Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A k čemu je tam ten ventilek dobrej? Má jí ho tam i 1,8?

Teď jde o to, že když bych na to nepřišel, odkud to teče, tak co na to budou říkat na technický?:myslim:nevim

[upravil dne 20.4.08 MJSytic]

post-0-14109600209889_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

A k čemu je tam ten ventilek dobrej? Má jí ho tam i 1,8?

Teď jde o to, že když bych na to nepřišel, odkud to teče, tak co na to budou říkat na technický?:myslim:nevim

Me na technicky rikaj ze mi tam trochu prosakuje olej, a ja jim na to ze to vim, ze uz jsem objednan do servisu ,ale bohuzel ze jsem to pred technickou uz nestihl :D takze napisou do protokolu zavada lehka - motor, prevodovka, netesnost a je hotovo :D

Odesláno

Me na technicky rikaj ze mi tam trochu prosakuje olej, a ja jim na to ze to vim, ze uz jsem objednan do servisu ,ale bohuzel ze jsem to pred technickou uz nestihl :D takze napisou do protokolu zavada lehka - motor, prevodovka, netesnost a je hotovo :D

No tak do \"A\" mi tohle napsali na minulý technický taky, takže by to teda mělo být OK ...

Odesláno
:D Normalka, dedek co mal peugeota pred tym, mu zacalo po 4 rokoch prechadzat olej cez tesnenie pod hlavu, ale iba minimum. Bol s tym na 3 STKackach, a na kazdej napisali lahka zavada, netesnost motora :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...