Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám originál Peugeot elektróny so snímačmi tlaku v pneu. Chcem kúpiť iné a použiť ich na letné pneu (originál disky na zimné). Ako je to so snímačmi tlaku - nebude mi to v kuse hlásiť defekt na nových diskoch?

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Mám originál Peugeot elektróny so snímačmi tlaku v pneu. Chcem kúpiť iné a použiť ich na letné pneu (originál disky na zimné). Ako je to so snímačmi tlaku - nebude mi to v kuse hlásiť defekt na nových diskoch?

Pokiaľ dáš disky bez snímačov tlaku tak musíš dať odhlásiť funkciu detekcie podhustenia v servise :papa

Odesláno

Dá sa to? Niekde som čítal, že kontrola tlaku je trvalá a nedá sa vypnúť. Len som dúfal, že systém je inteligentný a keď zistí 4 chýbajúce senzory tak bude ticho.

[upravil dne 7.4.2008 AnotherOne]

Odesláno

Nebude ticho bude ti hlásit pořád chybu.Musíš zajít na diagnostiku a vypnout detekci tlaku anebo si do nových liťáků pořídit taky senzory tlaku,ale nejsou zrovna nejlevnější:papa

Guest jyrka_v
Odesláno

Nemusís vypínat senzory tlaku.

Prostě ti to jednou za 100 km ohlásí, že je nemáš. Po chvilce to hlásit přestane.

Na zimákách jsem to absolvoval celou zimu bez zásadní újmy na duševním zdraví :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...