Brandy20 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 tak uz konecne niekto vyriesil ten zahadny zvuk zo zadnej pravej strany vozidla?? Kua, ked to ma viacero vozidiel prave vzadu v pravo, tak to bude ten isty problem Citovat
Ondrus23 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Lidičky, tak asi jako většina z vás i já mám problém s lehounkým klepáním někde v zadní části vozu. Původně jsem myslel, že to je někde v kufru nebo rezervě, ale ať jsem tam šteloval cokoli, tak to nikdy nepřestalo. Nedávno mi ale kámoš, co seděl na sedadle za řidičem řekl, že cítí nějaký klepání do podlahy. Když si sednete na sedadlo za řidiče, tak je to uplně v levo a co nejblíž zadní sedačky. Je to asi jenom na ploše 15x15cm. Dnes jsem byl u známýho v servise si to nechat zvednout přišel jsem na to, že to je uvolněná nádržka od aditiva. Není nijak volná, že bych se bál aby neupadla. Drží tam pevně, ale bohužel má vůli, takže při sebemenším zhoupnutí auta se tam třepe. Nemáte s tím prosimvás někdo skušenosti, jak by mohla jít nadoraz připevnit?? Žádnýho šroubu jsem si nevšim. Je z části zakrytá, takže se tam těžko dostává. Předem děkuji za každou radu Citovat
Ondrus23 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Jj, díky moc. Na obrázku to je ta 15ka. A nevíš prosimtě, co je to ta 22ka a 60ka?? To je taky nějaká úchytka?? Jinak šroub tam je jenom jeden, ta 72ka, pokud to teda dobře vidím. Až to budu mít příště zvedly, tak se na to zaměřím. Ještě jednou díky [upravil dne 9/11/09 Ondrus23] Citovat
Brandy20 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Tak ako to dopadlo, bola to ta nadobka? Citovat
Ondrus23 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Ještě jsem se k tomu nedostal. Nemám to kde zvednout. Potřebuješ si pod auto vlíst celej, takže to nestačí jenom nazvednout. A nechcu furt známýho otravovat v servise, protože už tak toho má v práci hodně. Mu řeknu až tam k němu pojedu s nějakou opravou. Ona ta nádržka drží pevně, takže v tom žádnej problém není, jenom má prostě vůli, tak se chvěje a ťuká o podlahu... Jinak určitě pak dám vědět... Jinak pokud budete mít někdo zvedly auto, tak se kdyžtak na tu nádobku mrkněte, jestli ju máte taky volnější, nebo na pevno, ať vím, jestli to mám špatně jenom já, nebo jestli je to třeba nějaká výrobní vada, protože jinak to není možny, že tady tolika lidem něco v zadu ťuká a ještě se na to nepřišlo. A dělá to sedanům i SW, takže někde chyba bude Jenom na to přijít [upravil dne 20/11/09 Ondrus23] Citovat
Brandy20 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 no ja sa na to chystam, az bude mat kamos v servise troska casu, a este som si vsimol ze zadny naraznik v mieste kde je ukonceny, pri spodku 5 dveri, ked sa nan zatlaci, tak tiez tukne, je na nom take pogumovanie, pri tej okrasnej chromovej liste.Tam je ukonceny a je tam vola. Dufam, ze sa z toho niekto vysomari, lebo inac to neviem popisat :-) Citovat
Brandy20 Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Chcem sa este spýtat, tych co maju SW, ci sa im nezda, ze v zadu, pocut pri prejazde po nerovnosti mierne otrasy, pricom v predu je to OK Kua mna z toho slahne, koho mozem previest v mojej 407SW, ci to je normalne, a mne sa to len zda?? TN kraj [upravil dne 30/11/09 Brandy20] Citovat
Brandy20 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Kua mna z toho slahne, koho mozem previest v mojej 407SW, ci to je normalne, a mne sa to len zda?? TN kraj Citovat
ace11 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 me tam lidi taky neco boucha zezadu,bordel v kufru nemam Citovat
DERT123 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 niesi sam mam aj nove tlmice a buchot pocut stale Citovat
ace11 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 ja mam vse ok a busi to taky... ale ne porad,nekdy jo nekdy ne Citovat
pepenero Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Kua mna z toho slahne, koho mozem previest v mojej 407SW, ci to je normalne, a mne sa to len zda?? TN kraj nebucha ti plato v kolajnicke ?.. ci ten zvuk je kovovy,ci aky ? Citovat
DERT123 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 treba mi pomuzou ty mracitka ja ich maaaam a nepomohlo Citovat
pepenero Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 pepenero ten prispevek je z roku 2009 navrat do minulosti no jo,dostali ste ma Citovat
ace11 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 aj,tak to je velika skoda,daval jsem tomu sance Citovat
Brizan Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 ace, neboj mračítka vyřeší spousty problémů. To že to nepomohlo Dertovi neznamená že to nepomůže tobě Citovat
Lada78 Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Kluci me to delalo primo v zadnim narazniku. Po jeho sundani ja tam takovej plastovej kravinec kterej zabranuje promacknuti narazniku pri nakladani do kufru. Je po cele delce a je pekne volnej. Da se ze spodu nahmatat i rukou. Je primo mezi tyci a vrchni casti narazniku. Oni vsechny ty plasty se radi povolujou, vrzou a klepou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.