Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem trochu leštil a fotil( již po několikáté)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medion

Bosscz:koukám tady byl někdo na sucháku u kamene. :D to je cca 3 km ode mě

Jo přesně tam jsem byl :)

Vitty: Na srazik bych rad ale uvidi se jak to dopadne ještě všecko :D a s tim hadrem nevim jestli by pak modrej nežárlil že matlam po jinym autě :D :D :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak to jo. A co např. zadní křídlo? To by se taky pěkně vnímalo. Nenapsala si prosím, jak dlouho sis ,,hrála\" než se to dostalo do konečného výsledku.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

....průměrně myju a leštím tak pět hodin, někdy víc.....po víkendu vezu nevěstu.....

Tak to je opravdu velký důvod k zvláštní péči. A co interier? Ten si taky načančala??;)

Odesláno

Leňáku, až se budeš stavovat, tak kýbl, houbu a leštěnku ssebou, jasný?? :roker:D:D:D

Dostaneš za to třeba malý kavčo ... (možná i nějakej moučník);)

Odesláno
:D:D:D jasně, jasně, všichni mi to sem přivezte :D :D :D .... btw. zítra si dám asi malé repete, mám autí začuněný od toho stromovýho bordelu a spol.:nevim:nevim... no i když můžu být ráda, že se mi na auto nevykadil slon jako Marcelovi :D :D :D
Odesláno

Taky jsem měl dneska velké prádlo, auto bylo celý zaprášený tak jsem ho drhnul dočista do čista. Akorát jsem se potom při jednom parkování trochu zahrabal do bláta takže můžu do mycího boxu znovu :nevim. Ale tak hlavně, že se mi na to nevydělal ten mamut jako Marcelovi :D

[upravil dne 1/6/2008 Driver]

post-0-14109600850606_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...