OK406 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Ten ventilek je i docela drahý, i když je to jen kousek umělé hmoty, jelikož jsem jej sám kupoval: Citovat
MJSytic Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 A k čemu je tam ten ventilek dobrej? Má jí ho tam i 1,8? Teď jde o to, že když bych na to nepřišel, odkud to teče, tak co na to budou říkat na technický? [upravil dne 20.4.08 MJSytic] Citovat
OK406 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Ano je i u motoru 1.8i 16V. Je to na odfuk. Dokonce jsem i dávno dával ohledně ventilku dotaz k čemu toje a jeho činnost. [upravil dne 20/4/08 OK406] Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic A k čemu je tam ten ventilek dobrej? Má jí ho tam i 1,8? Teď jde o to, že když bych na to nepřišel, odkud to teče, tak co na to budou říkat na technický? [upravil dne 20.4.08 MJSytic] Me na technicky rikaj ze mi tam trochu prosakuje olej, a ja jim na to ze to vim, ze uz jsem objednan do servisu ,ale bohuzel ze jsem to pred technickou uz nestihl takze napisou do protokolu zavada lehka - motor, prevodovka, netesnost a je hotovo Citovat
MJSytic Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 [upravil dne 20.4.08 MJSytic] Me na technicky rikaj ze mi tam trochu prosakuje olej, a ja jim na to ze to vim, ze uz jsem objednan do servisu ,ale bohuzel ze jsem to pred technickou uz nestihl takze napisou do protokolu zavada lehka - motor, prevodovka, netesnost a je hotovo No tak do \"A\" mi tohle napsali na minulý technický taky, takže by to teda mělo být OK ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Normalka, dedek co mal peugeota pred tym, mu zacalo po 4 rokoch prechadzat olej cez tesnenie pod hlavu, ale iba minimum. Bol s tym na 3 STKackach, a na kazdej napisali lahka zavada, netesnost motora Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.