oni Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 ma nekdo s tim zkusenosti,jedine co vim ze videokamera je starsi,ale kabel k pocitaci uz ma! ale nevim jak to vubec funguje!kamera nahrava na tu malou videopasku! kk tomu prevodu potrebuji nejaky programek asi ze? jinak ke kamere zadne cd nebylo!nebo je to vubec mozne bez nejakeho jineho pristroje? Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 hlavne potrebujes grafickou kartu s AV vstupem, programu uz je pak hafo Citovat
oni Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 a ten AVvstup vypada presne jak? mam na notasoj vstup kterej u sebe ma napsano TV Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Pokud ma kamera vystup na firewire, tak je ti AV vstup k nicemu, zalezi jaky vystup ma ta kamera, ja to delam prez TV tuner, at uz digitalne (firewire -umi to i kamera na pasku) nebo klasicky analog. Nahrajes, sestrihas, zkomprimujes a vypaslis. Ja pouzivam program VideoStudio co jsem mel k TV tuneru, jednoduchy a myslim ze docela dobry, ted je myslim verze 11. Citovat
oni Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 a ten TV tuner je teda co? to je neco jako treba graficka karta,proste neco na vic asi ze? Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 to co mas napsano jako TV je podle mne vystup z pocitace na pripojeni k televizi jako zobrazovacimu zarizeni. TV tuner je v podstate karta ktera prijima TV signal a umoznuje zobrazovani televizniho vysilani v PC, miva i klasicky analogovy video vstup na ktery se pripoji analogovy vystup kamery ( klasicke cinch konektory ) a nahravas pak jako bys kameru pripojil k videu Pokud ma ta kamera digitalni vystup na firewire jak pise F3Rd@ tak je to jednodussi, pomoci nejakeho toho softwaru se to video stahne do pocitace a pak upravi, ale musis mit Firewire vstup na pocitaci takto vypada DV vystup na kamere a takto vstup Firewire na pocitaci ( ten vpravo nahore ) [upravil dne 10/4/08 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 pokud ma kamera vystup jen v podobe cinch konektoru (byvaji tri , zluty, bily a cerveny ) tak pak ma jen analogovy video vystup a budes potrebovat nejakou tu kartu nebo tuner s analogovym vstupem propojeni je pak pomoci takovyhle kabelu Citovat
oni Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 chlapi,tak moc dik,hned jak prijedu domu mrknu na to,diky moc!! Citovat
Fusion Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Nemáš na noťasu tohle (ten spodní)? To je S-video, bohužel jen výstup. Ale PCMCIA TV karty dneska už nejsou nic drahýho. Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: oni nene ma ten vrchni..... napis co mas za notebook a co mas za videokameru, najdem specifikace na webu Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: oni nene ma ten vrchni..... napis co mas za notebook a co mas za videokameru, najdem specifikace na webu presne tak Citovat
oni Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 no notas mam asus A6km ale co to je za video kameru to nevim!momentalne ji nemam u sebe,ale zkusim to! Citovat
oni Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 mama tam jeste nejakej konektor 7394 a je dost podobnej tomu co je na obrazku na ty kamere!! nebo spis toje on. Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Původně zaslal: oni mama tam jeste nejakej konektor 7394 a je dost podobnej tomu co je na obrazku na ty kamere!! nebo spis toje on. tak to je 1394 a to je ten Firewire Citovat
oni Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 tak a se vecer ozvu jak to vypada s tou kamerou!!! jinak zatim moc diky... Citovat
Fakir Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Pokud máš DV kameru a FireWire výstupem, použil bych jí jako převodník. Pokud teda kamerka umí externí vstup. To je nejjednodušší možnos. Citovat
oni Odesláno 10. duben 2008 Autor Odesláno 10. duben 2008 tak nakonec se sehnal pan co nam to udelal na cedo,takze i tak dekuju vsem za odpovedi.....:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.