Michal.B Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Zdarec.už mi docela dlouho něco klepalo na zadní napravě,tak jsem se rozhodl že vyměním stabilizátory,klepani skoro zmizelo,ale pořád tam trochu něco klepe.Když na zadek auta zatlačím tak slyším takové klepaní,nevíte co by to mohlo být?Vyměnil jsem už stab.,tlumiče,ulož.tlumiču a pořád tam něco klepka.Nebo dělá vám to taky když na ten zadek zatlačíte že to klepe? Citovat
Ferry Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 a menil jsi jen svisle spojovacky stabilizatoru a nebo i vodorovne tycky geometrie ? Citovat
Michal.B Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 jen svislé.Ty vodorovné semi zdali dobré.Když zkouším s autem houpat a zkoušim čím by to mohlo být tak to nejvíc citim v tyčce tlumiče Citovat
P607Olda Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Podle statistiky (nevím přesně, co jsi už měnil): - svislé tyčky od stabilizátoru - uložení stabilizátoru - možná uchycení tlumiče - něco v rezervě, něco v kufru. Pokud ti to klepe i když nejedeš, tak je celkem vyhráno. Najeď nad kanál (prohlubeň), zalez pod auto a pomocník autem houpe. Vodorovné tyčky neklepou, rozhodně ne při houpání. Auto by plavalo, ale tiše. Citovat
Michal.B Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 neměnil jsem už jedině to uložení stab.koukal jsem na něj a je už uplně rozpadlej,muže to být on.Nechce se mi kupovat ruzne věci a nima to zrovna nebu i když to uložení je docela v pr...Už jsem to tak zkoušel na kanále a nejde přijit co to je.Nejvíc to de cítit v te tyčce od tlumiče. Citovat
Martin.nz Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 No zrovna minulý týden jsem měnil tu tyčku zavěšení kola, ta vodorovná s jedním čepem a silenblokem, taky to klepalo a od té doby klid. Byl v háji ten silenblok co se skrz něj prostrkuje šroub na seřizování geometrie. Zjišťoval jsem to tak, že jsem zvednul zadek auta a hýbal se zadním kolem, mělo podstatně větší vůli než na druhé straně, kde je ta tyčka ještě ok. Brácha už jí na své 406 měnil taky. Citovat
Michal.B Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Ja jsem to zkoušel že jsem zvedl auto a pod kolo jsem strčil tyčku a kolo přizvedaval,a zda se mi že klepou obě strany Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.