Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Midi/game port ve formě karty do PCI slotu.

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo tuchu, jestli existuje toto zařízení bez toho, aby to bylo společné se zvukovkou? Holka dostala funkční knipl, ale s tímto starým tipem připojení. I prohrábnul jsem svou počítačovou veteš a objevil zvukovku do PCI i s MIDI portem. Knipl funguje, ale přestal jít zvuk z integrované zvukovky, a ani neleze z té stařičké zvukny. Trochu jsem předpokládal, že ta přidaná zvukna vypne tu integrovanou, ale nevím, jestli se to dá nějak obalamutit. Odpovědi typu KUP SI KNIPL S USB mou zvědavost neukoji.... Předem díky!

Odesláno

Proč by měla vypnout tu integrovanou zvukovku? Co to je za desku? To, že přídavná zvukovka vypne integrovanou jsem viděl naposledy v dobách Pentií III a Windows 98. :myslim Už hrozných let není problém mít v PC zvukovek třeba pět.

Odesláno

Vse zalezi na nastaveni biosu. Pokud je u integrovane zvukovky nastavene AUTO tak se vypne pri vlozeni jine zvukovky. Nebo se Win automaticky nastavi na vystupni zdroj zvuku z te PCI-kove. Zkus zmenit nastaevni Win (Ovladaci panely -> zvuky) a nebo zkus v biosu nastavit integrovanou zvukovku tak aby byla vzdy zapnuta. Jestli je zapnuta poznas ve spravci zarizeni, jestli se hlasi.

Odesláno

Tak jsem to projel posledním modelem Sandry, páč si nepamatuju, z čeho jsem to stavěl.

MB MSI 7125 3.0 nVidia nForce4

CPU AMD Athlon 64 3000+

Tak tam mám Realtek AC97 Audio, to je asi ta integrovaná. A pak ESS Maestro, to bude ta ve slotu PCI. Jako výchozí je nastavena Realtek.

Zkusím to nastavení ve Windows, do BIOSu se mi moc nechce....

[upravil dne 19/4/2008 Hafity]

Odesláno

Sice mám se současnými deskami MSI jen malé zkušenosti (MSI mi od určité doby nesmí do domu :)), nicméně deska je to tahle http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=k8n_neo4_platinum a na ní je AC97 kodek Realtek ALC 850. Tenhle kodek znám, bez problémů funguje i s ostatními zvukovkami, takže se opravdu mrkni do BIOSu, jestli tam blbouni od MSI neudělali to, co říká Escaper. Pokud ne, měly by být vidět ty zvukovky obě a je jen na nastavené zvuku v ovládacích panelech, abysis vybral, která bude hrát.

[upravil dne 19/4/08 Fakir]

Odesláno

No zvuky v panelech ukážou jen ten Realtek....

To jsem blázen, teď to maká....:myslim

Takže knipl funguje na zvukně v PCI slotu a zvuk leze z Realteku.... Nevím, co jsem s tím provedl, ale díky za rady, které mne dokopaly ke kýženému výsledku....:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...