Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chcete mě? (Džbán)  

1. 1. Chcete mě? (Džbán)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak jak už jsem psal v tomto treadu

Tak je tu možnost udělat jubielní 40.přažský minisraz na místě kde to vlastně začalo a pořádal se první minisraz.

Tak tu dávam hlasovat,jestil je tu zájem zkusit Džbán a nebo zůstaneme na místě,kde se scházíme teď to je Peugeot restaurace na Zahradním městě.... :myslim

Odesláno

Mne je to uprimne jedno. U PG hospy se dobre parkuje a mam to bliz odevsad - hlavne z prace a z domu ;).

Odesláno
Původně zaslal: DD

Mne je to uprimne jedno. U PG hospy se dobre parkuje a mam to bliz odevsad - hlavne z prace a z domu ;).

To je hezky ze se tam dobre parkuje ale zase kdyz bude vetsi ucast tak do ty restaracce se nas tolika nevejde bych rek...

Odesláno

Jsem spíš pro Džbán- restaurace je větší, lépe větraná (to hlavně) a na parkovišti se dá lépe alespoň prohlédnout či projet případnou předváděčku;)

Odesláno

Džbán mám sice přes celou Prahu, ale dle mého názoru, když se nás sejde víc, tak se prostě do Peugeot restaurace nevejdem:myslim takže jsem proto zkusit zase jednou Džbán

Odesláno

No víte, Peugeot je sice pro většinu (i pro mě blíž), ale IMO je to jediné plus. Ceny a sortiment naprosto neodpovídající kvalitě - o kvalitě jídla nemluvím (s každou další návštěvou hlouběji a hlouběji). A spoléhat na to, že když se nazvu Peugeot-restaurace, tak ti zoufalci z klubu budou chodit dál i když jim na talíři přinesu syntetické h....o a zaúčtuju dvakrát za švýcarský originál je mylná. Kolikrát musíte projít kolikou, než vám dojde, že je něco jinak?? Osobně jsem pro Džbán. Ten zahraďák mě nějak přestal lákat. Takže dávám hlas pro Džbán.

Edit: a co zkusit znovu Koráb?? Začíná sezóna.

[upravil dne 25.4.08 Kdo]

Odesláno

Hlasoval jsem pro Džbán .

Dlouho jsem totiž neviděl Mílu_S :D:D:D

Sice to mam zkrz celou Prahu ale není to zas taková trága. Jinak to Velké parkoviště bylo vždy supr a tak nějak mi chybí parking lvů v jedné lajně.:D

John: A jak to tam ted teda vypadá ? Už maj odbahněno a uklizeno? Aby se tam dalo dýchat.:nevim:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Sice to mam zkrz celou Prahu ale není to zas taková trága. Jinak to Velké parkoviště bylo vždy supr a tak nějak mi chybí parking lvů v jedné lajně.:D

John: A jak to tam ted teda vypadá ? Už maj odbahněno a uklizeno? Aby se tam dalo dýchat.:nevim:D

Hehehe, ty uličníku!!! Jsem pro DJ_ban!!!!! všemi čtyřmi (koly ...) :D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Původně zaslal: Pe.Tr

Hehehe, ty uličníku!!! Jsem pro DJ_ban!!!!! všemi čtyřmi (koly ...) :D:D:D:D:D:D

Já o vlku a...

:D:D:D

Odesláno

DŽBÁN ...!!!

Důvodů proč ne Peugeot Rest. je více, nežli proč ne Džbán ... ;)

Johne, byl ses tam podívat, jak to tam vypadá??

Jestli v pohodě, tak to tam každopádně zamluv a i nějakou předvádějdu. Já osobně bych byl pro 308! ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

DŽBÁN ...!!!

Důvodů proč ne Peugeot Rest. je více, nežli proč ne Džbán ... ;)

Jestli v pohodě, tak to tam každopádně zamluv a i nějakou předvádějdu. Já osobně bych byl pro 308! ;)

a co 4007 , to je blbý přivést?

Odesláno

Tak mě napadá- proč jsme se tolikrát sešli v Peu- restauraci, když nám vlastně skoro vůbec nevyhovuje?:myslim Za sebe můžu říct, že jsem radši jezdil přes celou Prahu, ale nebylo pro mě tak složitý se motat v úzkých uličkách a jednosměrkách, kde jsem stejně vždycky blbě zahnul;)

Odesláno

Mám jen dotaz. Kdy ten sraz bude?:myslim:D

Jinak 4007 je dobrej nápad a k tomu krátkou 308 ve vínový melte 1,6 HDI, co tam máte Petře vystavenou :super

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Tak mě napadá- proč jsme se tolikrát sešli v Peu- restauraci, když nám vlastně skoro vůbec nevyhovuje

Přesně tohle mi táhne hlavou, něco, jako hlasování o důvěře už tu proběhlo a nevím, jestli to mělo tak nekompromisní výsledek

Původně zaslal: Dundee

v úzkých uličkách a jednosměrkách, kde jsem stejně vždycky blbě zahnul;)

O tom nemluv... to je tvoje válka...:aut

Guest Scratch
Odesláno

a co v pocernicich u la tratorie??? nebo u bulovky, jak byla sunka, ale jinak jsem pro dzban :-) maj sice hnusny nealko, ale coz....

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Byl jsem se tam podivat jinak bych nezakládal tohle vlákno kdyby tam byl neporádek atd.. je to tam jako kdysi stejny... prostě velkej plac je a žádnou těžkou techniku atd jsem tam už neviděl.. takže to uděláme tam já jsem taky pro a ještě otázka kdy jestli až na začátku cervna a nebo na konci května... samozřejmě čtvrtek... ale už asi kvůli tradici bych to nechal na ten první čtvrtek v měsíci... takže až na červen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...