Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, můžete mi ,prosím, někdo nastínit, na kolik by přišla výměna předních kotoučů a destiček + výměna předních a zadních tlumičů? (406 HDi 80kW)Případně , co vše se sveze s výměnou tlumičů? Dík.

Odesláno

kotouce a desticky - material cca 5500-6000Kc podle znacky ( napr. Ferodo premier ), s tlumicema by stalo za to vymenit loziska hornich ulozeni + podle stavu spojovacich tycek stabilizatoru pripadne i ty (lepsi spojovaci tycky jsou tak kolem 1500-2000Kc za obe dve - znacka MOOG ), cena tech tlumicu predni cca 5000 + zadni cca 3500 ( znacka Monroe kapalinove ) + loziska ulozeni pokud budou vytlucena cca 3000

celkem to vidim tak 18 000 - 19 000 za material v maloobchodni cene

[upravil dne 14/4/08 Ferry]

Odesláno

Dík za odpověď. No , není to žádná lidovka, ale nic moc jiného jsem nečekal, spíš ještě dražší. Ale asi mě to čeká, mám dojem ,že tlumiče mají nejlepší za sebou (150kkm), jen přemýšlím, jestli s tím mám zajet nejdříve na nějaký test tlumičů, nebo to dát rovnou vyměnit. Auto budu ještě asi rok dva používat, pak se poohlédnu po něčem novějším. 407SW?

L

Odesláno

U nás- kotouče Ferodo 2950,desky Ferodo 1832,př tlumiče Kayaba 5040,z tlumiče Kayaba 5790 a horní uložení př tlumičů 2815.

K značkám dílů jsem došel letitou praxí

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Na obou autech jezdím Kayabáky a vlastnosti i životnost - jsem spokojenej. Zato na Monroe jsem slyšel hodně nadávat, Ferry jistě odpustí.

na 106tku jsem dozadu ted taky daval Kayaba ;) Monroe jsem vzal jen jako priklad z katalogu AutoKelly, i kdyz kdysi na 405 jsem je taky mel a nemel jsem s nima problemy

Odesláno

mno, trosicku bych dolil olej do ohne: Feroda desticky neberu, trosku se namoci, uschnou treba ve vedru v lete a piskaj pri brzdeni :(

horni ulozeni tlumicu na 406 2.0 16V 1995 tady u nas ve vidlakove stalo 700 za jednu stranu. (L nebo P) brano z autokely, nevim kde to vzal .... ale bral to muj dvorni mechanik ..., takze bych se musel optat, a je mozny ze to je rozdil na HDi a na tohle ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...