svatahorak Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Přestože mám nastaveno automatické zapínání světel (je v autě namontováno sériově), funguje mi pouze občas. Prostě někdy se světla rozsvítí, někdy ne :-( Nevíte prosím co by mohlo být příčinou. Předem děkuji 807, 2003, 2.2HDI [upravil dne 9.4.2008 svatahorak] Citovat
svatahorak Odesláno 9. duben 2008 Autor Odesláno 9. duben 2008 Něco takového tam je??? Myslel jsem že to svítí pořád nebo jen když je méně světla? Pokud by bylo automatické svícení závislé na intenzitě světla, tak by se to asi dalo vysvětlit, že to svítí jen když je třeba. To je mi ale u nás docela k ničemu, takže musím svítit ručně. Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 urcite tam je senzor svetla, je integrovan spolu se senzorem deste. Ale myslim, ze by jednotka BSI mela jeste umet tzv. denni sviceni, kdy svetla zapne po nastartovani a sviti pak bez ohledu na senzor, ale to by asi bylo treba naprogramovat pres diagnostiku [upravil dne 9/4/08 Ferry] Citovat
Dave_k Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Nebo použij postup, kterej je v manuálu auta. Ale pokud jde o rozsvěcování světel po nastartování tak se to bude muset asi nastavit přes diagnostiku jak psal výše Ferry. [upravil dne 9/4/08 Dave_k] [upravil dne 9/4/08 Dave_k] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Tak automatické rozsvícení světel by se mi docela hodilo, jelikož mám na autě přidělaná světla pro denní svícení!!! Automat. stěrače mám, tedy pokud to bere intenzitu osvětlení odtamtud. SNÍMAČ NA PŘEDNÍM SKLE NA PALUBCE MÁM TAKY, ALE TEN ASI SOUVISÍ s klimou nee? Bohužel nemám, dle popisu z origo příručky spínač na boku páčky pro aktivaci těchto světel. Možná by stačil dodělat a zapojit vodič do nějakého ponu na bSI! Dokážete někdo zjistit zapojení popř. schema na autom. světla? PP už máám za sebou, tak přišel čas si hrát s něčím jiným :-) Předem díky... [upravil dne 11.7.2008 Georginho_cz406] Citovat
OK406 Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Taky se přidám, šlo by to dodělat?? Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: OK406 Taky se přidám, šlo by to dodělat?? U tebe asi ne nemáš BSI podle mne to jde jen u NEW Citovat
janou Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Od modelov 2000 sa to dá nastaviť automatické svietenie v diagnostike. Má to malú nevýhodu -1.naprepneš na dlhé svetlá ,len ako výstražné bliknutie. Pokiaľ chceš prepnúť na dlhé musíš najskor prepnúť ručne páčku ,potom to už je ako bez automatiky. -2. nedá sa úplne vypnúť svietenie pri naštartovanom motori ,len pootočením páčky prepnúť na parkovacie svietenie nie všetky modely to podporujú , ale malo by to ísť na všetky 206, 306, 307, 406, 407.Na tie ktoré sa nedajú naprogramovať je možné domontovať nejaký modul origo z peugeotu Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Honza 406: a u mne? Mám new model :-) Citovat
janou Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Honza 406 :Treba skúsiť zajsť na diagnostiku zaležitosť cca 5min Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: janou Honza 406 :Treba skúsiť zajsť na diagnostiku zaležitosť cca 5min pochybuji o tom když já mám starý model odpovědel jsi drobet někomu jinému Citovat
janou Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Omluva ,nevšimol som si \"adresovanú\" otázku ,patrilo to pre Georginho_cz406 Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Problém je, že nemám na levé páčce (páčka ovládání světel) tlačítko a ani patřičný vodič, drát do BSI! V Peugeotu mi řekli, že to aktivivat mohou, ale že nebude čím ovládat ON/OFF nastavení automatiky. Kam vede na BSI vodič od tlačítka ovl. světel? Nemá někdo schema nového modelu? Předem díky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.