Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Původně zaslal: čakom

Měl jsem Goodyear Eagle F1 GS-D3 225/55/16 a byl jsem s nima spokojenej najel jsem jen 2000km pak jsem snížil auto a už se je na auto nedostal.

Ted mám Fulda Carat Exelero 205/50/16 a taky dobrý.

Co se týče hluku tak nemužu posoudit mám laďák.

Dobrý :super Přemejšlím nad nimi, jsou za dobrý penízky a recenze jsou přijatelný, tedy až na to že se všude uvádí že je to určeno pro sportovní auta jako třebas BMW, MB atd...

Ted mám vysypanej ještě kat tak až vyměním a ztiším ladák tak budu vědět jestli jsou ty Fuldy hlučný nebo ne.

Odesláno
Původně zaslal: Algol

Hydragripy sem nikdy neměl, ale pokud můžu vycházet z DE testu, tak končí obvykle někde v půlce, po boku Michelinů (ty sem měl a nebylo to nic moc).

mno ja ze jsem je dneska sehnal za slusnej peniz, tak doufam, ze budou v klidu. Prej vyhraly loni gumy roku...

Odesláno

No na mokru jsou dobrý, pokud můžu věřit tomu testu, ale prý poněkud pokulhávají na suchu, ale zkus a uvidíš, recenze od jedince je vždycky lepší než recenze časopisu, který kdoví která lobby platí :D

Odesláno

ja by som odporucil Michelin Pilot Primacy...sam na nich jazdima su uplne super....215/55r16

na passate mam pirrely P6000 powergy 205/55 ZR16 a tie su skvele.... dlho vydrzia, tichucke, drzia ako pribite, dobry odvod vody, vyborne za sucha a j za mokra

Odesláno

Původně zaslal: Vopičí

Mno a má někdo z Vás zkušenost s Goodyear F1 GSD-3 nebo NCT5?

to Scratch: Jakou máš zkušenost s Pirelkama? Slyšel jsem že jsou docela dost hlučný, hm?

Máme na P607 Pirelky 225/55/16 a v kabině je naprostej klid.

Je pravda že jsou hlučnější, ale to až když jsou hodně hodně hodně sjetý.....ale to asi každá pneu.

Hodně hodně hodně sjetý znamená jakej vzorek (cca)? :myslim Jinak máš P7?

Tím hodně sjetej vzorek myslím do 2mm (měřeno na středu pneu, na krajích by to bylo ještě míň)......už skoro jako na F1:D:D...ale zase Pažout byl na silnici jak přilepenej:D:D:D.

Joo a jsou to ty P7.:papa

Odesláno

Loni jsem měl na sedanu P7. Jezdilo se na nich velmi dobře, jen se mi zdály trochu hlučnější, ale ne moc.

Jinak je teď prodávám, protože je nemám na co nazout. K sedanu mi zbyly jen 14\" plechy. Liťáky jsou prodaný. Najel jsem na nich cca 5000-6000km. Vzorek je skoro 100%. Jezdím mírnou jízdou. A je to rozměr 195/65 15\", kdyby někdo měl zájem. :papa

Odesláno

Mno a má někdo z Vás zkušenost s Goodyear F1 GSD-3 nebo NCT5?

to Scratch: Jakou máš zkušenost s Pirelkama? Slyšel jsem že jsou docela dost hlučný, hm?

Osobne mam na RCcku Pirelli P Zero Nero a jsou jedinecný dokonale drzej a hluk nak nepocituju a to sou jednak nizko profilovy a jedu na nich posledni sezonu :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Poprvé vyzkouším Yokohama Advan-Sport RF 225/35 R18 za krásných 1500/kus se supr vzorkem.

Sem zvědav jak se budou sjíždět, chovat na mokru atd.

yokohama_rf.jpg

[upravil dne 29/4/2008 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Loni jsem měl na sedanu P7. Jezdilo se na nich velmi dobře, jen se mi zdály trochu hlučnější, ale ne moc.

Dostal jsem na ně teď nabídku, můžeš napsat něco víc ohledně tvé zkušenosti s nimi? Jednalo by se o rozměr 225/55/17 díky :papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno

tak začínám pomalu pokukovat po letních pneu. ale nevím jaký zvolit.

jelikož se mi sjíždí gumy ze starn tak nechci nic moc drahýho abych to za sezonu vyhodil se sjetýma krajama.

přemýšlím nad: avon, nokian, hankook, toyo a bf goodrich.

koukal jsem na testy http://www.e-pneu.cz/testy_pneu.phpn a ty hankooky se pohybujou docela vysoko:myslim

díky za rady

[upravil dne 11.12.2008 čakom]

Odesláno

Teď sem si všiml toho svýho příspěvku.

Ty Yokohamy nejdou sjet, pravda že je mám na předku ale doufal sem, že je zničím abych si koupil /40. Supr guma, ubylo minimum vzorku.

Edit: ještě musím dodat, že při brždění, až auto spomaluje na 30-10km/h dostávám trochu hučení. Prý by to mohlo byt šípovým vzorkem. Rozjezd nic nedělá a ložiska mám v pořádku tak asi fakt těma pneu.

[upravil dne 11/12/2008 Fusion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...