Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec.už mi docela dlouho něco klepalo na zadní napravě,tak jsem se rozhodl že vyměním stabilizátory,klepani skoro zmizelo,ale pořád tam trochu něco klepe.Když na zadek auta zatlačím tak slyším takové klepaní,nevíte co by to mohlo být?Vyměnil jsem už stab.,tlumiče,ulož.tlumiču a pořád tam něco klepka.Nebo dělá vám to taky když na ten zadek zatlačíte že to klepe?

Odesláno

Podle statistiky (nevím přesně, co jsi už měnil):

- svislé tyčky od stabilizátoru

- uložení stabilizátoru

- možná uchycení tlumiče

- něco v rezervě, něco v kufru.

Pokud ti to klepe i když nejedeš, tak je celkem vyhráno. Najeď nad kanál (prohlubeň), zalez pod auto a pomocník autem houpe.

Vodorovné tyčky neklepou, rozhodně ne při houpání. Auto by plavalo, ale tiše.:D

Odesláno

neměnil jsem už jedině to uložení stab.koukal jsem na něj a je už uplně rozpadlej,muže to být on.Nechce se mi kupovat ruzne věci a nima to zrovna nebu i když to uložení je docela v pr...Už jsem to tak zkoušel na kanále a nejde přijit co to je.Nejvíc to de cítit v te tyčce od tlumiče.

Odesláno

No zrovna minulý týden jsem měnil tu tyčku zavěšení kola, ta vodorovná s jedním čepem a silenblokem, taky to klepalo a od té doby klid. Byl v háji ten silenblok co se skrz něj prostrkuje šroub na seřizování geometrie. Zjišťoval jsem to tak, že jsem zvednul zadek auta a hýbal se zadním kolem, mělo podstatně větší vůli než na druhé straně, kde je ta tyčka ještě ok. Brácha už jí na své 406 měnil taky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...