Marcel505 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Medvěd: Možná že právě někomu stačí tohle forum, protože se bojí, že by ho sraz zklamal. Ne každý to tak bere, někdo třeba je po srazu zklamaný, že si nepokecal, nepobavil se, či mu někdo zkazil náladu nějakou blbou poznámkou... Jen si vezmi kolik lidí bylo na srazu jen jednou a už jsi je nikdy neviděl. Nebylo jich málo... A Peugeotkovic se maturantky ptala jestli se hodlá opít, když píše že jí bude špatně... (špatně jí může být z čehokoliv, třeba z vedra...) Peugeotkovic: Já tě chápu, pro někoho je lepší být jen zde na foru. Ale vem si to, že o obličej nejde, to člověk ovlivní minimálně, snad jde o to, jaký ve skutečnosti je... Takže pokud tě tu někdo láká na sraz, tak asi proto, že se dobře projevuš zde na fóru a jevíš se jako milá osoba s kterou by rád na srazu pokecal. Citovat
maturantka Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Marcel: Neni nejjednodussi jet na sraz, kdyz tam znas malo lidi, vsak jsme se o tom bavili, pak se tam nudis a mas treba strach nekoho oslovit, ostatni se bavi, protoze se znaji, a ty moc nevis, o cem se bavit... Ale za sebe muzu rict, ze jsem se rychle otrkala, hlavne v tu sobotu, ze? Citovat
Marlin Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: maturantka Marcel: Neni nejjednodussi jet na sraz, kdyz tam znas malo lidi, vsak jsme se o tom bavili, pak se tam nudis a mas treba strach nekoho oslovit, ostatni se bavi, protoze se znaji, a ty moc nevis, o cem se bavit... Ale za sebe muzu rict, ze jsem se rychle otrkala, hlavne v tu sobotu, ze? urco ale tak pristiho srazu se uz tak nebojis, ze Citovat
Marcel505 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: maturantka Marcel: Neni nejjednodussi jet na sraz, kdyz tam znas malo lidi, vsak jsme se o tom bavili, pak se tam nudis a mas treba strach nekoho oslovit, ostatni se bavi, protoze se znaji, a ty moc nevis, o cem se bavit... Ale za sebe muzu rict, ze jsem se rychle otrkala, hlavne v tu sobotu, ze? Máš pravdu. Ale každý začátek je těžký. Vím své - zejména když jsem jel na sraz a neznal jsem vůbec nikoho a ani na forum jsem nechodil. Znám ten pocit, kdy je nuda, neví se co říct, abych se neprojevil jak úplný blbec... Jo v tu sobotu to šlo jako po másle. Marlin: Mám návrh - na srazu budeme vyhlížet nudící se účastníky a budeme se pokoušet o jejich plné začlenění do naší komunity... Citovat
maturantka Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Marcel: Neni nejjednodussi jet na sraz, kdyz tam znas malo lidi, vsak jsme se o tom bavili, pak se tam nudis a mas treba strach nekoho oslovit, ostatni se bavi, protoze se znaji, a ty moc nevis, o cem se bavit... Ale za sebe muzu rict, ze jsem se rychle otrkala, hlavne v tu sobotu, ze? urco ale tak pristiho srazu se uz tak nebojis, ze Nebojím, ale to neznamená, že přijedu, to se teprve uvidí . A jestli přijedu, tak bude veselo, to se nebojím... Citovat
Marlin Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 no ja si taky myslim ze bud ehodne veselo.. Jdu se podivat kde tam jsou v okoli pekna pole Citovat
Marcel505 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin ... Jdu se podivat kde tam jsou v okoli pekna pole Mám ti vzít stan? [upravil dne 5/8/2008 Marcel505] Citovat
Marlin Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin ... Jdu se podivat kde tam jsou v okoli pekna pole Mám ti vzít stan? [upravil dne 5/8/2008 Marcel505] cece pro jistotu jo ani netusim jestli budu sam nebo ne Citovat
Marcel505 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin cece pro jistotu jo ani netusim jestli budu sam nebo ne Pokud to půjde, tak ho vezmu... Jako mám tě rád jako vlastního, ale přes celou Prahu pro něj jen kvůli tobě nepojedu... Citovat
Marlin Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 mas na to mesic pro nej dojet Preci me nenechas spat v aute Citovat
Marcel505 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin mas na to mesic pro nej dojet Preci me nenechas spat v aute No to sice jo, ale TAM jezdím tak maximálně jednou za rok. Spát v autě? Vždyť už jsi zvyklý... Citovat
Marcel505 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin no, to sem zvykly, ale vis co No jo, ty vlastně pojedeš zadohrabem... Citovat
Medvěd Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Nemá tohle téma být o Chorvatsku??? :bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Marcel505 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Nemá tohle téma být o Chorvatsku??? :bacha:bacha:bacha:bacha Já to čekal... Ale i ty jsi sem napsal něco co sem nepatří... Původně zaslal: Medvěd Peugeotkovic - srazy klubu nejsou ani zdaleka o tom se opít, byť večer v hospodě samozřejmě sedíme. Je to spíš o tom, že se tak nějak přiřadí ... Citovat
Marlin Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin no, to sem zvykly, ale vis co No jo, ty vlastně pojedeš zadohrabem... Jedu Nejsou, uz ji mam zamluvenou tady jde ale spise o neco jineho.... Citovat
maturantka Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin no, to sem zvykly, ale vis co No jo, ty vlastně pojedeš zadohrabem... Jedu Nejsou, uz ji mam zamluvenou tady jde ale spise o neco jineho.... jeee, Marlin bude mít tentokrát dozor od maminky?!?! [upravil dne 10.8.2008 maturantka] Citovat
Marlin Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin no, to sem zvykly, ale vis co No jo, ty vlastně pojedeš zadohrabem... Jedu Nejsou, uz ji mam zamluvenou tady jde ale spise o neco jineho.... jeee, Marlin bude mít tentokrát dozor od maminky?!?! [upravil dne 10.8.2008 maturantka] ee ja doufam ze bude dozor nekoho jineho kdo me usmerni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.