Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D:aut:D:aut:D:aut:D:super:mrk

po 4 letech a 85000km najetých,jen malinko chytlý přední,levý čep,což tak prý ještě půl roku nespěchá,a prý moc šetřím brzdy,(což je pravda),takže mám brzdit razantněji občas,protože zadní pravá brzda,sice v normě,ale měla odchylku.No a tu mi pán hned razantním:bacha hupnutím na brzdu upravil:super.Ale pískaj mi pořád:autEmise a vše ostatní, včetně povinné výbavy o.k:super Přístup ke mě od všech zaměstnanců nové STK na ul.17.listopadu,u čerpací stanice Hypernovy okr.Frýdek-Místek byl velice pěkný,v klidu a pohodě,bez front(druhá na řadě)takže mohu jen doporučit:super

Gratulace si přečtu, až přijedu z Jeseníků:aut:D:mrk:papa

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

:D:aut:D:aut:D:aut:D:super:mrk

po 4 letech a 85000km najetých,jen malinko chytlý přední,levý čep,což tak prý ještě půl roku nespěchá,a prý moc šetřím brzdy,(což je pravda),takže mám brzdit razantněji občas,protože zadní pravá brzda,sice v normě,ale měla odchylku.No a tu mi pán hned razantním:bacha hupnutím na brzdu upravil:super.Ale pískaj mi pořád:autEmise a vše ostatní, včetně povinné výbavy o.k:super Přístup ke mě od všech zaměstnanců nové STK na ul.17.listopadu,u čerpací stanice Hypernovy okr.Frýdek-Místek byl velice pěkný,v klidu a pohodě,bez front(druhá na řadě)takže mohu jen doporučit:super

Gratulace si přečtu, až přijedu z Jeseníků:aut:D:mrk:papa

radost ti zaslepila oči , páč to máš v jiné sekci :P:P:D:D:papa

Odesláno

Ale musíte si uvědomit, že vy ani jeden nejste žena :-) Třeba já osobně bych taky očekával velkou gratulaci od všech, kdyby se mě něco podařilo kupříkladu upéct :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Ale musíte si uvědomit, že vy ani jeden nejste žena :-) Třeba já osobně bych taky očekával velkou gratulaci od všech, kdyby se mě něco podařilo kupříkladu upéct :D

Jj,pravda,pravda,a eště že by se nechala jíst (např.buchta)

Odesláno

tak neco dovez na sraz a uvidime :D

Odesláno

Ok, ale když už se s tim budu pachtit, tak jedině pod podmínkou, že ty osobně se postaráš o konzumaci :-D

kdyz to bude úpozivateln... :D Neco dovez dobreho ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

jsem nakoukla do protokolu kolik otáček naměřili mě,když zrovna čtu o otáčkách, a koukám,že mě napsali o 20tisíc km mín\' najeto:mrk Pán si asi nevzal k opisování brejličky..:cool::aut Jo,kdyby se to tak dalo vrátit..:) s radostí bych si je projela znova:aut

[upravil dne 20.4.2008 peugeotkovic]

post-0-14109600206165_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Taky jsem byl tento týden,pán nenašel vůbec nic,že je udržované--chtěl ho koupit,a já budu chodit pěšky??? nebo co :myslim:roker

pána na emisích jsem prozměnu šokovala tím,že jsem na jeho otázku,jestli chodím na pravidelné prohlídky do servisu odpověděla že né-a on na to-\"o jé!tak kdy to mělo naposledy měněný olej???!!!\":o a já mu řekla,že jsem si ho měnila sama v létě,samozřejmě i s filtrem a on na to-\"FAKT?tak to slyším poprvé,že si žena sama vyměnila olej v autě:myslim Což se mi ani nechce věřit..přece takových ženských musí být:aut No a možná ho to rozhodilo natolik,(vzal baterku a svítil mi do motoru na ten filtr,asi jestli neteče či co),že pak špatně opsal ty kilometry..:D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Taky jsem byl tento týden,pán nenašel vůbec nic,že je udržované--chtěl ho koupit,a já budu chodit pěšky??? nebo co :myslim:roker

Jinak chodit pěšky je taky hezká věc:) C\'lověk vnímá svět zase úplně jinak,než z pohledu řidiče.. Ráda chodím i pěšky,ale nejraděj v přírodě,kde nikdo není:)

[upravil dne 20.4.2008 peugeotkovic]

Odesláno

pána na emisích jsem prozměnu šokovala tím,že jsem na jeho otázku,jestli chodím na pravidelné prohlídky do servisu odpověděla že né-a on na to-\"o jé!tak kdy to mělo naposledy měněný olej???!!!\":o a já mu řekla,že jsem si ho měnila sama v létě,samozřejmě i s filtrem a on na to-\"FAKT?tak to slyším poprvé,že si žena sama vyměnila olej v autě:myslim Což se mi ani nechce věřit..přece takových ženských musí být:aut No a možná ho to rozhodilo natolik,(vzal baterku a svítil mi do motoru na ten filtr,asi jestli neteče či co),že pak špatně opsal ty kilometry..:D

Jé, peugeotkovic, neuděláme na srazu nějakou akci výměna olejů? Třeba kdo to zvládne dřív apod. Bylo by to docela krutý, kdybys nad chlapama vyhrála!

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jé, peugeotkovic, neuděláme na srazu nějakou akci výměna olejů? Třeba kdo to zvládne dřív apod. Bylo by to docela krutý, kdybys nad chlapama vyhrála!

:aut Z\'eby?:aut Ale né-já nikdy na soutěžení nebyla,a na práci potřebuju čas a klid at\' to mám pořádně, a mám z toho pak takový ten hezký pocit z poctivě odvedené práce..:aut znáš to;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...