4.2008 marčelino7]

post-0-14109600322786_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: marčelino7

Tak jsem se stal novým majitelem tohohle auta Peugeot 307 1.6 HDi 66kw

Byl bych moc rád kdyby zde byl někdo z Ostravy a ozval se potřebuji toho moc vysvětlit ohledně palubního počítače mam RT3 s monochromním displejem a nejde mi se systemovym cd předělat francouštinu díky moc

[upravil dne 27.4.2008 marčelino7]

podle fotky to je Ostrava Poruba , dvur mezi Čkalolovou a Hl třídou , je to tak ? resp . dům naproti bývalím spojům :D

Odesláno
Původně zaslal: marčelino7

:myslim jj je to tak !!! TY tady někde bydlíš?? Nebo to auto mám víc hlídat:bacha:bacha

[upravil dne 28.4.2008 marčelino7]

na základku jsem chodil na Dětskou a 20 let bydlel na Nálepkové ulici , ted jsem 7 let uz středočech :papa

Odesláno

Kluci co máte ty nové čumáky sundával z Vás někdo přední nárazník??? Celé se mi to pod narazníkem hýbe jako by to nesedělo v těch zapadkách plastových a taky mam ulomené patky od krytu mlhovek. Uvažuju že sundám nárazník a vše zkusím zpět dockvaknout aby to sedělo proto se ptám jestli je to hodně náročné to rozebrat díky moc za rady hmm koukám že nikdo:myslim:myslim

a nemůže někdo poslat systemové cd funkční poštou za slušnou cenu?? díky

[upravil dne 29.4.2008 marčelino7]

[upravil dne 29.4.2008 marčelino7]

Odesláno

Zelam ti vela šťastných km.

Idem sa aj ja pochvalit :). Nie som tu až tak novy člen, ale nafotil som to moje len predvcerom :mrk a nechcel som kvoli tomu vytvarať nove vlakno.

[upravil dne 29.4.2008 m!lan]

post-0-14109600335892_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: m!lan

Zelam ti vela šťastných km.

Idem sa aj ja pochvalit :). Nie som tu až tak novy člen, ale nafotil som to moje len predvcerom :mrk a nechcel som kvoli tomu vytvarať nove vlakno.

[upravil dne 29.4.2008 m!lan]

aj tebe vela stastnych km - zvolencan :papa

Odesláno

tak vitajte pani obaja tak tri červene 307 s toho jedna break jedna hacthback a jedna sw kompletne zastupenie v čiernom :potlesk:potlesk tak nech služia autíčka a štastne kilometre :super:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...