James007 Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 ahojte... chcel by som sa inforomať či sa niekto stretol s búchaním zadných dverí u 407ky sedan. Kaď idem cez vychodenú cestu \"sama jama\" tak mi príšerne búchajú zadné dvere,ale otrasne!! Najprv som sa pohrával s nastavovaním držiaka zámku na karosérií, nepomohlo. Kúpil som čisto nový zámok na dvere, odborne namontovaný v servise... bez zmeny. Už mi je to trápne a neviem si pomôcť, neriešil niekto niečo takéto? Prosím poradte... vdaka.. ahoj:papa [upravil dne 24.3.2008 James007] [upravil dne 24.3.2008 James007] Citovat
saroskaluksa Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 a ten kufr se hejbe? nešponuje ti to tam někde? sedí kufr tak jak má i se škvírama? Citovat
James007 Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 jasan auto nebolo nikdy ťuknuté ani búrané... takze kufor a dvere všetko sedí... asi budem museť zhodiť tapacír z dverí a posadiť za volant niekoho a ja sliediť kde to búcha asi tak je to najrozumnjšie... že vraj toto búchanie zadných dverý je výrobná vada 407čiek ale neviem... či to tak je v servise pravdu nepovedia... Citovat
saroskaluksa Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 výrobní vada nevim nevim. mě to nebouchá ad jedu jak jedu. dej pak vědět na co si přišel. díky Citovat
Matuska Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Mě taky nic nebouchá, ale na podzim mi nešly zevnitř otevřít LZ dveře, jako kdyby byla aktivovaná dětská pojistka. Bál jsem se sundávat tapecírung a tak jsem to svěřil značkovému servisu. Dali mi nový zámek - jen za 3000,-Kč. Kolik jsi dal za zámek ty? P.S. Když jsem doma prohlížel ten vyměněný (tahal jsem za bowdeny), všechno fungovalo. Když jsem se nesměle otázal, proč to vyměnili za nový, tak mi řekli: \"No jo, teď to funguje. Ale v autě to nefungovalo!\" V příloze je obrázek LZ dveří. Tak zlom vaz a dej vědět. [upravil dne 26.3.2008 Matuska] [upravil dne 26.3.2008 Matuska] Citovat
James007 Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 ďakujem za radu aj za načrt... neviem či tie servisy na nás nazarábajú...asi jo. sakra... Ja som vymenil ten zamok 3500,-Sk + robota a nič bez zmeny... Chlapi to je takový randal tie dvere ... neviem čo s tým... auto na 100% nebolo ani škrabnute nie ešte burane... musím pozrieť mechanizmy okien či nahodou tie niesu uvolnené... dám vedieť ako som dopadol asi cez víkend jdu na to... ahoj [upravil dne 26.3.2008 James007] Citovat
Matuska Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Jsi si jistý, že to jde ze dveří? Vzpomínám si (nemohu to ale najít), že si na fóru někdo stěžoval na bouchání z kufru a byl to, myslím, poškozený závěs PZ tlumiče pérování. Ono se to těžko rozpoznává, odkud to jde. Když mi začínalo hučet ložisko na Vectře, nemohli jsme se shodnout, jestli to hučí zleva nebo zprava. A to bylo vpředu. Koukni se pod auto. Citovat
James007 Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: chuck11 Máš to sedana nebo SW:roll sedan... Citovat
James007 Odesláno 27. březen 2008 Autor Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: Matuska Jsi si jistý, že to jde ze dveří? Vzpomínám si (nemohu to ale najít), že si na fóru někdo stěžoval na bouchání z kufru a byl to, myslím, poškozený závěs PZ tlumiče pérování. Ono se to těžko rozpoznává, odkud to jde. Když mi začínalo hučet ložisko na Vectře, nemohli jsme se shodnout, jestli to hučí zleva nebo zprava. A to bylo vpředu. Koukni se pod auto. ahoj pravdepodobne asi hej... lebo som skusli namotať na držiak zámku na karosérií izolačku \"lepiaca páska na izolovanie, neviem ako sa to volá u vás.\" a prestalo to. Lenže ako sa zámok zatvara a otvára tak sa izolačka vydrala a robí to stále. Preto som skúsil kúpiť nový zámok ale robí to stále. Pravdepodobe bude niekde niečo uvolnené a otrasmi pri jazde sa to prenáša na dvere a strašne tamniečo vybruje a buchoce. no ale nieviem čo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.