Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ma nekdo s tim zkusenosti,jedine co vim ze videokamera je starsi,ale kabel k pocitaci uz ma! ale nevim jak to vubec funguje!kamera nahrava na tu malou videopasku! kk tomu prevodu potrebuji nejaky programek asi ze? jinak ke kamere zadne cd nebylo!nebo je to vubec mozne bez nejakeho jineho pristroje?

Odesláno

Pokud ma kamera vystup na firewire, tak je ti AV vstup k nicemu, zalezi jaky vystup ma ta kamera, ja to delam prez TV tuner, at uz digitalne (firewire -umi to i kamera na pasku) nebo klasicky analog. Nahrajes, sestrihas, zkomprimujes a vypaslis. Ja pouzivam program VideoStudio co jsem mel k TV tuneru, jednoduchy a myslim ze docela dobry, ted je myslim verze 11.

Odesláno

to co mas napsano jako TV je podle mne vystup z pocitace na pripojeni k televizi jako zobrazovacimu zarizeni.

TV tuner je v podstate karta ktera prijima TV signal a umoznuje zobrazovani televizniho vysilani v PC, miva i klasicky analogovy video vstup na ktery se pripoji analogovy vystup kamery ( klasicke cinch konektory ) a nahravas pak jako bys kameru pripojil k videu

Pokud ma ta kamera digitalni vystup na firewire jak pise F3Rd@ tak je to jednodussi, pomoci nejakeho toho softwaru se to video stahne do pocitace a pak upravi, ale musis mit Firewire vstup na pocitaci

takto vypada DV vystup na kamere video-edit-firewire.jpg a takto vstup Firewire na pocitaci ( ten vpravo nahore ) firewire_connectors.gif

[upravil dne 10/4/08 Ferry]

Odesláno

pokud ma kamera vystup jen v podobe cinch konektoru (byvaji tri , zluty, bily a cerveny ) tak pak ma jen analogovy video vystup a budes potrebovat nejakou tu kartu nebo tuner s analogovym vstupem

propojeni je pak pomoci takovyhle kabelu kba200g.jpg

Odesláno
Původně zaslal: oni

nene ma ten vrchni.....

napis co mas za notebook a co mas za videokameru, najdem specifikace na webu

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

nene ma ten vrchni.....

napis co mas za notebook a co mas za videokameru, najdem specifikace na webu

presne tak :super

Odesláno

mama tam jeste nejakej konektor 7394 a je dost podobnej tomu co je na obrazku na ty kamere!! nebo spis toje on.

tak to je 1394 a to je ten Firewire

Odesláno

Pokud máš DV kameru a FireWire výstupem, použil bych jí jako převodník. Pokud teda kamerka umí externí vstup. To je nejjednodušší možnos. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...