Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kamos mel na nadherne vinove omege 20 kola to byl mazec , ale nemel je tam moc dlouho nepodarilo se mu proste dat do kupy na to podvozek porad mu to nejak blblo :( mozna najdu nekde foto ;)

• O 1 rok později...
Odesláno

no řekl bych že tohle je ještě jakžtakž...u nás když jedeš tak se vyhýbáš dírám v průměru půl až jeden metr a hloubce okolo 30 centimetrů

Odesláno

tuhle 406 jsem nahodou shlédl nekde na netu, ale jenom na jedné fotce a ted když jsem videl všechny videa u mne patří k jedným z nejkrásnejších 406. určo bych dal jinej lak ale jemu to všechno krásne ladilo. moc pěknej výsledek :potlesk

jo o dirach mi neco povídejte. nekdy se na ceste cítim jak lyžář na slalomu :D kůli tomu sem začel přemýšlet že seženu 15 slítinové disky a pomali jsem zapomínal na 17 o kterých jsem byl dlouho rozhodnutí, že když slítinové disky tak jen 17, ale našestí mne neco osvítilo a budu aspoň 16 i když pro mne je i to málo já bych chctel aspoň dvacítky :D ale né ty 17 by bylo ok ale na naše cesty je i to moc. kamarád měl old 406 a na 17 rozbil celej podvozek za rok :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...