AnotherOne Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Mám originál Peugeot elektróny so snímačmi tlaku v pneu. Chcem kúpiť iné a použiť ich na letné pneu (originál disky na zimné). Ako je to so snímačmi tlaku - nebude mi to v kuse hlásiť defekt na nových diskoch? Citovat
hnusoba Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Původně zaslal: AnotherOne Mám originál Peugeot elektróny so snímačmi tlaku v pneu. Chcem kúpiť iné a použiť ich na letné pneu (originál disky na zimné). Ako je to so snímačmi tlaku - nebude mi to v kuse hlásiť defekt na nových diskoch? Pokiaľ dáš disky bez snímačov tlaku tak musíš dať odhlásiť funkciu detekcie podhustenia v servise Citovat
AnotherOne Odesláno 7. duben 2008 Autor Odesláno 7. duben 2008 Dá sa to? Niekde som čítal, že kontrola tlaku je trvalá a nedá sa vypnúť. Len som dúfal, že systém je inteligentný a keď zistí 4 chýbajúce senzory tak bude ticho. [upravil dne 7.4.2008 AnotherOne] Citovat
chuck11 Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Nebude ticho bude ti hlásit pořád chybu.Musíš zajít na diagnostiku a vypnout detekci tlaku anebo si do nových liťáků pořídit taky senzory tlaku,ale nejsou zrovna nejlevnější Citovat
Rebik Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Prodám 4 senzory, co jsem měl na 407 za 3000,- Kč (Nový stojí 2000 Kč/ks)-))) Citovat
Guest jyrka_v Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 Nemusís vypínat senzory tlaku. Prostě ti to jednou za 100 km ohlásí, že je nemáš. Po chvilce to hlásit přestane. Na zimákách jsem to absolvoval celou zimu bez zásadní újmy na duševním zdraví :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.