Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes v noci (19.-20.4.) byl ukraden na Praze 10 služební Peugeot Boxer I mala dodávka , viz obr. . Je Rozpoznatelny odjinych lehce, maximalně pobouchana karoserie , polepena karoserie a zadni i bočni posuvne dveře krutě nedolehají . Prosím jakekoliv info o pohybu tohoto auta dnes v noci či ráno , v podstatě ted už kdykoliv.

Edit : 1A3 0283

Na tel. 739544607 nebo 158.

Díky.

[upravil dne 20/4/08 Pe.Tr]

[upravil dne 2/9/09 Pe.Tr]

post-0-14109600195718_thumb.jpg

Odesláno

Ty lidi vážně už neví co ukrást :grr

Máme SPZ? Jezdí u Domanskýho jediná takhle zmalovaná dodávka, nebo jich má víc? Aby někdo nehlásil pohyb regulérně jezdící dodávky...

Odesláno

Cože? Ten strašný střep:o To už bude někde na náhradní díly. Každopádně očka budou na šťopkách.

. . . . mě tak ještě napadá. Domanský by měl být spíš rád ne?

Odesláno

:roll nebyla třeba jenom odtáhnutá..? To parkovals na svém? Je s těmi nápisy tak nepřéhlédnutelná,že snad ani není možné, aby její pohyb někdo nezaznamenal.A webcamery?Zkus se poptat taxikářů v tom regionu co měli noční-třeba si něčeho všimli..:myslim

[upravil dne 20.4.2008 peugeotkovic]

Odesláno

Odtáhnutá asi nebyla,určitě to bude mít nahlášené na policajtech jinak by tu na ně nedával kontakt,tímpádem tuhle možnost prověřovali poliši,aspoň si tedy myslím:myslim

Že se ukrad i tenhle piškot se nedivím,známému ukradli prorezlou avii o kterou bych ani kolo neopřel:nevim

Kde ten svět spěje:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tenhle je jediný až vyjímečný

1A3 0283

techničák necháváš v autě..?

ke značce- 1A3 0283 = 1+3+0+2+8+3=17 1+7=8:roll

výchozí číslo 8 prostě nevěští nic dobrého..:myslim:roll

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

To musel nekedo ukrast za nejakym ucelem, na projeti se takova auta nekradou. Ale ze zrovna takove popsane napadne...

pod svetlom največa tma

ty by si si myslel že je kradene aj keby okolo teba prešlo myslim si že by si na nej ješte i poblikal svetlom

Odesláno

to nekdo vzal určitě pro nejakou lumparnu bo i na ND to bylo k prdu. Bez tak večer na Nově bude že nekdo nekde neco prepadl apod a Boxer je nekde ohořelej v poli.:roll

Odesláno

Je fakt, že jak jsem to auto měl možnost poznat, tak na ND by se možná hodila kola, ale motor měl hodně za sebou, podvozek taky byl rád, že drží stopu a o kastli se slušně ani psát nedá

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Je fakt, že jak jsem to auto měl možnost poznat, tak na ND by se možná hodila kola, ale motor měl hodně za sebou, podvozek taky byl rád, že drží stopu a o kastli se slušně ani psát nedá

Takže vlastně ho ani hledat nemusime , tak to zamknem :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Medvěd

Takže vlastně ho ani hledat nemusime , tak to zamknem :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Guest Scratch
Odesláno

mrkal jak jsem mohl, ale zatim nic

PS: banku zatim neplanuju :-D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...