P607Olda Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Ferry taky by to mohla byt zapalovaci rampa, celkem casta zavada u tohodle motoru. Ted mozna budu drsnej, ale mam podobnej nazora jako Medved, coupe 406 za tuhle cenu za jakou jsi ho poridil ( a podle toho co jsi tak popisoval stav toho auta v tvych nadsenych prispevcich ) je tak trosku past na prachy a pekna vrazda v jednom. Preju aby to byla jen blba nahoda a vse se rychle opravilo, co mozno s nejmensima nakladama (coz zrovna u tohodle auta a motorizace je docela tezky splnit ), ale trochu se bojim, ze jsi v tom nadseni pro tohle auto nekomu naletel, tak snad na tom moc nevykrvacis Nevidel bych to zle. I kdyby mel poridit nove rampy a palivove cerpadlo a dat to do pucu, tak do 100 t se vejde. Slovo \"naletel\" bych nepouzil. Auto bylo evidentne levne, takze bude neco vyzadovat, to je jasne. Citovat
Maca_2 Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 P607Olda nevim jestli na lane je mozno tahnout automat ? Jeste zitra zkusim to cerpadlo a uvidime. S tim pocitam ze to bude chtit nejake investice. Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Maca_2 P607Olda nevim jestli na lane je mozno tahnout automat ? Jeste zitra zkusim to cerpadlo a uvidime. S tim pocitam ze to bude chtit nejake investice. Doporučuju Ti abys tam zavolal (pokud to teda nerozhýbeš sám) - v nejhorším mají odtahovku Citovat
P607Olda Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Maca_2 P607Olda nevim jestli na lane je mozno tahnout automat ? Jeste zitra zkusim to cerpadlo a uvidime. S tim pocitam ze to bude chtit nejake investice. Nevidim duvod, proc by to neslo. Volic na N a opatrne tahnout (nejdou posilovace). Nevim, jak v Praze, ale tady se tahne docela dobre. V Praze je mozna bezpecnejsi ta odtahovka. Citovat
Maca_2 Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Tak auti uz zase vrti, byl vyskoceny konektor u pc po leve strane a jak je na tom manzeta tak to nebylo videt ze je vytazeny, jeste nafotim par veci a budu mit furu dotazu k typu k cemu je tohle, jestli je tohle spravne atd. Jinak diky za podporu. Maca Citovat
Berkoff Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 jo, a ja bych rek benzinovy cerpadlo, to sem trupka Citovat
Guest servisman Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff jo, a ja bych rek benzinovy cerpadlo, to sem trupka to máš pravdu trubka se píše B jako truBička:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Berkoff jo, a ja bych rek benzinovy cerpadlo, to sem trupka to máš pravdu trubka se píše B jako truBička:D ale truPička je taky hezký Citovat
Maca_2 Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 tak zitra zajedu na dignostiku, protoze mi to opet neslo nastartovat az na po treti to naskocilo, a pak mi pri otaceni malem chcipl motor tak ad mi zjisti co je kde spatne abych to dal do kupu, a az bude motor v poradku a auto bude jezdit bez problemu tak zacnu resit delsi veci jako klima, pyropasy atd. Jenom doufam ze mi nereknou nic hrozneho. Citovat
Maca_2 Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Takze jsem udelal najeke fotky a mam k nim par dotazu Co je to za hadice a kam patri je to druha hadice ktera jde od kompresoru klimy Takhle vypada normalne airbag spolujezdce ? zda se mi ze je nejaky vystouply, ale pry je to od slunicka ze to takhle vyleze je to mozne ? [upravil dne 15/4/08 Maca_2] Citovat
corsair.cz Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Ty jo u Coupecka je ta kapsa na airbag takhle viditelna? A kontrolky od bagu ti blikaji tak jak maji? Citovat
genzer Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 ano,je videtelna na starych modelech,na novych jiz videt neni.slunickem se odlepuje,to je pravda.ty pyropatrony k sedackam mam,pokud je budes chtit,udelam ti cenu,mel bych i bag do sedacky ridice na stary model,pokud potrebujes;) Citovat
Maca_2 Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 genzer: diky budu vest v patrnosti, a urcite se ozvu, tedka musim ale nejdrive vyresti problem s motorem nekdy se totiz dusi uz jsem domluveny s pp205 na diag. tim bu chci podekovat ze byl tak vstricny a az budu vedet co ukaze diag, tak pak prijdou na radu mene dulezite veci. Kontrolka od airbagu nesviti ani pri zapnuti zapalovani takze to vidim na to ze je budto vypalena zarovka a nebo je vytazena aby to nesvitilo, protoze je vystreleny pyropas, po diagn. budu vedet vic jestli jsou bagy vsude tam kde maji byt. A bag v sedacce asi nebyl protoze tam jsou ty kozene a jak jsem se koukal tak by ani nemel kudy vystrelit a mam tucha ze starsi modely mely jenom 2bagy ale ta palubak me zere nelibi se mi to takze jsem se domluvil s majitelem toho zboreneho cupatka, ze se pojedu podivat na tu jeho palubku jestli tam pasne tak ji vemu a vymeni aby to vypadalo pekne. Jde jen o to jestli je to kompatibilni. Citovat
genzer Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 pasne tam,ja mam v novym modelu palubku ze staryho,takze to urco pujde i obracene.jen ji vem kompletni vcetne tech plastu nalevo od volantu,je tam trosku rozdil v uchyceni Citovat
genzer Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 to bys koukal jak dokaze airbag roztrhnou sedacku viz obr.,ale je pravda ,ze na starsi modeli se davali vetsinou 2 bagy Citovat
Maca_2 Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 genzer: az tam pojedu tak sebou beru naradi a pekne to tam rovnou prehodim abych to mel uz v rychtyku, ale docela me prekvapilo ze mu nevylitli predni bagy, ze jenom sel ven v sedadle. Ja stejne budu muset sehnat pak cidla do narazniku a cele to prolist a zacit opravovat pekne vlezu pod auto a budu makat. Diky za obrazek kde se daji takovehle obrazky sehnat je to docela prehledne a hlavne co jsem zatim nasel tak vsechno bylo na jinou motorizaci a nic na 3.0 V6. Citovat
@re Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Už jsi vyřešil problém s motorem? Protože na V6 24V nejčastěji odchází: Zapalovací rampa MAP senzor CTS senzor - senzor teploty vody Air senzor - senzor teploty nasávaného vzduchu Když odejde MAP, motor nenaskočí, popř. hned zdechne... Tohle máme s Tomem406 vyzkoušené... zapalovací rampa udělá taky hodně... Odkud jsi? ty máš auto v ově? bychom se mohli domluvit... no problemo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.