Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Právě teďka jsem dojel od strýčka a říkal mě jestli bych mu na netu nezehnal -obojek na psa proti klíšťatům prý je jich víc druhů a který je ale z nich nejlepší.Jsem ani o tom nevěděl že takovýho něco existuje.Psa má vlčáka německého stáří nějak 2 roky.Chovatelé psů nevíte o něčem ? dík:papa

Odesláno

obojek je blbost :P:P:P:P račej kupte v lekarni Frontline je to podle vahy nesmieš minimalne 4 dni pred aplikaciou kupat psa a potom najlepšie 14 dni po aplikaciji dava se to psovy zakrk

viacej tu

ps :mame doma 2 x amstaf a 7 rokov na frontline

110ccz.jpg

[upravil dne 16/4/08 Zila]

Guest servisman
Odesláno

u prvního psa jsem jej použil jednou a pes byl na něj alergický,okolo krku zarudlé,proto jsem použil jsou takové kapky co se dávají na hřbet .Klíště občas měl, tomu nezabrání ani obojek bohužel.A co mi říkal kolega má psa chodí do lesa a měl klíště rovnou pod tímto obojkem.

Obojky jsou různé velikosti jsou na váhu psa.Co mne nesedlo že pokud jsem chytl psa okolo obojku tak umýt ruce.

Nyní máme retrívra loni kapky na hřbet byl bez klíštěte letos zatím nic a měl 2.

Odesláno

Obojek nepoužívám. Zminované frontline -spot je fantastický , ale pozor na přesné dávkování dle váhy znám jezevčíka, který měl potom kolaps protože toho dosatl moc-udělá to něco jako \"otravu\" kůže. Na pesana používám s úspěchem směs jojobovýho oleje jako nosiče s levandulovým a teatry olejem. Smrdí to sice na stohonů a asi ne každý pes to zkousne a je to drahé , ale neotravujou ho ani mouchy. Klíšťata na něm vždy zůstala ležet bezvládné.

Odesláno

Kupujeme obojek u veterináře ( cca do 300Kč - máme kavalíra ) a i když máme chatu v lese, tak se na něm nějaké klíště najde už mrtvé a to odpadne samo (obojek neodpuzuje klíšťata ale zabíjí je když si nasají krev ). Trvanlivost obojku je asi na půl roku (od jara do zimy ) ta kapka \"funguje\" myslím asi 2-3 měsíce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...