peugeotkovic Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 :aut:D:aut:D:aut:D:super:mrk po 4 letech a 85000km najetých,jen malinko chytlý přední,levý čep,což tak prý ještě půl roku nespěchá,a prý moc šetřím brzdy,(což je pravda),takže mám brzdit razantněji občas,protože zadní pravá brzda,sice v normě,ale měla odchylku.No a tu mi pán hned razantním:bacha hupnutím na brzdu upravil:super.Ale pískaj mi pořád:autEmise a vše ostatní, včetně povinné výbavy o.k:super Přístup ke mě od všech zaměstnanců nové STK na ul.17.listopadu,u čerpací stanice Hypernovy okr.Frýdek-Místek byl velice pěkný,v klidu a pohodě,bez front(druhá na řadě)takže mohu jen doporučit:super Gratulace si přečtu, až přijedu z Jeseníků:mrk:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic :aut:D:aut:D:aut:D:super:mrk po 4 letech a 85000km najetých,jen malinko chytlý přední,levý čep,což tak prý ještě půl roku nespěchá,a prý moc šetřím brzdy,(což je pravda),takže mám brzdit razantněji občas,protože zadní pravá brzda,sice v normě,ale měla odchylku.No a tu mi pán hned razantním:bacha hupnutím na brzdu upravil:super.Ale pískaj mi pořád:autEmise a vše ostatní, včetně povinné výbavy o.k:super Přístup ke mě od všech zaměstnanců nové STK na ul.17.listopadu,u čerpací stanice Hypernovy okr.Frýdek-Místek byl velice pěkný,v klidu a pohodě,bez front(druhá na řadě)takže mohu jen doporučit:super Gratulace si přečtu, až přijedu z Jeseníků:mrk:papa radost ti zaslepila oči , páč to máš v jiné sekci :P:D:D:papa Citovat
kujon106 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 jojo, tady je 106 :-) Ale každopádně k technický gratulace Citovat
agresssor Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: kujon106 jojo, tady je 106 :-) Ale každopádně k technický gratulace Se k technicky dostavaj gratulace??? Já sem ji taky udelal:D Citovat
Marlin Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 ja jsem ji taky udelal, pred rokem a to dokonce dovozovku na 18 let starym aute ale, jo gratulace, dalsi dva roky pokoj Citovat
kujon106 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Ale musíte si uvědomit, že vy ani jeden nejste žena :-) Třeba já osobně bych taky očekával velkou gratulaci od všech, kdyby se mě něco podařilo kupříkladu upéct Citovat
vendelinek Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: kujon106 Ale musíte si uvědomit, že vy ani jeden nejste žena :-) Třeba já osobně bych taky očekával velkou gratulaci od všech, kdyby se mě něco podařilo kupříkladu upéct Jj,pravda,pravda,a eště že by se nechala jíst (např.buchta) Citovat
Marlin Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: kujon106 Ale musíte si uvědomit, že vy ani jeden nejste žena :-) Třeba já osobně bych taky očekával velkou gratulaci od všech, kdyby se mě něco podařilo kupříkladu upéct tak neco dovez na sraz a uvidime Citovat
kujon106 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Ok, ale když už se s tim budu pachtit, tak jedině pod podmínkou, že ty osobně se postaráš o konzumaci :-D Citovat
Béďa Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 a jeje, kujone.. ne ze budem resit nejakou otravu jidlem.. Citovat
Marlin Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: kujon106 Ok, ale když už se s tim budu pachtit, tak jedině pod podmínkou, že ty osobně se postaráš o konzumaci :-D kdyz to bude úpozivateln... Neco dovez dobreho Citovat
Fakir Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Dovez nějakou pěknou buchtu Kujóne... :D Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 jsem nakoukla do protokolu kolik otáček naměřili mě,když zrovna čtu o otáčkách, a koukám,že mě napsali o 20tisíc km mín\' najeto:mrk Pán si asi nevzal k opisování brejličky.. Jo,kdyby se to tak dalo vrátit.. s radostí bych si je projela znova:aut [upravil dne 20.4.2008 peugeotkovic] Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Taky jsem byl tento týden,pán nenašel vůbec nic,že je udržované--chtěl ho koupit,a já budu chodit pěšky??? nebo co Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Taky jsem byl tento týden,pán nenašel vůbec nic,že je udržované--chtěl ho koupit,a já budu chodit pěšky??? nebo co pána na emisích jsem prozměnu šokovala tím,že jsem na jeho otázku,jestli chodím na pravidelné prohlídky do servisu odpověděla že né-a on na to-\"o jé!tak kdy to mělo naposledy měněný olej???!!!\":o a já mu řekla,že jsem si ho měnila sama v létě,samozřejmě i s filtrem a on na to-\"FAKT?tak to slyším poprvé,že si žena sama vyměnila olej v autě Což se mi ani nechce věřit..přece takových ženských musí být:aut No a možná ho to rozhodilo natolik,(vzal baterku a svítil mi do motoru na ten filtr,asi jestli neteče či co),že pak špatně opsal ty kilometry.. Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Taky jsem byl tento týden,pán nenašel vůbec nic,že je udržované--chtěl ho koupit,a já budu chodit pěšky??? nebo co Jinak chodit pěšky je taky hezká věc:) C\'lověk vnímá svět zase úplně jinak,než z pohledu řidiče.. Ráda chodím i pěšky,ale nejraděj v přírodě,kde nikdo není [upravil dne 20.4.2008 peugeotkovic] Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Nemůžu chodit každý den 11 km tam a 11 km zpátky :D:D:D:D (do práce) Citovat
Marcel505 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: peugeotkovic pána na emisích jsem prozměnu šokovala tím,že jsem na jeho otázku,jestli chodím na pravidelné prohlídky do servisu odpověděla že né-a on na to-\"o jé!tak kdy to mělo naposledy měněný olej???!!!\":o a já mu řekla,že jsem si ho měnila sama v létě,samozřejmě i s filtrem a on na to-\"FAKT?tak to slyším poprvé,že si žena sama vyměnila olej v autě Což se mi ani nechce věřit..přece takových ženských musí být:aut No a možná ho to rozhodilo natolik,(vzal baterku a svítil mi do motoru na ten filtr,asi jestli neteče či co),že pak špatně opsal ty kilometry.. Jé, peugeotkovic, neuděláme na srazu nějakou akci výměna olejů? Třeba kdo to zvládne dřív apod. Bylo by to docela krutý, kdybys nad chlapama vyhrála! Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: peugeotkovic pána na emisích jsem prozměnu šokovala tím,že jsem na jeho otázku,jestli chodím na pravidelné prohlídky do servisu odpověděla že né-a on na to-\"o jé!tak kdy to mělo naposledy měněný olej???!!!\":o a já mu řekla,že jsem si ho měnila sama v létě,samozřejmě i s filtrem a on na to-\"FAKT?tak to slyším poprvé,že si žena sama vyměnila olej v autě Což se mi ani nechce věřit..přece takových ženských musí být:aut No a možná ho to rozhodilo natolik,(vzal baterku a svítil mi do motoru na ten filtr,asi jestli neteče či co),že pak špatně opsal ty kilometry.. Jé, peugeotkovic, neuděláme na srazu nějakou akci výměna olejů? Třeba kdo to zvládne dřív apod. Bylo by to docela krutý, kdybys nad chlapama vyhrála! Z\'eby? Ale né-já nikdy na soutěžení nebyla,a na práci potřebuju čas a klid at\' to mám pořádně, a mám z toho pak takový ten hezký pocit z poctivě odvedené práce.. znáš to;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.