Kepi Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Zdravím, mám 206, r.v.2006, 1.4, 55kw, potřebuji poradit s výměnou oleje, nemám už klasický filtr, ale jen vložku. Děkuji i za foto. Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 jsou tam dva typy, podle rocniku vyroby, chtelo by to VIN kod, pak se to da zjistit presne ktera vlozka tam presne je zde http://public.servicebox.peugeot.com jinak vlozka tam muze byt bud objednaci cislo 1109 R6 nebo 1109 Z1 , podle datumu na vykresu viz niz, bych ale tipoval tu druhou 1109 Z1 [upravil dne 10/4/08 Ferry] Citovat
Kepi Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Dík za obr., materiál mám, ale nevěděl jsem jak na to, jak povolit filtr ap. Asi to svěřím odborníkům...měnil jsem to u starších aut např. Opel Kadett, Fiat Uno ap. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Nic na tom není,vypustíš olej--14 obr Ferry--,vyšroubuješ víko filtru--2--,vyměníš vložku filtru,zašroubuješ zpět,zašroubuješ výpustný šroub--14--vany a naleješ nový olej.Finito. Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 vypada to na klasicky zavit ,takze povolit za ten sestrihran golou s patricnym orechem a pak jen vymenit vlozku a tesneni Citovat
Kepi Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 Dík chlapi, do servisu se mi nechce, tak to snad zvládnu, taky se mi nechce vyhodit 3000,-kč za garančku, když mi končí záruka. Jo ještě mám problém s klepáním v přední nápravě, četl jsem příspěvky a vypadá to na stabilizátor. Klepe to při nízké rychlosti a při delší jízdě to ustane. Byl jsem s tím v Peugeotu, ale nic nenašli, tak kdo ví... Citovat
Fakir Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 K tomu oleji - bacha, abys měl opravdu správnej ořech na povolení filtru. Ten plastovej dekl by se jinak poškodil, drží docela fest. Je to tuším průměr 27, můžu se ti zítra mrknout v garáži. Já jsem právě kupoval ořech přímo kvůli tomuhle, protože jsem odpovídající rozměr neměl. A po povolení ti z toho trocha oleje vyteče, tak kolem toho dej kdyžtak hadr a počítej s tím. Těsnění krytu vložky by mělo být v balení s vložkou. Jo a motor zahřej před vypuštěním oleje na provozní teplotu, jinak ti ho tam dost zůstane. Pak samozřejmě bacha na ruce, abyses nespálil jak o motor, tak o olej, když budeš vyndavat vypoušťák. Citovat
peugeotkovic Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=36838 Citovat
Kepi Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 Děkuji všem za příspěvky i za foto a pak dám vědět jak mi to šlo. Nazdárek Citovat
Gina Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 To zvládneš,my měli ještě problém,že tam byla kapalina divné barvy a nikdo nevěděl co by to mohlo být.Ale vyměnili jsme to a dali tam co patří.A super a ani to netrvalo dlouho.Ale opět přístup není nejlepší,to maj u 206 fakt nevýhodu,nevím jestli to je i jinde,ale u 206 jsem nespokojená s tím Citovat
peugeotkovic Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Ferry vypada to na klasicky zavit ,takze povolit za ten sestrihran golou s patricnym orechem a pak jen vymenit vlozku a tesneni origo vložka s těsněním zde:aut Citovat
Kepi Odesláno 21. duben 2008 Autor Odesláno 21. duben 2008 Zdravím vsechny, tak jsem tu výměnu zvládl, děkuji za obr., filtr je to ten co poslala Peugeotkovic, jinak ořechy jsou na filtr 27(pozor ve fitru jsou přítlačné pružiny, tak je nevyhazovat) a na sroub vany 24. Zatím nashledanou. K Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.