Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chip tunning pro 16V

Recommended Posts

Odesláno

chip tuning je jen dalsi (uspesny) pokus jak tahat z lidi penize. navic to neni tuning (z anglickeho \"ladit\") ale jen obycejny oblbnuti jednotky. a divim se ze tyhle blbosti veri i nekteri jedinci, ktery se tu prezentujou jako \"odbornici\" pres motory... kdyz ladit tak komplet - upravy sani, vyfuk, vacky, pripadne jiny vetsi upravy jako zvysovani objemu (jak vrtani tak zdvih) nebo hlubsi upravy na hlave (vetsi ventily, upravy geometrie ventilu, upravy kanalu) plus samozrejme kompletni management (mapovatelna jednotka plus vstrikovani) - je toho hromada a jeste vic nez tady popisuju, jinak to nema cenu.. a jak uz tu bylo psano, tohle vsechno se samozrejme musi ladit na brzde. je to o zkusenostech a lidi co se tim zabyvaj jsou sakra ceneny a nez ty zkusenosti ziskali tak si vylamali spustu zubu. chapu ze je to nakladna vec (jak casove tak financne), ale budto to delat poradne nebo vubec (to je mimochodem moje motto).. ty hlasky jako ze nekdo dal do atmosferaku cip a ted to fakt lip jede, to me dostava do kolen... :P

Odesláno

kdo chce oblbnout jednotku, ze se nasava vzduch treba 10stC, staci misto cidla v sani propojit jeho konektor odporem cca 3.5-4kOhm, nezkousel jsem ani nevim jak by to fungovalo :D vsichni kdo to zkusite mi poslete na ucet 1500Kc, cislo zaslu na pozadani pres U2U :D

P.S. odpor koupite za 0.2Kc v prodejnach elektrosoucastek ;)

Odesláno
Původně zaslal: jurash

ty hlasky jako ze nekdo dal do atmosferaku cip a ted to fakt lip jede, to me dostava do kolen... :P

Souhlas, jenom si myslím že atmosféra nebo běžný turbo, to už je jedno.

Že to jede jinak, beru, že to jede líp, z toho už mě bolí hlava.

Guest Scratch
Odesláno

no, ja jen doufam, ze jste pochopili, ze bych si to do auta nedal, jen jsem to sem vsunul jako tuzink :-). Z nekterych prispevku mi vyznva, ze me mame ta za idiota :-D.

Viper86: bitpower pise navyseni, ale real bude dle meho nekde jinde.....

Guest Chyronex
Odesláno

Lidská hloupost je bezmezná :myslim. Já bych ten odpor možná připojil tak na podsvícení přístrojové desky. Záleží na jaký drátek je ten odpor zapojený. Pokud na teplotu vzduchu, tak to směs obohatí. Tovární směs je natolik bohatá v režimu akcelerace, že ten výkon sníží. Ale kdo potřebueu při plné záteži více paliva mu to pomuže :). Pokud levně zvýšit výkon, tak přes zapojení potenciometru na tlakový senzor, kde JEN při rezimu akcelerace ochuzuje tu továrně velice bohatou směs a přidá výkon. Těmito 2 velice levnými úpravami lze zvýšit výkon. Ale jen při režimu akcelerace, kde lambda nemá poslední slovo na dodávku paliva.

[upravil dne 19.4.08 Chyronex]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...