f3Rd@ Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 INZERÁTY Prodám psa. Sežral mi tchýni. Zn.: Kupujte, dokud má chuť! Hledáme analfabeta na práci s přísně tajnými dokumenty. Hledám ženu na domácí práce do bytu 6953,2 km2. Zn.: Bezdomovec Vyměním muže s dobrým postavením za muže s dobře postaveným. 66 letý, tlustý, smradlavý, neúspěšný, nevychovaný muž hledá ženu opačných vlastností. Vyměním 40-ti letou ženu za dvě 20-ti leté. Vyměním vysavač za demižon vína. Zn. Přestal jsem vysávat, začal jsem nasávat. Prodám bílý pracovní oděv, bez jednoho rukávu. Zn. Cirkulárka Hledám telepaty. Ozvěte se. Zn: Vy už víte kam. Prodám ženu! Rok výroby 1975, málo jetá, udržovaná, bílé barvy, 2x airbagy, komplet v kůži, přímé vstřikování, málo žere, spolehlivá! Zkušební jízda a sada gum zdarma! Vyměním ojetého Pionýra za neojetou pionýrku. Prodám auto s nerezavějící, aerodynamickou karoserií, nepodléhající módním vlivům, s dvoutaktním motorem pracujícím na principu náhodných výbuchů. Zn.: Wartburg 323 Sedan Sympatický notorik hledá sponzora. Ztratila se mi žena. Kdo mi ji najde a přivede, tomu rozkopu držku. Koupím nočník s uchem dovnitř. Zn: Malý byt. Prodám vilu u Černobylu. ZN: Svítí jako nová. Prodám ruskou moderní kalkulačku na propan-butan. Doopatřím starší lidi. Zn: V rekordně krátkém čase. A NEJLEPŠÍ NAKONEC: Mladá žena, 25-ti letá z inteligentní rodiny, absolventka dvou vysokých škol, se chce seznámit s mladým mužem milujícím umění, který se vyzná ve Filozofii Imanuela Kanta, který nesouhlasí s vývojovou teorií Charlesa Darvina a který nachází chyby i v teorii relativity Alberta Einsteina. P.S: Odpověz obratem! Jebala bych, až mi uši odstávají! Citovat
Netopýrka Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: f3Rd@ INZERÁTY Prodám ženu! Rok výroby 1975, málo jetá, udržovaná, bílé barvy, 2x airbagy, komplet v kůži, přímé vstřikování, málo žere, spolehlivá! Zkušební jízda a sada gum zdarma! Prodám auto s nerezavějící, aerodynamickou karoserií, nepodléhající módním vlivům, s dvoutaktním motorem pracujícím na principu náhodných výbuchů. Zn.: Wartburg 323 Sedan Kdepak, nejlepší jsou tyhle dva :D:D:D díky za zlepšení nálady Citovat
Medvěd Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Až na drobnou chybičku (Wartburg byl 353) se s tím i dá souhlasit Citovat
agresssor Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Docela sem se zasmal:D je to podobne tem hlaskam na foru od MichalaTalbota:D Citovat
MatrixChose Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Výborný ale kolikrát se zasměju víc u těch \"skutečných\" Citovat
Pata Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Až na drobnou chybičku (Wartburg byl 353) se s tím i dá souhlasit Moje rec, meli jsme ho doma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.