Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takhle jezdím už mnoho let. Z Rakouska přijedu do Maďarska blísko Szombately, kousek za městem ve směru na Kormend je pěkný motel. Tady přespáváme, protože moje mentálně postižená dcera nonstop jízdu nesnáší (já už asi taky ne). Ráno sprcha, výborná snídaně a tradá na hraniční přechod Letenye/Goričqan. Za ním je hned dálnice od Budapešti.

[upravil dne 5.4.2008 Matuska]

[upravil dne 7.4.2008 Matuska]

Zkouším vložit obrázek motelu-marně

[upravil dne 9.4.2008 Matuska]

Odesláno

Já jezdím z Prostějova na Blavu a přez Maďarsko, slovinsko (cca 10km) a hurá do Chorvatska:papa V Chorvatsku jedu stejně po staré pěkně v klidu a bez kolon takže za cestu platím akorát mítně 35kun dohromady za dva úseky v Chorvatsku:mrk

[upravil dne 5/4/08 purkmistr]

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

a kolik krásného uvidíte až budete projíždět dědinkama..jé:mrk:aut

někdy je prostě dobré-změnit pohled na věc;)

[upravil dne 6.4.2008 peugeotkovic]

Zvlášť,když budou ucpané auty občanů vých.Evropy:(:(

Odesláno

Já tak jezdím skoro každý rok,ale ty náklady na cestu rostou rok co rok,ale opravdu kur..sky:grr:grr.Jedině až na Villach a pak dolů přes ty kopce,a to jen při cestě na Istrii nebo tak.

Odesláno

Tiež sa tohto roku chystáme s rodinou do chorvátska.(prvý krát).Môžte mi niekto odporučiť kde by bolo najlepšie ísť.A koľko taká dovolenka (dvaja dospelý a tri deti)na cca 10 dní vyjde ? Ako je to z ubytovaním.Je lepšie hotel alebo privát?:myslim:myslim

Odesláno

Pro Tebe z Oravy-Blava,Maďary,Chorvatsko po dálnici až tam,kde chceš jít.Ceny v hotelu máš v každém katalogu,ceny privátu kolem 12euro při 5 lidech.Nejvíce se mi líbí pod Splitem--Makarská riviéra

Odesláno

Pokud máš menší děti, tak velmi vhodná lokalita je pod Splitem (směrem na Dubrovník), tj, Omiš a Duće-vesnice před Omiší. Jemňoučký písek, mělká voda daleko od břehu, žádní ježci ani medůzy. Jezdíme tam mnoho let, dá se říci k přátelům. Těch 12 EUR, jak píše ozzy 1956, platí v plné sezoně (červenec + srpen) na osobu a noc. V červnu a září je to 10 EUR. V hotelu jsem taky byl. Má to jednu nevýhodu: termín nástupu si nemůžeš naplánovat individuálně, takže se nevyhneš zácpám při střídání turnusů. Taky jsem zažil ve velkém hotelovém komplexu hodinovou frontu u recepce. Výhody hotelu jsou sice příjemné, ale já se už těším na kamaráda Ante a jeho manželku Dragu. Letos budeme oslavovat 22 let od prvního setkání

[upravil dne 8.4.2008 Matuska]

Odesláno

Deti už nemám najmenšie (najmladší má sedem),no ten jemný piesok a plytká voda by vyhovovalo aj mne.Okolie okolo Splitu mi spolu svami odporúčalo už viacero kolegov.Asi si dám poradiť a bude cieľom našej prvej dovolenky.Odhovárajú ma na cestu svojim autom.Vraj preplnené cesty, poplatky, starosti s parkovaním atď.Určite by sme chceli bývať na priváte.Človek má viac súkromia a aj atmosféra je iná ako v preplnenom hotely.Len máme trochu obavy či po príchode na tvar miesta nebude problém niečo zohnať.Kontakty tam nemáme žiadne tak si nič nerezervujeme.Bude to naša prvá dovolenka pri mori, tak si to nevieme ani predstaviť ako to tam chodí.

Odesláno

Můžeš si sehnat privat přes internet,nebo jet naslepo,pořád není problém sehnat apartmán(samozřejmě jak kde a kdy)--když néé,jedeš o vesnici dál.

Odesláno

Ja už pár rokov chodím autom s cestovkou ktorú vlasní chorvát. Vždy mi pošlú v obálke kopu materiálov a okrem iného i kalendár kde sú vyznačené dni s veľkým cestným vyťažením. Chodíme na noc cez Maďarsko a Goričan. Zatiaľ ani neviem čo je to kolóny. Úprimne odporúčam.

http://www.more.sk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...