Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidičky, tak asi jako většina z vás i já mám problém s lehounkým klepáním někde v zadní části vozu. Původně jsem myslel, že to je někde v kufru nebo rezervě, ale ať jsem tam šteloval cokoli, tak to nikdy nepřestalo. Nedávno mi ale kámoš, co seděl na sedadle za řidičem řekl, že cítí nějaký klepání do podlahy. Když si sednete na sedadlo za řidiče, tak je to uplně v levo a co nejblíž zadní sedačky. Je to asi jenom na ploše 15x15cm. Dnes jsem byl u známýho v servise si to nechat zvednout přišel jsem na to, že to je uvolněná nádržka od aditiva. Není nijak volná, že bych se bál aby neupadla. Drží tam pevně, ale bohužel má vůli, takže při sebemenším zhoupnutí auta se tam třepe. Nemáte s tím prosimvás někdo skušenosti, jak by mohla jít nadoraz připevnit?? Žádnýho šroubu jsem si nevšim. Je z části zakrytá, takže se tam těžko dostává. Předem děkuji za každou radu :)

Odesláno

Jj, díky moc. Na obrázku to je ta 15ka. A nevíš prosimtě, co je to ta 22ka a 60ka?? To je taky nějaká úchytka?? Jinak šroub tam je jenom jeden, ta 72ka, pokud to teda dobře vidím. Až to budu mít příště zvedly, tak se na to zaměřím. Ještě jednou díky :super

[upravil dne 9/11/09 Ondrus23]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ještě jsem se k tomu nedostal. Nemám to kde zvednout. Potřebuješ si pod auto vlíst celej, takže to nestačí jenom nazvednout. A nechcu furt známýho otravovat v servise, protože už tak toho má v práci hodně. Mu řeknu až tam k němu pojedu s nějakou opravou. Ona ta nádržka drží pevně, takže v tom žádnej problém není, jenom má prostě vůli, tak se chvěje a ťuká o podlahu... Jinak určitě pak dám vědět... Jinak pokud budete mít někdo zvedly auto, tak se kdyžtak na tu nádobku mrkněte, jestli ju máte taky volnější, nebo na pevno, ať vím, jestli to mám špatně jenom já, nebo jestli je to třeba nějaká výrobní vada, protože jinak to není možny, že tady tolika lidem něco v zadu ťuká a ještě se na to nepřišlo. A dělá to sedanům i SW, takže někde chyba bude :) Jenom na to přijít :)

[upravil dne 20/11/09 Ondrus23]

Odesláno

no ja sa na to chystam, az bude mat kamos v servise troska casu, a este som si vsimol ze zadny naraznik v mieste kde je ukonceny, pri spodku 5 dveri, ked sa nan zatlaci, tak tiez tukne, je na nom take pogumovanie, pri tej okrasnej chromovej liste.Tam je ukonceny a je tam vola.

Dufam, ze sa z toho niekto vysomari, lebo inac to neviem popisat :-)

Odesláno

Chcem sa este spýtat, tych co maju SW, ci sa im nezda, ze v zadu, pocut pri prejazde po nerovnosti mierne otrasy, pricom v predu je to OK

Kua mna z toho slahne, koho mozem previest v mojej 407SW, ci to je normalne, a mne sa to len zda?? TN kraj

[upravil dne 30/11/09 Brandy20]

• O 2 roky později...
Odesláno
Kua mna z toho slahne, koho mozem previest v mojej 407SW, ci to je normalne, a mne sa to len zda?? TN kraj

nebucha ti plato v kolajnicke ?.. ci ten zvuk je kovovy,ci aky ?

Odesláno

Kluci me to delalo primo v zadnim narazniku. Po jeho sundani ja tam takovej plastovej kravinec kterej zabranuje promacknuti narazniku pri nakladani do kufru. Je po cele delce a je pekne volnej. Da se ze spodu nahmatat i rukou. Je primo mezi tyci a vrchni casti narazniku. Oni vsechny ty plasty se radi povolujou, vrzou a klepou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...