Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tohle auto sem chtěl koupit, rešil sem to tady zhruba před dvouma třema tejdnama.. po technické stránce mu nic nechybí, motor supr, podvozek nic vymlácenýho, vnitřek zachovalej, podle budíku to má najetejch 56 nebo kolik tisíc a je to po ženské z francie... moc pěkný auto, nekoupil sem si ho akorát kvůli spotřebě.. v popisce bylo napsaný že je lakovaná haubna a blatník, ale spektrometrem sem naměřil originální lak tak nevím jak na to výkupák došel..

osobně si myslím že je to dobrej kup, nebýt toho že jezdím akorát po městě tak už byl můj :nevim

Odesláno

Dneska jsme ho byli omrknout osobně a opravdu vypadá mooooc pěkně. Interiér se mi taky moc zamlouval, hlavně ty polokožený sedačky. Nemít už kupátko tak nevím nevím. :D:D:D

Odesláno

Je opravdu moc hezká, krásně modroučká :P , ale na mé každodenní dojíždění do práce, to není to pravé, to bych vydělávala jen na benzín :D :D.

Odesláno

No teď je pěkně vystavená všem kolem jedoucím na očích. Jinak bychom si jí ani nevšimli (spíše Aluška, já řídil). :)

Normální provokace. :bacha:bacha

[upravil dne 27/4/08 Dave_k]

Odesláno

Pěkná uvažovat o 406...tak nevím ale jinak je moc pěkná a za rozumný peníze.... Pokud je opravdu v 1 stavu tak tam dlouho nebude....

Odesláno

no tak po městě mi to bere tak 13-14l lehká noha.... když je to studený tak to žere jak tank a než se to vohřeje tak jsem v práci :)

Na druhou stranu po dálnici to v limitu bere tak 7,3l a ve 170kmh 8,5l.

Kombinovaná mi vychází tak 10,5 a to už se dá :D

Guest Scratch
Odesláno

po praze za 9,5 litru, takze nevim, ale me to nezere. Vec druha - cenovka a najete kilometry se mi nerovnaji. I ten motor vypada na vic, nez na 50 tis. je tam neco shnileho......

Odesláno

Já mám spotřebu do práce 7l/100km s dvoulitrem, že by ten 2.2 žral o tolik víc?? :myslim

Kamarád co vozí auta z Francie na kšeft, dává to hned do AAA (peníze na ruku a jede pro další), dovezl 406 65tkm a ješte ten den stála na place s 25tkm, ale to jsou staré fakta.

Guest Scratch
Odesláno

proste neverim tomu, ze ma najeto tak malo......, s takovou cenofkou a s takovym rokem vyroby. Jo, tyhle tahace a pak i stacece znam velmi dobre :-)

Odesláno

Ja neviem co mate furt s tou spotrebou. Ja mam 1.8 16V LFY a kazdy den s nim chodim do prace cca 8 km 6km mimo a 2 km mesto. a zere mi to furt pod 8 cca 7.7 - 7.8 a ak idem na dlhsie trasy 6.6. Inak auti nevytacam a jazdim \"luxusne\" by sa dalo povedat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...