Judes Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Bol by som zvedavý ako je to riešené od spodu, na sedane je menej miesta ako na SW. Skôr by som povedal že ani tam nie je miesto na ťahanie potrubia na druhú stranu, podľa mňa je tá druhá koncovka len na oko. Citovat
Flying_dragon Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Bol by som zvedavý ako je to riešené od spodu, na sedane je menej miesta ako na SW. Skôr by som povedal že ani tam nie je miesto na ťahanie potrubia na druhú stranu, podľa mňa je tá druhá koncovka len na oko. Je to moje autí s tou koncovkou a opravdu ta druhá koncovka není na oko. nemám rád imitace apod. Jen jsem to spíše přepískl a levá část fouká cca 40% a ta druhá strana 60% Citovat
Judes Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Ak máš foto odspodu tak riešenie toho potrubia by ma zaujímalo lebo je tam fakt málo miesta. [upravil dne 3/1/13 23:40 od Judes] Citovat
Flying_dragon Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 U sedanu je opravdu málo místa. není to přesně vystředěné, jelikož to nejde. Je tam rozdíl 5cm, ale jde to. Jinak fotografii nemám a myslím, že ten, kdo si to udělal, tak jí jen tak nedá, jelikož v tom je to tajemství si na to přijít sám. Já od Přemy se snažil takovou dobu dostat obrázek zespoda až jsem si na to musel přijít sám. O tom to je. Hlavní nevýhoda je poté s Policií. Já mám tedy upravený na obou stranáh i nárazník a nalakovaný, ale i tak TK bude problém ( ale nebojím se toho) Citovat
Parc Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 mam inu otazku.. menili ste niekto uz cely vyfuk za nieco ladene na mieru? (nie len koncovka resp koncovy tlmic ale naozaj cele potrubie od turba? (zaujima ma 2.0hdi/100kw) [upravil dne 3.1.13 23:56 od Parc] Citovat
Marcel00 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 kedze sa jedna o inox, tak cenovka je 780€ Citovat
Judes Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 To radšej na kolene poohýbam to potrubie a že sa to nebude lesknúť my je ukadnuté . [upravil dne 4/1/13 00:09 od Judes] Citovat
Flying_dragon Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Provrtal jsem zadní tlumič až na průchozí šachtu tlumiče, kam jsem zasunul a zavařil tu trubku, která vede na druhou stranu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.