Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Lentilka

tak dneska jsem se málem po...:bojim je to vidět jako svině:( nevíte někdo co s tím?

no tak jedine koupit lestici pastu a zkusit rozlestit, zkus dojet do nejaky lakovny, jestli by ti nedali trochu lakyrnicky lestici pasty, jsou ruzny drsnosti, tak asi tu nejjemnejsi a lestit a lestit a lestit, to je taky napad umejvat auto drsnou stranou houby na nadobi :bojim holt chybama se clovek uci

....ale školné je příliš drahé:roll

Odesláno

tak dneska jsem se málem po...:bojim je to vidět jako svině:( nevíte někdo co s tím?

no tak jedine koupit lestici pastu a zkusit rozlestit, zkus dojet do nejaky lakovny, jestli by ti nedali trochu lakyrnicky lestici pasty, jsou ruzny drsnosti, tak asi tu nejjemnejsi a lestit a lestit a lestit, to je taky napad umejvat auto drsnou stranou houby na nadobi :bojim holt chybama se clovek uci

no mě se právě nezdála až tak tvrdá...jn holt smula... příště už to neudělám...

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

....ale školné je příliš drahé:roll

no v tomhle pripade sakra
Odesláno

To fakt zaboliiiiii jooooj

Ja na vsetko pouzivam rozne rozprasovace, na muchy, kola, lestenku, vosk a snazim sa vzdy o turtle znacku ti vedia co robia. :papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...