Gina Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Ahojky všem,chystám se vyměnit svíčky,ale nevíme kde je najdem u 206.Poradí mi někdo prosím?Předem moc moc děkuji Citovat
Ferry Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 pomohlo by napsat co je to za motor jinak nejspis budou pod zapalovaci rampou Citovat
asaad Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 No jestli nevis kde najit svicky,tak bych se do vymeny spis nepoustel Ja jsem tam zrovna dneska daval Iridiovy..Poznat to neni,ale tak mam aspon dobrej pocit Citovat
Gina Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Mám 1.6 81kw jestli to pomůže.Víte mě to docela dost zase cuká při jízdě a je to docela nepříjemný,tak chci vyměnit svíčky pokud to pomůže budu mít vyhráno,pokud nee tak nevím co by to mohlo být jiného.Hlavně to nedělá pořád,tak nevím.Samozřejmě,že ne já sama)))Si vyměním kolo a doleju olej a takovýhle věci,ale až takhle dobrá nejsem.Bude mě to dělat brácha,ale nemá s lepšíma autama zkušenosti tak se mi v tom moc nechce vrtat.Zná škodovky,ale u tohodle si není moc jistej tak mi řekl ať to tu zjistím Citovat
Gina Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 No tak to je luxusní tohle,za to bych ti měla dát medailu)))To je fakt bomba,moc moc moc moc moc moc moc děkuji Citovat
P607Olda Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 A pokud výměna nepomůže, tak to bude zapalovací lištou (též zvaná zapalovací rampa). Pak si vyhledej \"Electrifil\" nebo \"Sagem\". např. [upravil dne 13.4.2008 P607Olda] Citovat
Ferry Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: P607Olda A pokud výměna nepomůže, tak to bude zapalovací lištou (též zvaná zapalovací rampa). Pak si vyhledej \"Electrifil\" nebo \"Sagem\". např. [upravil dne 13.4.2008 P607Olda] pro doplneni ta vec na obrazku pod cislem 1 Citovat
Fakir Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: asaad No jestli nevis kde najit svicky,tak bych se do vymeny spis nepoustel Ja jsem tam zrovna dneska daval Iridiovy..Poznat to neni,ale tak mam aspon dobrej pocit Zvláštní, já mám tentýž motor, který tu teď řeší Gina, dal jsem tam Denso Iridium a bylo to znát setsakramentsky hodně. Gina: mimo obrázku od Ferryho ještě popíšu postup: odpojit baterku, odšroubovat šest torxních šroubů (T20) držících horní kryt hlavy, sundat kryt (vpravo je ještě nacvaknutej na hadičce odvětrávání, nicméně jde dolů celkem snadno). Odpojit konektor zapalovací rampy (na rampě vpravo z boku), vyšroubovat čtyři šrouby (rovněž T20) držící rampu a opatrně jí vytáhnout ven. Na svíčky potřebuješ klíč na svíčky (překvapivě ), nebo speciální dlouhej ořech na golu, velikost 16. Před povolením svíček doporučuju vyfoukat \"šachty\" svíček stlačeným vzduchem, aby ti pak nenapadal případný bordel do válců. No a jinak na tom asi nic víc není, snad kromě rady nepoužívat vícebodové svíčky, protože to u zapalovací rampy vyvolává sebevražedné sklony. Citovat
pastorek Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: asaad No jestli nevis kde najit svicky,tak bych se do vymeny spis nepoustel Ja jsem tam zrovna dneska daval Iridiovy..Poznat to neni,ale tak mam aspon dobrej pocit Zvláštní, já mám tentýž motor, který tu teď řeší Gina, dal jsem tam Denso Iridium a bylo to znát setsakramentsky hodně. Gina: mimo obrázku od Ferryho ještě popíšu postup: odpojit baterku, odšroubovat šest torxních šroubů (T20) držících horní kryt hlavy, sundat kryt (vpravo je ještě nacvaknutej na hadičce odvětrávání, nicméně jde dolů celkem snadno). Odpojit konektor zapalovací rampy (na rampě vpravo z boku), vyšroubovat čtyři šrouby (rovněž T20) držící rampu a opatrně jí vytáhnout ven. Na svíčky potřebuješ klíč na svíčky (překvapivě ), nebo speciální dlouhej ořech na golu, velikost 16. Před povolením svíček doporučuju vyfoukat \"šachty\" svíček stlačeným vzduchem, aby ti pak nenapadal případný bordel do válců. No a jinak na tom asi nic víc není, snad kromě rady nepoužívat vícebodové svíčky, protože to u zapalovací rampy vyvolává sebevražedné sklony. :potlesk Prfektne! :potlesk Na babu úplne špičkový postup. Už zostáva len dodať že odpojenie baterky nieje nutné, doložiť uťahovací moment sviečok a vrátim výučný. Citovat
Maki Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Fakire , taky sem si chtel kupovat ty denso iridium ale nevedel jsem jestli to ma cenu do toho investovat nebo ne , kolik si za ne daval , a je to teda hodne znat jo? co spotreba , a jakej typ si koupil mam 206 cc 1.6 16V 80kw Citovat
