Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jsou tam dva typy, podle rocniku vyroby, chtelo by to VIN kod, pak se to da zjistit presne ktera vlozka tam presne je zde http://public.servicebox.peugeot.com

jinak vlozka tam muze byt bud objednaci cislo 1109 R6 nebo 1109 Z1 , podle datumu na vykresu viz niz, bych ale tipoval tu druhou 1109 Z1

[upravil dne 10/4/08 Ferry]

post-0-14109599879953_thumb.jpg

Odesláno

Dík za obr., materiál mám, ale nevěděl jsem jak na to, jak povolit filtr ap. Asi to svěřím odborníkům...měnil jsem to u starších aut např. Opel Kadett, Fiat Uno ap.

Odesláno

Nic na tom není,vypustíš olej--14 obr Ferry--,vyšroubuješ víko filtru--2--,vyměníš vložku filtru,zašroubuješ zpět,zašroubuješ výpustný šroub--14--vany a naleješ nový olej.Finito.

Odesláno

vypada to na klasicky zavit ,takze povolit za ten sestrihran golou s patricnym orechem a pak jen vymenit vlozku a tesneni

Odesláno

Dík chlapi, do servisu se mi nechce, tak to snad zvládnu, taky se mi nechce vyhodit 3000,-kč za garančku, když mi končí záruka. Jo ještě mám problém s klepáním v přední nápravě, četl jsem příspěvky a vypadá to na stabilizátor. Klepe to při nízké rychlosti a při delší jízdě to ustane. Byl jsem s tím v Peugeotu, ale nic nenašli, tak kdo ví...

Odesláno

K tomu oleji - bacha, abys měl opravdu správnej ořech na povolení filtru. Ten plastovej dekl by se jinak poškodil, drží docela fest. Je to tuším průměr 27, můžu se ti zítra mrknout v garáži. Já jsem právě kupoval ořech přímo kvůli tomuhle, protože jsem odpovídající rozměr neměl. A po povolení ti z toho trocha oleje vyteče, tak kolem toho dej kdyžtak hadr a počítej s tím. Těsnění krytu vložky by mělo být v balení s vložkou.

Jo a motor zahřej před vypuštěním oleje na provozní teplotu, jinak ti ho tam dost zůstane. Pak samozřejmě bacha na ruce, abyses nespálil jak o motor, tak o olej, když budeš vyndavat vypoušťák. :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

To zvládneš,my měli ještě problém,že tam byla kapalina divné barvy a nikdo nevěděl co by to mohlo být.Ale vyměnili jsme to a dali tam co patří.A super a ani to netrvalo dlouho.Ale opět přístup není nejlepší,to maj u 206 fakt nevýhodu,nevím jestli to je i jinde,ale u 206 jsem nespokojená s tím

Odesláno

Zdravím vsechny, tak jsem tu výměnu zvládl, děkuji za obr., filtr je to ten co poslala Peugeotkovic, jinak ořechy jsou na filtr 27(pozor ve fitru jsou přítlačné pružiny, tak je nevyhazovat) a na sroub vany 24. Zatím nashledanou. K

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...