Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A pak že se tam nevejdou :myslim.

ALu OZ tribe evo 7x18\" ET18

pneu Falken Falken Ziex ZE-912 215/35/18

Fotky jsou z mobilu,takže nic moc a ve skutečnosti to tak nakople nevypadá,ale stejně se možná bude snižovat.

Překvapilo mě jak je to celkem měkké, žádné vyrážení zubů se nekoná. Přijde mi to skoro stejné jako 215/40/16, ale mám na nich zatím najeto cca 150km

Nikde to neškrtá, jakoby byly na 405 přímo dělaný,takže zatím spokojenost :super

Pro rejpaly: O tom kabelu co mi tam visí vím, až bude čas,tak to napravím

[upravil dne 17.4.2008 M.a.R.i]

post-0-14109599989016_thumb.jpg

Odesláno

nadhera tie kolesa to autičko podla mna nadherne zvyraznilo

ps: prosim čo tak fotku z predu a zozadu aako to ukazuju tie kolieska tvar:D:D:D

[upravil dne 17/4/08 Zila]

Odesláno

Díky, jestli se bude snižovat,tak to snad bude vypadat ještě o něco lépe. Ale mám z toho docela rozporuplné pocity. Přijde mi,že bývalý Alessia turbo se designově na P405 hodily víc. No, uvidí se časem, jak si na to zvyknu.

Odesláno

to Beďa: To určitě :mrk, jenže já s ním najedu 100km denně. I když je pravda, že když se to nazulo,tak mi hned blejsklo,že by se tam možná vlezly i 19\" :mrk

to Zila: Jo tak. Zítra to blejsknu. Ty minulý kola vylejzaly o něco víc, tyhle jsou akorát s vnitřním lemem, sice to nevypadá tak dobře,ale auto je alespoň plně funčkní.

Odesláno

to Béďa: Až příští rok, i když... :D. Snad budou 18\" stačit, to to spíš raději snížím, už ty 18\" mi přijdou celkem přehnaný, na 19\" by to vypadalo jak kočár ze středověku :D

to Pe.tr: Časem budou zatmavené fólie, tak to bude vypadat trošku jinak. A interiér je černý,tak je to hezky s tou stříbrnou metalízou a koly v kontrastu.

Odesláno

to Kurt: Znám, ten parkuje v ČB na lanovce. Koukal jsem na to jak vyvoraná myš. Je to dost brutál, takový nízkoprofily na offroadu ale ve finále to vypadá luxusně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...