Gina Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 No já moc moc děkuji vám všem za pomoc,dneska jsem byla je kupovat,ale měli jen nějaký za 208kč a pak mi nabídnul ještě nějaký stejný,ale jinej výrobce za 120kč,tak jsem vzala ty.Zítra budou neměli je na skladě,tak snad jsem vybrala dobře.No a o víkendu jdem na to.Tak hned písnu jak to dopadlo a hlavně doufám,že to pomůže.A co to je vůbec to Denso Iridium?Nebo možná na co))))) Citovat
Marlin Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Denso iridium je vyrobce a typove oznaceni svicek. A s tema vicešbodovyma bych tak moc neresil, mam v aute cca pul roku 4 body od beru a ted mi auto zacina mistama jit na tri valce Citovat
Gina Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Fakir: No hele a,když máš ten samej motor ty jsi neměl problém s cukáním?Nedělá to pravidelně což mi je divný. Citovat
pastorek Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Marlin Denso iridium je vyrobce a typove oznaceni svicek. A s tema vicešbodovyma bych tak moc neresil, mam v aute cca pul roku 4 body od beru a ted mi auto zacina mistama jit na tri valce 3 - 4 bodové sviečky sú síce dobré, ale veľmi citlivé na technický stav motora. Ak trochu žerie olej tak ich za chvíľu zalepí. Citovat
Gina Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Tak to uvidím zítra co mi teda prodá,o tom ani nic nemluvil,že by je nabídnul nebo něco k tomu řekl.Já jen řekla motor a on podle toho vybral svíčky jaký maj být.To je hrůza ani holce nic neřeknou a prodaj cokoliv)))) Citovat
Marlin Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Marlin Denso iridium je vyrobce a typove oznaceni svicek. A s tema vicešbodovyma bych tak moc neresil, mam v aute cca pul roku 4 body od beru a ted mi auto zacina mistama jit na tri valce 3 - 4 bodové sviečky sú síce dobré, ale veľmi citlivé na technický stav motora. Ak trochu žerie olej tak ich za chvíľu zalepí. super, takze muj pripad... proto mi to zlobi. Citovat
asaad Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: asaad No jestli nevis kde najit svicky,tak bych se do vymeny spis nepoustel Ja jsem tam zrovna dneska daval Iridiovy..Poznat to neni,ale tak mam aspon dobrej pocit Zvláštní, já mám tentýž motor, který tu teď řeší Gina, dal jsem tam Denso Iridium a bylo to znát setsakramentsky hodně. Gina: mimo obrázku od Ferryho ještě popíšu postup: odpojit baterku, odšroubovat šest torxních šroubů (T20) držících horní kryt hlavy, sundat kryt (vpravo je ještě nacvaknutej na hadičce odvětrávání, nicméně jde dolů celkem snadno). Odpojit konektor zapalovací rampy (na rampě vpravo z boku), vyšroubovat čtyři šrouby (rovněž T20) držící rampu a opatrně jí vytáhnout ven. Na svíčky potřebuješ klíč na svíčky (překvapivě ), nebo speciální dlouhej ořech na golu, velikost 16. Před povolením svíček doporučuju vyfoukat \"šachty\" svíček stlačeným vzduchem, aby ti pak nenapadal případný bordel do válců. No a jinak na tom asi nic víc není, snad kromě rady nepoužívat vícebodové svíčky, protože to u zapalovací rampy vyvolává sebevražedné sklony. To by me zajimalo co si sakrmentsky hodne poznal? jestli si mel predchozi svicky uz spatny tak je jasny ze to poznas.Ale vymenou za svicky, ktere nejsou jeste v katastrofalnim stavu nic nepoznas.Taky mam Denso [upravil dne 15/4/08 asaad] Citovat
Maki Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 a ty denso nejsou ty 4 bodovy jak tu rikate ze jsou spatny? Citovat
Fakir Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Maki Fakire , taky sem si chtel kupovat ty denso iridium ale nevedel jsem jestli to ma cenu do toho investovat nebo ne , kolik si za ne daval , a je to teda hodne znat jo? co spotreba , a jakej typ si koupil mam 206 cc 1.6 16V 80kw No, máš stejnej motor jako já, tudíž budou i stejný svíčky - typ IKH20, na www.autodoplnky.cz za 450 Kč kus. Byla to docela pálka, ale ještě spolu s bavlněnou vložkou vzduchového filtru je to celkem slušná změna. Sama vložka moc nepomohla, ale teprve po instalaci svíček začala ta správná zábava. Motor ochotně točí až do omezovače, čehož byl předtím trošku problém docílit. Auto je rozhodně citelně živější, nicméně na brzdě jsem s tím ještě nebyl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.