Maroš Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Prosim poradite vyrobcou kvalitnych tlmicou a tie ,ktore fakt radsej nekupovat.Chcel som si kupit tlmice a kamarat mi poradil nejake saxi a Bilstein a niekto vychvaluje Kyaba a aby som nekupoval nejake QH ze su to lacne one. Ja by som chcel taku zlatu strednu cestu ani smejd a zase nie 50 000 ove tlmice .Hladal som na google co najviac a mam z toho gulas. Na moju P406 2,1td .Jazdim trochu sportovejsie ako by sa malo. Dik Citovat
klumir Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 pokud máš v plánu si to auto ještě chvíli necat,jdi určitě do Kyaby,nebo Bilsteinu.Ani ty ti nevydrží 200 000km a 10 let.Origo je jen jedno.levné tlumiče nevdrží ani těch 50 000km Citovat
Fusion Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: klumir Origo je jen jedno. A tím je? Maroš: Saxi = Sachs (zachsy), ty jsou sportovnější a kvalitní, Kayaba taky dobrá kvalita, Bilstein taky výborný Citovat
Milhaus65 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Peugeot si jako jedna z mála automobilek děla tlumiče sám. Výborná kvalita za rozumnou cenu. Citovat
klumir Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 i kyž to bude mít stejný název-tak to není prvovýroba z fabriky.prostě takový díly jaké má auto když je nové se jako ND asi neprodávají..... navíc má jistě vliv-že na novém autě je všechno nové-všechno chodí tak jak má,žádné vůle,žádné nevyváženosti.... Citovat
Martin.405 Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 kayaba sachs koni, jinak originály nejsou o moc dražší ale tátovi vydržely na 405tce přes 200 000km.. Citovat
khoobo Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Ja som pred tyzdnom kupil tie QH-cka - nejaky vyrobca LIP-GASTEC - Made in EU - myslim ze niekde v Anglicku ich robia. Len kvoli cene a kvoli tomu ze bol jeden zadarmo. Holt kazdy si menoze dovoli to co by skutocne chcel. :-) Ale este som ich nedal na auto takze neviem ako sa spravaju. Myslim si vsak, ze ktorakolvek znacka moze byt chybova a pripadne zle kusy sa daju vyreklamovat... A ked uz sme pri tej zivotnosti, tak ktory vyrobca si trufne ti dat na svoje tlmice zaruku trebars aj 100.000 km? Zivotnost je veeeeeeelmi idividalna vec, podla sposobu pouzivania - teren, intenzita vyuzivania, intenzita zatazenia.... Citovat
Kekros Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Mně vydrželi origoš tlumiče taky přes 200 000 km, ale pak se mi utrhnul v horní mysce. Radši to už budu měnit dřív Citovat
MJSytic Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Hmm, pěkný Já jsem na podzim měnil za Sachs a musím říct, že super kvalitka a velká spokojenost. Cena myslím taky dobrá - shodná s \"Monroe by Auto Kelly\" Ty původní měly najeto dle tachometru cca 138tis... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.