omegaalfa Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Lentilka tak dneska jsem se málem po... je to vidět jako svině nevíte někdo co s tím? no tak jedine koupit lestici pastu a zkusit rozlestit, zkus dojet do nejaky lakovny, jestli by ti nedali trochu lakyrnicky lestici pasty, jsou ruzny drsnosti, tak asi tu nejjemnejsi a lestit a lestit a lestit, to je taky napad umejvat auto drsnou stranou houby na nadobi holt chybama se clovek uci ....ale školné je příliš drahé Citovat
Lentilka Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Lentilka tak dneska jsem se málem po... je to vidět jako svině nevíte někdo co s tím? no tak jedine koupit lestici pastu a zkusit rozlestit, zkus dojet do nejaky lakovny, jestli by ti nedali trochu lakyrnicky lestici pasty, jsou ruzny drsnosti, tak asi tu nejjemnejsi a lestit a lestit a lestit, to je taky napad umejvat auto drsnou stranou houby na nadobi holt chybama se clovek uci no mě se právě nezdála až tak tvrdá...jn holt smula... příště už to neudělám... Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: omegaalfa Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Lentilka tak dneska jsem se málem po... je to vidět jako svině nevíte někdo co s tím? no tak jedine koupit lestici pastu a zkusit rozlestit, zkus dojet do nejaky lakovny, jestli by ti nedali trochu lakyrnicky lestici pasty, jsou ruzny drsnosti, tak asi tu nejjemnejsi a lestit a lestit a lestit, to je taky napad umejvat auto drsnou stranou houby na nadobi holt chybama se clovek uci ....ale školné je příliš drahé no v tomhle pripade sakra Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Jo kdyby o tom před nedávnem Neon nepsal, ted jseš druhej Houbičkář na foru. [upravil dne 24/4/08 Radek Hurvajz] Citovat
Lentilka Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 jn, chvíli jsem hledal ale pak sjem to vzdal... Citovat
qity3 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 To fakt zaboliiiiii jooooj Ja na vsetko pouzivam rozne rozprasovace, na muchy, kola, lestenku, vosk a snazim sa vzdy o turtle znacku ti vedia co robia. :papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.