Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mal som to uz aj na plachacoch R14 nizko to vazne, asi si to dala robit... porovnanval som to s inymi 206... naluskala dost prachov do blbosti to ma len postupne prekvapuje,....

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

nebolo by lepšie vytiahnuť zadne blatníky von ako davať auto vyšie:myslim

To záleží na tom, jak chce to auto používat. Jestli je tam opravdu přesazená torzka a nechce z toho mít tuningovou káru, tak bych to zvednul. 206ka je sice na závodění koza vysoká (proto se často snižuje), ale na normální ježdění to má své opodstatnění. Vytažení blatníků pak nemá význam. Druhá věc je, že může být výška v pořádku, ale disky mají blbý zális a koukaj moc ven. V takovém případě nezvedat a vytáhnout blatníky.

lukas: vyfoť detail kola, aby byla vidět ta výška.

[upravil dne 19/4/08 Fakir]

Odesláno

No, za prvý to máš snížený (vypadá to, že o jeden zub na tisícihranu), což samozřejmě nemůžeš bez dorazů tlumičů pořádně naložit, aniž bys tahal zadek po zemi. Za druhý, ET 12 je na 206ku bez úprav blatníků nepoužitelné. Sem patří litá kola s ET 28 (hodně časté ET 25 je taky v pohodě), nebo plecháče s ET 38. Ale 12 je strašně málo.

Přikládám fotku, jak vysoko je blatník od kola u prázdné 5. dv. 206ky s neupravenou zadní nápravou a stejným rozměrem kol, jako máš ty.

post-0-14109600227486_thumb.jpg

Odesláno

mám presne ten istý problém s tým istým autom....v normálnom stave (prázdnom aute) mám zadok tak vysoko ako Fakir....akonáhle sadnú dozadu dvaja ťažší ludia, nebodaj traja, šuchám kolo.....ET tam mam 17....neviem..asi tiež nie je v poriadku, ked to tak rapídne sadá..aj ked mam to ET menšie...

Odesláno
Původně zaslal: Tomasi1

mám presne ten istý problém s tým istým autom....v normálnom stave (prázdnom aute) mám zadok tak vysoko ako Fakir....akonáhle sadnú dozadu dvaja ťažší ludia, nebodaj traja, šuchám kolo.....ET tam mam 17....neviem..asi tiež nie je v poriadku, ked to tak rapídne sadá..aj ked mam to ET menšie...

No jo, no... ten zális (ET) tam je prostě blbě a jak dokonce píšou na některých e-shopech s disky a pneu, je nutné v takovém případě nechat vytáhnout blatníky. Disky s tímhle zálisem na to auto prostě nepatří, takže se nemůžeš divit, že to dělá bordel. Já měl před 14ti dny vzadu tři lidi + bágly v kufru a v pohodě - sedělo to sice totálně na zadku, ale nic neštrejchalo. Tvrdost pérování zadní nápravy u 206ky prakticky neovlivníš; místo pružin jsou tam torzky, takže tvrdší sportovní tlumiče tady nepomůžou.

Máš tedy tři možnosti:

1) nechat vytáhnout blatníky

2) prodat kola a koupit typ se správným zálisem

3) nenakládat zadek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...