kobr Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: Dave405 Není to takhle jasně definované. Je to prostě signalizace servisní ptohlídky. Řekl bych, že u nových aut to nastavoval peugeot servis a znamenalo to kontrolu a výmenu filtrů, náplní a dalších věci dle servisní knížky, ale tohle jen tipuju. Mohli by to uvést na správnou míru ti, kteří si koupili novou 406 U starších aut bez záruky si tam můžeš nastavit interval jaký chceš. Já tam měl po koupi taky 30tkm, je to údajně oficiální interval výměny motorového oleje + filtrů. U aut s náročnějším provozem, třeba taxi, služební vozy a podobně se nastavuje 20tkm, ale i to se mi zdá hodně. Pro jistotu měním po 15tkm, ikdyž v peugeot servisu a v autofrance servisu mě přesvědčovali, že těch 30tkm může být. Nedej na pablby, těch 30k km do výměny oleje je na zhuntování motoru. Měň raději častěji olej, maximálně tak po 12 000 km v závislosti, jak namáháš motor. Časté jízdy po dálnici, časté starty, jízda se studeným motorem a pod. Řekne ti to každý automechanik, který trošku zná motor. Odmění se výdrží. Citovat
ferrari Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Harlley Přesně tak stiskni a drž pravé tlačítko na budíkách.Pak otoč klíček a ono to začne odpočítávat 10s a je to zase připraveno odpočítávat km do další výměny. Zdravím ľudkovia! Chcel by som Vás poprosiť, či neviete, či to takto nefunguje aj pre 407 1,8 85kW (r.v.2004). Jednoducho, či sa to takto isto vynuluje...a aký je váš názor na interval výmeny oleja 30 000 km? Podľa mňa je to veľa, menil by som skôr, tak po 20 000km... Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: ferrari Zdravím ľudkovia! Chcel by som Vás poprosiť, či neviete, či to takto nefunguje aj pre 407 1,8 85kW (r.v.2004). Jednoducho, či sa to takto isto vynuluje...a aký je váš názor na interval výmeny oleja 30 000 km? Podľa mňa je to veľa, menil by som skôr, tak po 20 000km... PEUGEOT; 407; 1.8 -------------------------------------------------------------------------------- Vypnout zapalování. Stisknout a držet nulovací tlačítko. (1) Zapnout zapalování. Přidržet nulovací tlačítko stisknuté, dokud neproběhne odpočítávání. (1) (2) Servisní informace zhasne. Na displeji se objeví ukazatel \"=0\". (2) Uvolnit nulovací tlačítko. (1) Vypnout zapalování. Servisní interval je vynulován. (1)- pravý čudlík když sedíš za volantem (2)- displej mezi budíky Snad to takhle stačí. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 me se to vynulovalo samo :-(, vubec nevim jak Citovat
vendelinek Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 jj,našel sem to ,už se to tady řešilo,projdi si to Citovat
francesko Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ahoj ferrari. 407čka Ti už určuje sama kedy máš vymeniť olej.Závisi to aj podľa počtu štartovaní,ale aj od doby poslednej výmeny.Olej som menil pred rokom a pol, vynuloval som serv.intrval,najazdil som odvtedy 10 000 km a teraz mi ukazuje, že ďalšia výmena má byť za 16 900 km,tak že rozdiel je už 3100 km a asi to už bude odpočítavať čím ďalej tým viac. Citovat
ferrari Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ďakujem veľmi pekne za rady, vaša ochota ma veľmi príjemne prekvapila. Ešte raz ďakujem! Vážne. A ešte mám doternú otázku - dá sa aj na 407 zmeniť interval výmeny (povedzme, že základný interval) - na 306 som to našiel, no funguje to nejako aj pre 407? A chcel by som asi prejsť z oleja 5W-40 (a 30 000 km výmena) na 10W-40 (15 000 km výmena), bo mi to papá cca 1l oleja na cca 4000 km...vcelku veľa, moja Š125 spapá asi 0,3l oleja na 10 000km...podotýkam, táto 407 má 42 000 km... Citovat
francesko Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 V príručke 407 sa o zmene serv. intervalu nepíše.Ja.som to neskúšal.Na 406,ak sa nemýlim,bolo nutné pustiť tlačidlo pred skončením nulovania.Moja 407 2.0 HDi- 10 000 km po výmene oleja zatiaľ rovnaká hladina.S benzínom nemám skúsenosti.Čo sa týka zmeny oleja, asi by to nemalo poškodiť a keď cheš prejsť na skrátený interval ,tak by to nemal byť problém. Citovat
bara Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 NO TO JE PĚKNÁ HOVADINA TĚCH 30 000km COPAK TO JE KAMION? A CO NA TO TURBO S TÍM PŘEPÁLENÝM OLEJEM?ALE KDO CHCE KAM...:D:D ONO PAK Z ŮSPORY BÝVÁ PRAVÝ OPAK.ZÁKLAD VŠECH MOTORŮ SVĚTA JE DOBRÝ OLEJ PRAVIDELNĚ MĚNĚNÝ A ZNAČKA?JDE O TO KDO DÁ DO REKLAMY VÍC A VŽDYCKY NA TO LIDI NALETÍ A JEŠTĚ SE O TO BUDOU HÁDAT V NĚJAKÉ DISKUZI PROTOŽE NECHTĚJÍ PŘIZNAT,ŽE NALETĚLI NA ŠPEK.KDYSI DĚLAL V AMERICE CHLAP TEST SE DVĚMA NOVÝMI AUTY.DO JEDNOHO DAL MINERÁL A DO DRUHÉHO SYNTETIKU.A VÝSLEDEK PO 10 LETECH NULA,OBĚ JEZDILY ŮPLNĚ STEJNĚ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.