mora Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Ahojky. poad se me ze zadu ozyvaji divny zvuky.takovz bouchani.jak kdyby bylo neco uvolnenyho nebo nevim.v origo servisu pry nevedi a tak jsem to dal soukromnikovi ten me vymenil stabilizacni tycky na zadku a trosku se to zlepsilo ale nic moc.nevite nekdo co s tim co by to mohlo byt?je to fakt dost neprijemny hlavne na nasich silnicich.diky za pomoc. Citovat
nanux Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Nevím jestli se jedná o stejné problémy jako máš ty, ale něco podobného se tu už řešilo vícekrát... Tady jsou odkazy na nějaké topicy, možná jich je tu i víc -> http://www.peugeot-club.com/topic/29638-sedan-tukanie-vzadu-pri-prejazde-nerovnosti-vyriesene/ -> http://www.peugeot-club.com/topic/29168-buchanie-u-407ky/ -> http://www.peugeot-club.com/topic/25793-bouchani-zadni-dvere-zadni-okno/ Citovat
mora Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 diky ti ale asi to nebude ani jeden problem.je to asi zezdola jakoby od kola nebo ja uz nevim cim.v servisu me rekli ze to taky slysi a at si uklidim bordel v kufru.kdyz jsem zvednul viko a ukazal jim ze kufr je prazdny tak se otocili a uz se se mnou nebavili.ty zvuky jsou fakt hrozny. Citovat
nanux Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 A koukal jsi se i do postraních boxů a pod víko (k rezervě) v kufru? Citovat
mora Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 koukal jsem vsude.rezerva krasne sedi a je prichycena.a v kapsach fakt nic nemam.nevim jestli to delaji tlumice nebo silentbloky fakt nevim.ale dost me to stve. Citovat
mfolvi Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 dobrý večer? Chci se zeptat jestli je v kauze bouchání něco nového. Taky se to snažím vyřešit ale vůbec se mi nedaří. Jen snad malá poznámka. V sobotu jsem měl vrchovatě naloženej kufr a když jsem chtěl bráchovi předvést to bouchání tak to nedělalo. Nevím jestli to bylo tím, že to bylo dost zatížený nebo tím, že se víko kufru o něco opíralo budu to muset nějakou vylučovací metodou zjistit. Napadlo mě tam narvat peřiny ty nejsou těžký a pokud se o něj opře víko tak by to mohlo napovědět. Jen nevím jestli seženu tolik peřin a jestli mi to dovolí. mfolvi Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Bydlím taky v ČR--to máš blízko--půjčím peřinu i polštář :D Citovat
mora Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 Vubec nic noveho.Porad to boucha.Akorat jsem vypozoroval ze kdyz je auto hodne zatizeny (vzadu sedi lidi) tak to skoro neboucha a nebo kdyz je venku hodne mokro tak to krasne peruje bez bouchani.kdyz jedu sam a nebo ve 2 tak to je hrozny.bouchani a zadny perovani. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Určite bude niečo s nápravou, mimo nápravy by to mohlo byť ešte piate dvere resp sklo ak máš SW alebo veku kufra. S tou záťažou to ber tak, že keď je auto zaťažené menej poskakuje, skontroluj tie gumené dorazy na kufri prípadne ich točením vysuň. Citovat
Cyclope Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Ano, u SW mi v pátých dveřích něco bušilo a to odstranili v servisu v rámci garance. Ovšem mora má, jak píše, sedana, tak leda to sklo. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 U sedana nemôže búchať sklo jedine u SW kde je otvarateľné. U sedana môže lomoziť samotné veko kufra. Citovat
dexon Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 když už mluvíte o tom zadním okně na SW, nevíte jak tu vůli a klepání odstranit ? dík Citovat
mora Odesláno 20. červen 2008 Autor Odesláno 20. červen 2008 tak u me to rozhodne sklo neni.mam sedana.neco s tlumicema nebo napravou protoze i perovani neni perovani ale bouchani.ale kdyz je hodne mokro tak to krasne peruje. Citovat
pastorek Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Nepíšeš či to robí i pri pohupovaní stojaceho vozidla. Tak by sa to dalo identifikovať. Každopádne ak to za mokra nerobí tak by som skusil všetky silentbloky pozorne skontrolovať či na niektorom nebude vidieť známky pohybu. Ak nič nenájdeš tak skús ich všetky namazať. Stačí nejaký olej (najlepšie glycerínový alebo silikón) v spreji a postriekať miesta kde je uložený. Toto isté i pri uložení stabilizátora. Citovat
Durko Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 ešte by si mohol niekoho zavrieť do kufra a možno tak bližšie špecifikovať miesto odkial ten zvuk ide. ale potom pozor na zadok myslím že je to proti predpisom. (možno niekde na parkovisku) Citovat
mfolvi Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 tak jsem zkoušel naplnit kufr peřinama tak aby se zadní víko kufr o to opíralo a bouchá to dál. takže tam to nebude. Jeden postřeh ještě- když jedu ráno do práce a je tedy chladněji tak to téměř nedělá naopak odpoledne kdy je auto vyhřáté tu buší jako svi.. . Což kdyby to byl tlumič nebo něco s pérováním tak by to bouchalo nezávysle na teplotě né .Ještě mě napadlo jestli by nemohlo bouchat o něco vedení k hrdle nádrže, zatím nevím jak je to tak uloženo nebo uchyceno. Nezkoušel to někdo? Mirek Citovat
AnotherOne Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Ja som kvôli ťukani vzadu preskumál už skoro celý zadok, okrem iného aj to hrdlo nádrže. Dostaneš sa k nemu jednoducho po odmontovaní vnútorného plastové blatníka, pár skrutiek, práca na 15 min. Aspoň u mňa to bolo pevné ako skala. Je to celé z plastu takže ani nejaké silné buchotanie to spôsobiť nemôže. Citovat
mfolvi Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Strčit někoho do kufru je sice dobrej nápad (někteří by si to zasloužili ne jenom pro vědecké účely), ale jak říkám když se to zatíží přestane to dělat. ach jo budu zjišťovat dál pro zítřejší cestu do práce jsem se rozhodl oddělat pravou sedačku třeba líp uslyším co by to mohlo bejt. Mirek Citovat
dexon Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 no ještě jednou, seřizoval jste už někdo zámek na okně zadních dveří na SW,jak se to rozebírá, dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.